HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Arkadaşlar ben çoğu ilin baraj puanının düşeceğini düşünüyorum. En düşük İstanbul kapatır.
-
Evet dostlar kritik haftaya giriyoruz artik.İnsallah bütun iller olabileceginin en alt puaninda kapatir.Bu arada yeni gordum 59la Istanbul olmayan aday mufettislik sinavina katilmis herhalde.
-
@alinail inşallah hocam Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlısı etsin
-
@muaccelalacaklı alan ve genel kültürde çeldirici çok soru vardı. Bu etkisini gösterecektir. Yazın ziraat katılımın uzman yrd. sınavına girdiğimde sınav sonrası yine çoğu kişi burada baraj puanının yüksek olucağını 80 nin altına inmeyeceğini yazdı. Sınava girenler 20 bin, alınacak kişi sayısı 70 ti. Ben 68 puan aldım. Gk zordu. Baraj 71 le kapattı arkadaşlar. Açıkçası bu sefer daha fazla zorlandım.
-
@alinail hesaplama nasildi?Kac soru vardi?Iller kacla kapatti bilgin var mi?Guzel bir kiyaslama olabilri?Kac kati cagiriuodu
-
@zenginmemur 70 kişi, il olarak sadece İstanbul’du. 3 katı yani 210 kişi çağrıldı mülakata. 100 soruydu her soru 1 puan. Sınavı da Anadolu üni. yaptı. Gk hariç sınav çok iyiydi. Gk de tarih coğrafya hiç yoktu. Değişik değişik sorular vardı.
-
Arkadaşlar ayrıca Vakıfbank ın MY sınavına daha önceden giren var mı aramızda? Bilgi verebilecek olan.
-
@alinail hocam inanın hislerime tercüman oldunuz bende o sınava girdim ziraat katılım uzman yardımcılığına aynen herkes kesinlikle 80 altına düşmez asla düşmez Vs. Diyenler vardı ve sınavdan cıkınca hatta direk yorumlara bakınca moralim cok bozulmuştu gel gelelim 70 kişilik bir alımdı ve 100 soru idi her soru bir puandı ve tüm samimiyetimle söylüyorum bu sınavdan cok daha kolay ve anlaşılırdı ve o sınav bile 71 ile kapattı. Onun için bu sınavın puanlama sistemi ve soru kalitesizliği soru sayıları ve alınacak kişi sayısı düşünüldüğünde barajın düşeceğine inanıyorum inşallah da hepimizin için güzel ve hayırlı sonuçlar olur arkadaşlar..
-
@lalzeynep23 İnşallah hocam öyle olmasını ben de çok istiyorum.
-
@alinail matematiksel olarak bu şekilde olması gerekiyor ve o sınavla kıyasladığımızda ama bakalım görücez seçtiğimiz illerdeki şansımız da önemli faktör burda..
-
@lalzeynep23 umarim dediginiz gibi olur.
-
@alinail ingilizce 70 puan,alanlarda 50 puan sınır vardı hocam. (kendi içinde değerlendiriyorlar sınavları,öyle hesaplıyorlar) bu puanları geçemezsen zaten başarısız oluyorsun geçersen de alınacak adaya göre belli bir kişi arasında olman lazım örneğin ilk 80 kişi vs alıma bağlı. geçen şubatta yapılan sınava girmiştim. seçmeli alanı var birde maliye veya muhasebe ikisinden birini seçiyorsun maliye seçmiştim muhasebe kolaydı ama ingilizceyi yapamamıştım. genel yetenek,hukuk ve iktisatı da ucu ucuna yapmıştım zaten ingilizceyi yapsam da olmazdı. bir de sadece ankara ve istanbulda girebiliyorsunuz sınava.
-
@onuralp1903, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@alinail ingilizce 70 puan,alanlarda 50 puan sınır vardı hocam. (kendi içinde değerlendiriyorlar sınavları,öyle hesaplıyorlar) bu puanları geçemezsen zaten başarısız oluyorsun geçersen de alınacak adaya göre belli bir kişi arasında olman lazım örneğin ilk 80 kişi vs alıma bağlı. geçen şubatta yapılan sınava girmiştim. seçmeli alanı var birde maliye veya muhasebe ikisinden birini seçiyorsun maliye seçmiştim muhasebe kolaydı ama ingilizceyi yapamamıştım. genel yetenek,hukuk ve iktisatı da ucu ucuna yapmıştım zaten ingilizceyi yapsam da olmazdı. bir de sadece ankara ve istanbulda girebiliyorsunuz sınava.
maliye yazacağıma muhasebe yazmışım kusura bakmayın
-
@alinail aynen öyle. Ben de o sınava girdim 80le kapatır filan dediler leasing 64lerde kapattı .Ziraat yatırım 73 ile kapattı.
-
Sınavın zorluğu belli,giren adayların kapasitesi belli..Benim aldığım ölçüt bunlar.Baraj düşmezse çok şaşırırım
-
@onuralp1903 anladım hocam teşekkür ederim.
-
@alinail rica ederim hocam ne demek
-
70 kişilik alım için 20 bin kişi mi sınava girdi. Vayy. O zaman bizim şu an dua etmemiz gerek.galiba durumumuz ziratin sınavına kıyasla daha iyi
-
@alinail dostum servis gorevlisi ancak bizim ilan.Ziraat 40 kisilikte servis girevlisi almis bilgin var mi?
-
@zenginmemur onda İngilizce yoktu yüksek kapattı diye biliyorum.