HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@msd geçen yılki atat üni hazırladığı uzman yrd bile puanlar düştü . Bence puanlar çok da yükselmez.
-
@zeyno5454 o uzman yardımcılığı sınavında sorular daha kolaydı alım azdı bide bu sınava göre bide ona rağmen düştü. (Kolay derken orada da vardı mantıksız sorular ama buradaki kadar değil ve o soruların ağırlığı bu kadar fazla değildi o sınavda)
-
@zeyno5454 o sınav bu sınava göre kolay bi sinavdi, %50 barajı yüzünden puanlar o şekilde oluştu, yoksa çok daha yüksek olurdu
-
@alexdelarge Haklısın oda var 69 70 puanlarla barajlara takılanlar vardı. yapılabilir bir sınavdı.
-
@prsnll-adayı-52 ben kazanacak miyim hocam
-
Ocak başı açıklanacak diye düşünüyorum sınav hatta 12 si olabilir
-
Bana da nedense cumaya kalmayacakmış gibi geliyor. Daraldım
-
@adam-smith Dördüncü günün şafağında doğuya bak
-
2 küsür senedir kpss alan yolunda gidiyorum servise başvurdum . Lakin gelin sorun 60ı geçermiyim tereddütlüyüm. Saygılar
-
Gondorlular! Gözlerinizde kalbimde yeşermesine izin vermediğim korkuyu görüyorum
-
Hakkımızda hayırlısı olsun şimdiye kadar olan halkbank sınavlarına baktım 1 aydan önce açıklanan yok
-
@baran Önceden dediğim gibi, sınavların açıklanması bankanın insiyatifine bağlı. Banka ne zaman isterse o zaman açıklanır. Ama maillere hep "ay sonunda açıklanacak" diye dönüş yapıldı. Vardır bir bildikleri. Kafalarına göre öyle cevap vermezler bence. Aksi halde ben de ocağın 6-7 si gibi bekliyordum
-
@baran Diğer sınavlara banka sınavlarına baktığımızda var 3.hafta içinde açıklanan
-
@paaschegibiruh hocam bi çok kişi sizle aynı durumda Alan kpss ye hazırlanıp 60 barajına takılabileceğini düşünen bi çok arkadaşım var
-
Mülakatta ne giysem. Etek mi pantolon mu. Topuz mu yapsam saçımı yoksa baglasam mı. Göz makyajımı buğulu mu yapsam yoksa bi eyeliner yeter mi. Aklıma takıldı...
tamam vurmayın
-
@raki yani gky te tamamen tosladığım için ne yaparsan yapayım puan 60ı geçmeyecekmiş gibi duruyor. Nasibimizde varsa biz de yeriz o ekmekten. Umudum istun çok yüksek kapatmaması. Malum uzmanlık kadrolarıda sadece istanbul içindi. Belki oradan düşerse düşer . Bakiciiz artık. Herkese bol kısmet diliyorum yoldaşlar
-
@mask prsnll-adayı-52 arkadaşımıza sor hisleri kuvvetli
-
Bir kızılderili inanışına göre; ne kadar kötü düşünürsen o kadar kötü olurmuş. Olumlu düşünelim, pozitif olalım.
-
gelir uzman yardımcılıgı sınavında da 2017 de puanların düşeceği söyleniyordu sınavın zorunluğundan puanlar aksine yükseldi bu sınavda da 60 barajın düşeceğini sanmıyorum kiminle konuştuysam arkadaşlarımdan 65 70 arası puan beklediğini söylüyor ..hakkımızda hayırlısı olur inşallah
-
keske punlar acıklansa sonra tercih yapsak bolece yuksek puan alanlar tercihten dolayı boşt kalmaz daha adil olur