HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@ahmetşen böyle yaptıysan bı doğru bile çıkmaz birader
-
@pluton hepsini aynı isaretlediysek nasıl gelir
-
@pluton 5 a 5b seklinde yaptım yanlış yazmışım
-
@ahmetşen Mantıklı yol izlemişsin.Netlerimiz yakın İngilizce sonucu belirleyecek gibi duruyor
-
@ahmetşen 5 a 6 b 7 c demeye calisiyosun sanırım
-
@ddguy matematiksel olarak 40/5=8 doğru gelir ama tabi matematiksel olarak
-
@pluton hayır kardeşim 5 tane a, 5 tane b , 5 tane c ,5 tane d , 5 tane e şeklinde 40 soruyu tamamladım
-
keşke sizler gibi alanda cok fazla iyi olsaydimda ingilizceden on tane falan ciksaydi.İngilizce cok iyi gecti ama alaaaann Bana kpss gozuktu artik
-
@maliyeci07 aynn bizim gibi sınırlarda gezenler için ingilizce belirleyecek herşeyi
-
Arkadaşlar belki tepki görücem ama kusura bakmayın içimde de tutmak istemiyorum. İngilizceye 5 dakikanızı ayırmışsınız, hiçbir sorunun yüzünü gormemişsiniz ordan gelecek puanın hesabını yapiyosunuz. Bence ordan gelecek yarım puana bile razı olmanız lazım. Bunun normali 4 yanlışın 1 doğruyu götürmesi ve ordan hiç puan gelmemesi..
-
@alexdelarge hocam haklısınız ama benim ingilizcem çok kötü ddgildi aslında en az yarı yarıya yapabilirdim.Ama rahatsızlığım nedeniyle erken çıkmak zorunda kaldım bakamadım bile salladım bende.şimdide yarım puanın bile derdine düştük
-
@ahmetşen dostum benim lafım size degil aslında sınav sistemine. Ben de erken çıkmayı düşündüm aynı sehepten, oyle olsa ben de sallayacaktim. Burda benim demek istediğim 4 yanlışın 1 doğruyu goturmemesi.
-
@alexdelarge zaten bunların yaptığı sınavın nesi düzgünki. En iyi yapmaları gereken şeyi bile en kötü nasıl yapıyorlar akıl alır gibi değil.
-
@alexdelarge maalesef haklısın hocam keşke biraz baksaydım bide erken çıktım sınavdan
-
@muaccelalacaklı inşallah diğer bölümlerden telafi etmissindir İngilizceden yapamadıklarını
-
@alexdelarge inşallah hocam eğer istanbul ortalama 61-62 puanla alırsa bi ümidim var eğer 65lere çıkarsa gerçekten çok zor
Ayrıca baktığım kadarıyla çalışan herkes alandan ortalama 45 gk gyden ortalama 25 neti çıkartmış yani oda zor gibi geliyor artık iyice bi ümitsizlik başladı
eğer olmazsa üzüleceğim diğer konuda 1 ay boyunca ders çalışmamak olacak -
Arkadaşlar konu dışı ama mülakatta neler soruluyor alan soruları mi ?
-
Emmin varsa selamın aleyküm aleyküm selam şeklinde başka türlü de olmuyor. Insanların içinde gram liyakat hissi bırakmadılar(başta kim olursa olsun). Artık bizim toplumun geleneği haline gelmis kültürümüz edinmişiz devlet kapısına girerken emmiyi referans gostermeyi...
-
@lndaa Eğer standart bir kamu kurumu gibi mülakat yapıyorlarsa 5 dakikalık tiyatrodan başka birşey değildir.Kendini tanıtırsın,eğitiminle ailenle alakalı sorular sorulur.En son 3,5 tane alan veya genel kültür sorusu sorarlar sonra biter.
-
Mülakatta her konuda soru gelebiliyor. Ama en çok güncel bilgiler ve ekonomik verilerle ilgili sorular sohbet havasında geliyor. Kendini ve aileni tanıtma, eğitim hayatın, neden o ili tercih ettin gibi sorularla başlıyor seni biraz rahatlatmak için sonrasında alan bilgisi ve gygk soruları. Mülakatı 5 dk süren de gördüm 20 dk süren de.