HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@prsnll-adayı-52 ya bn diğer unvanlara kaç kişi başvurdu onu merak ediyorum çok bide istanbula kaç kişi başvurdu
-
Hayırlısı bakalım birde sonuçlarını gören arkadaşlardan 60 yukarısı olupta elenen bir arkadaş vardı ama o konuda da bi tahmin yürütemiyorum geçen seferde aynısı olmuş önce kazanan sonra kaybetti görünmüş yani anlayacağınız her şey her şeye karıştı kafamda şu an kafam mecnunun kafası gibi birazdan çok sakallı dede kafama asayla vurup uyandıracak gibi
-
Ankara İzmir Eskisehir bu illeri yazıp puanlama olarak 65 i gecen var mi?
-
Allahım artık yarın demiyorum diyemiyorum ama bu haftaiçi bari açıklansa çok yoruldum tükendim
-
pazartesiye giriş yaptık hayırlara vesile olsun
-
@zenginmemur benim izmir 68-69 civarı bekliyorum.
-
@zenginmemur sevgili kpssdaşım,öyle bir cümle yazıyorsunuz ki:''Ankara İzmir Eskisehir bu illeri yazıp puanlama olarak 65 i gecen var mi?''açıklanmadan nasıl bilinsin?ayrıca burada asılan diğer kpssdaşlarımın 60-70 arası da mülakata kalacağı belli.açıklamış mı diye heyecanlandırıyorsunuz.bir sonraki yorumdan açıklanmadığını anlıyabiliyorum.
-
@kontrolluinsan tmm geçen senemiş.
-
@kontrolluinsan kendi kendine atar mı yapıyon gardaşş
-
@ahmetşen düşün gardaş ne haldeyiz
-
@kontrolluinsan az kaldı az
-
@alinail haklısın ziraat bankası servis görevlisi yazın yapılan sınavda 68 aldım aksaray için kazanamamıştım.
-
Kargalar kahvaltisini yapmadan gozumuzu acar acmaz basliktayiz sukur
-
@meltem_90 ik yı arasak mı ki ehehe
-
@meltem_90 aynen
-
@ahmetşen evvel zamanlar YDS de bu şekil işaretlenmiş ve 25 almıştım
-
İk arayan soran var mı
-
@mrvstk 4 numarayı da aradım ancak açmadılar hocam
-
@onuralp1903 öğleden sonra tekrar denemek lazım. Genelde öğleden sonra açtılar benim aramalarımı.
-
Halkbankın kendi sitesi 403 hatası veriyor bende