HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@mills kardeş uzattığım bir şey yok tek bir şey var rahatsız olduğum sadece onu dile getiriyorum bu arkadaşın netlerini bu sayfada artık görmek istemiyorum. olay bu ha diyeceksin takip etme o zaman onu da yapamıyorum sonuçta burada yorumlarına saygı duyduğum yine bir sürü arkadaş var ayrıca bende merakla sonuçlarımı bekliyorum tabiki doğal olarak...
-
@kazm kardeş(hahdjajsjjd hayatta hoşlanmam su laftan) Allah gönlüne göre versin Ramiz Dayı jahdjajs
-
@sucukmucuk aciklancak mi diyon ki şimdi sen
-
@mills dayı mı diyelim ne diyelim
-
@ddguy sınav sonuçları perşembeye kalmıcak hocam.
-
Şunu da yazayım burda durup durup netlerini yazan da çocuktur benim gözümde.
-
Gecen sene kursad diye arkadas vardi bu sene o kisinin yerine kazm gelmis her yoruma dellenip cikisiyo
-
@kilici pardon abi özür dilerim. Affedebilecek misin :):)
-
@meltem_90 ayyyyy hatırlıyorum onu
-
@sucukmucuk acep bilgi mi tahmin mi his mi
-
@mills 21 numaraya bineceksin, sınavdan 1 saat önce falan binmiş ol işini garantiye al. Dediğim gibi yol epey uzak. Şehrin dışında kalıyor. Kampüse girince kocaman yazılar görürsün zaten. Otobüste hangi öğrenciye sorsan İİBF için inmen gereken durağı sana söyler, kampüsün girişinde sayılır zaten İİBF hatta ilk fakülte diyebilirim.
-
yarın öğleden sonra açıklanacak
-
@adam-smith dostum teşekkür ederim.
-
Gün içinde forumu takip edip işsize bak dediğim o kadar mesaj var ki (isim vermedim kimse üstüne alınmasın).Hakikaten işsizliğin hakkını veren arkadaşlar var:)) Forum yöneticileri çok sabırlıymış hepsini tebrik ediyorum
-
Ben tahmini yaptım bile diyemiyorum. Tecrübelerime göre ve kpss de ki 3. Yılın içine girmişken beklenmeyen hatalar 1 soru ile kaçırmalar virgülle sınırda kalmalar elemeler hepsini gördüm geçirdim. önerim arkanıza yaslanın film izleyin , bir diziye başlayın , ya da ruh haliniz uygunsa en azından üç beş soru filan çözün
-
@ddguy mantıklı tahmin diyelim hocam ama güvenin yarın açıklanacaktır. Tebrikleri daha sonra kabul edeceğim
-
@mills Perşembe öğleden sonra eğer hala Manisada olursan görüşelim
-
@meltem_90 ben yeni sayılırım o arkadaşı hatırlamıyorum ama rahatsız olduğum bir durum varsa bunu her ortamda belirtirim sizin bu kadar hoşunuza gittiğini bilmiyordum bu arkadaşın netlerini düzenli olarak görmenin ben bu duruma çok şaşırıyorum tebrik ederim sizi sabrınızdan dolayı
-
@sucukmucuk sucuklukahveyle akrabaligin var mi hocam o da super tahminler yapiyodu
-
@ddguy ayrıca geçen seneki forumu takip ediyorsanız belki hatırlıyosunuzdur
İmza Marshallgil