HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Araştırma gorevlisi icin oncelikle yüksek lisansa başlamalısın. Ve daha sonra kadrolari takip ederek ingilizceden en az 50 alman ve alesten en az 70 alman kosuluyla basvurabilirsin. Ancak bu puanlar min duzeyde olursa on degerlendirmede elenme olasigilin yüksek .
Baskı derken mezun olan arkadaşlar ne dediğimi anlar. -
@cnsde Bu sözleşmeli personel alımı nasıl yapılıyor? Ben herhangi bir ilan hatırlamıyorum.
-
@mills inşaallah araştırma görevlisi olursun hocm o daha rahat
-
@ddguy insallah dostum teşekkür ederim.
-
@yek ben de duymadım hiç kamu bankalarında sözleşmeli personel olayını. benim bildiğim hep sınavla alım oluyor.
-
@adam-smith keşke birebir şahit olan kişiye inanabilseniz. kimseyi kandırmak ya da asparagas haber yapmak gibi bir amacım yok,kimsenin hangi süreçten geçtiği belli olmaz sadece doğrudan yana olup yaşanan durumu söylemekteyim size. doğrusu benim de sözleşmeli alımdan haberim olmamıştı,sonradan gördük yaşananları
-
@adam-smith gecis var.
-
@cnsde yok. kendi söylediğimiz doğru gibi bir iddiamız yok hocam yanlış anladınız. doğrudur yani memlekette neler oluyor bu mu olmayacak diye insan düşünmeden edemiyor
-
@adam-smith evet her yıl yeni yeni saçmalıklara şahit olduk,bir sonraki saçmalık beni asla şaşırtamaz diyordum ama hâlâ duyduklarıma şaşırmaktayım, gün geçtikçe liyakat kelime anlamını yitirir oldu,zaten adaletsiz olan bir sistemde adalet aramak ironi olurdu
-
@cnsde bırakın su Izmir Chplileri gibi konuşmayı. Türkiye Cumhuriyetin kuruluşundan beri böyleydi. Boyle de gider. Unutmayın demokrasi bize diger devletler gibi kanlı bir mucadele sonucunda gelmedi.
-
Sözüm ona kim yonetirse yönetsin sonuç aynı olurdu...
-
@mills kuruluşundan beri böyle değildi evet hep torpili olan daha rahattı ama eskiden 10 kişiden 3-4'ü referanssız girebilirdi şu an o bile yok. Liyakatı önemsemeyen bir devletin gelişmesi çok zor.
-
@burcuburcu Evet belki Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşadığı dönemleri çıkarırsak haklısın. Bunun burda tartışmasını yapmak doğru olmaz. Saygı duyuyor ve susuyorum.
-
@mills sen şuan suç işlediğinin farkında mısın? siyasi düşüncemi yansıtacak en ufak bir ifade kullanmadım,kullanacağım yer olmadığının da farkındayım ama sen yarım kalmış düşüncelerinle ve saçma benzetmenle benim fikrimi despotize edemezsin,hayatında bazı şeyleri tecrübe etmemiş olabilirsin ama senin şahsına bir cümlem olmadıktan sonra bana bu yorumu yapamazsın,sınırını bil.
-
@mills çok değil bundan 2-3 yıl önce bile merkezi atamadan daha fazla personel alınıyordu şu an tüm kurumlar çıkıyor. Bu bile liyakatin her geçen gün düştüğünü belli ediyor.
-
@mills bnde mezunum ama yüksek lisans yapan herkes arastirma gorevlisi olsaydi baskidan bahsetmeyebilrdik.Yüksek lisans asıl baskinin tavan yaptigi yerlerden biri.Buyuk risk 2 yilda keske olsa.Ama zor diye bnde biliyorum bu arada yuksek lisans icin hergun ders yok diye biliyorum.Baskiyi nasil azaltcaksin 3 gun ders olsa geri kalan gunler yine cogumuz toplumda issiz gozukmeyevekmiyiz?
-
@cnsde kimsin nesin bilmiyorum ama ben @burcuburcu ya saygı duyduğumu ve tartismasinin yapilmasinin dogru olmadigini söyledim. Ne sucundan bahsediyorsun.
-
@zenginmemur ben yüksek lisans yapiyorsun diye toplum sana is yapiyor gozuyle bakmıyor zaten. Evet baskı artiyor fakat kendini gelistirmek senin elinde. Bu arada zekana hayran kaldim 3 gun ders 4 gün issiz kalmak. Herkes arastirma gorevlisi de olmuyor dogrh söylüyorsun. Ben kesin olacagim demiyorum zaten önüne ingilizceni gelistirirsen bir cok firsat çıkıyor. Bak sen mezunsun bir sey yapmıyorsun. Ben de yüksek lisans yapmasam ben de senin gibi olurdim fakat su an kaybettiklerimden cok fazla kazandigim sey oldugunu düşünüyorum. Sana hayatında başarılar diliyorum.
-
@mills kim olduğumun ne olduğumun bir önemi var mı senin için,yapmış olduğun benzetme hakaret davasına kadar gider,çirkin bir ağızla izmirli chpli olmayı eleştirmişsin,istediğin görüşü eleştir ama yaptığın benzetme benim yorumuma çok çok uzak ve alakasız. burada herkes fikrini beyan ederken belli sınırlar içinde durmalı,durmuyorsa birileri duracağı yeri ona öğretir.
-
@cnsde burada kimsenin kimseye biz hükmü yoktur. Fakat yaptığım benzetme için özür diliyorum senden.