HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Ben yoruldum hayat sorguya cekme dilersen infaz et sözlerim ağırdır dokunur kalbe
-
Bu şarkı tüm işsiz kardeşlerime gelsin
-
@alinail o sınav şuan hala öğrenci olanlar için değil mi?
-
@bitik hayırlı olsun kesin halkbank da olur üst üste gelir nasipler
-
@chirclee yüksek lisans yapıyorum garanti ik dan başvurdum. Gy ve video mülakat maili geldi. Video mülakat ingilizce mi oluyor? Bilginiz var mı?
-
Dostlar kusura bakmayin hemde biraz konu dagilsin simdi facebookda yeni bir arkadas oneri bilfirimi aliyorum surekli bu ne anlama geliyo karsi tarafta goruyomu bu bildirimi?
-
@bir-genç teşekkürler daha iyisi senin olsun
-
@alinail ingilizce oluyor diye biliyorum ben de yapı kredinin mulakatini olmustum ingilizceden. Maildeki adrese tıklayıp açıklamadan ogrenebilirsin yazar orda içeriği
-
Merhaba , sınav yarın da açıklanmayacak herhalde . Kimisine de ocak başı gibi düşünüyoruz ama belli değil denilmiş .
-
@ezgifdn Hiç 1 ayı geçtiği olmamış ama ortalama da 28-29 gün sürmüş açıklanması. O yüzden 10 Ocağa kadar yolu var. Hep aralık sonunda açıklanacak diye maillere dönüş yaptılar.
-
Garantiden bana
olumsuzdöndüler "şube için" sanırım mezun olalı 3bucuk yıl oldu bi işe giremediyse biz hiç almayız demişlerdir içlerinden sinirim bozuldu yine -
@adam-smith Evet, ben de aradığımda ay içinde açıklanacağını söylemişlerdi. Inşallah yarın açıklanır.
-
Arkadaşlar bu arada mülakat konusuna açıklık getireyim ; ben geçen yıl uzm yard sınavına girdim istanbul için kazandım mülakat iki aşamadan oluştu ilk aşama grup mülakatı idi burada kişilik envanteri de çözdürdüler. Daha sonra bireysel mülakatta ortalama 6 7 dk sürdü kendinizi tanıtıyorsunuz bu zamana kadar neler yaptınız vs daha sonra anlattıklarınız üzerinden sorular geliyor son olarakta bölümünüzü sorup ona yakın soruyorlar ben mesela uls ilş mezunu idim nana uls ticari kuruluşlardan soru geldi. Sonuç derseniz uzmanlıktan elendim daha sonra ek alım yapıp doğu da bir il için servis teklifi geldim malesef kabul edemedim. Bu yıl da servise başvurdum umarım artık istanbula alırlar beni doğuya vermelerinin sebebi de
(ki istanbul servise alabilirlerdi) eşimin o zamanlar nişanlımın polis olmasaydı bakalım bu yıl mülakata kalırsam napcaz bilmiom açık açık konuşmak gerek -
@adam-smith şimdi ist üni aöf sınavlarını 19 aralık da açıkladı ve otomatik herkese aynı mail geldi tekrar sorduğumuzda ay sonu dedi acaba başka açıklayacağı sinav mi var eğer yoksa açıklanabilir bence 19 aralık da aöf açıklandı çünkü diye bi çıkarım yapıyorum kendi kendime ama ne kadar doğru bilemedim
-
geçmiş sayfaları inceledim. 1980 ekonomisinin en büyük problemi için dış açık denmiş ama katılmıyorum. enflasyon olmalı. siz neler düşünüyorsunuz?
-
@adam-smith o soruyu ders calisirken cozmustum cevap her ne kadar dış ticaret acigi gibi gorunse de %100 eminim cevap cari acik. Hatta sinavdan once bunu okumama ragmen sinavda ithalat serbestlestirilmisti bu yuzden dis ticaret acigidir dedim ve yanlis yaptim. Kendimi affetmedigim tek yanlis sinav icin.
-
@bitik Enflasyon yüzde 63.9’a yükseldi. Pek çok temel tüketim maddesi karaborsaya düştü. Benzin, tüp, ampul bulunamıyordu. Bundan daha büyük problem olabilir mi? Bunun problem olması zaten diğerlerini doğuruyor bence. Benim düşüncem de bu yönde mesela. Dış ticaret açığı elbet var, cari açık elbet var ama ana sorunun ne olduğunu soruyordu..
-
@adam-smith evet boyle baktigimizda hepsi dogru cunku bi tane sebep bütün sonuclari doguruyor. Vergiler azaltiliyor ithalat artiyor bu da enflasyonu dis ticaret acigini ve cari acigi artiriyor. Keske sorunun cevabini da boyle kabul edebilseler ama soru bankamda bu sorunun aynisi vardi birebir aynisi. Ve ana cevap cari acikti yapacak bisey yok o yuzdwn %100 eminim diyorum zaten keske 3unu de dogru kabul etseler ama tek dogru var
-
Arkadaşlar şimdi tamamen yorumlar ile alakalı olmayan bir soruyu öğrenmek istiyorum kusuruma bakmayın da sınavda bddk rekabet kurumu ile ilgili bir soru vardi . Onun cevabı tsf mi memurlar.nette (tsf) tr satranc federasyonu diye açılımı var yazmislar şaşırdım yani cevap bu mu yani
-
@adam-smith, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
geçmiş sayfaları inceledim. 1980 ekonomisinin en büyük problemi için dış açık denmiş ama katılmıyorum. enflasyon olmalı. siz neler düşünüyorsunuz?
Yasin cobanin kitabinda dis ticaret açığı yazıyormuş herhalde memurlar.nette öyle yazmış