HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@kazm bizzat sen tarafından kandirildim, dalgaya alındım. Ama neyse önemli değil diyip kibarlık yaptim. Bence sen de yazdıklarına dikkat etmelisin ya da insanların konuyla alakalı yorumlarına saygı göstermeyi bilmelisin.
-
@alexdelarge aynen öyle gerçekten genel olarak çok kalitesiz bir sınavdı. Yakıştıramadım ne Halkbank'a ne de İstanbul Üniversitesi'ne. Umarım hak eden, çalışan ve muhtaç olan kişiler yerleşebilir.
-
@AlexDeLarge dostum o kadar sacma konuşuyorsun ki afedersin. Alani 0 olup gk gy ingilizcesi full yapanlar zaten kazanamazlar. Ben söylüyorum alanı en az 40 45 yapanlar ingilizce dahil gk gy de %80 basari yakalaynlar istisnalar haricinde mulakata hak kazanir.
-
@bisisorucam dediğiniz kişi muhtemelen banka içinden biri, ve gerçekten o dönem çok faydası dokunmuştu. Sınav sonucunu da mülakatı da işe başlangıç tarihinide net bir şekilde ifade etmişti. Fazla edebiyat yaptığı konusunda bir çok kişi rahatsızdı ben dahil olmak üzere ama yiğidi öldür hakkını ver. Gerçekten keşke o kadar net bilgisi olan biri olsa.(mesajımın devamı sadece size değil herkesedir)
İk’daki arkadaş sağolsun arayan herkese sabırla cevap vermiş. Ben de konuştum kendisiyle kurumda çalışmalar son hız devam ettiğine inanıyorum.
Gel gelelim bu sınav sürecinin sabırsız bir sürece dönüşmesinin asıl suçlularına. Bence bu suçlular başta biz ve sınavı yapan üniversitedir. Geçen sene 4 kasımda sınava girmiştik 20 aralık gibi açıklanmıştı(ki bilen bilir banka bu aşamadan sonra süreci hiç uzatmadan 10 gün sonra mülakat yapıp ocak ayının sonunda diğer mülakatlar devam ederken uzman yardımcılığı sonuçlarını açıklamıştı ve eğitimler başlamıştı). Bu sınav 10 aralıkta yapıldı ve üniversite çok gereksiz bir şekilde tarih verip beklentiye soktu. Ama suçu tamamen istanbul üniye atmak da doğru değil çünkü biz sabırsız bir milletiz (ben dahil)
Süreci daha kolay atlatmak adına esen kalın “dostça” kalın..
-
@mills hocam alanı iyi olmayan derken sıfır doğruyu kastetmiyorum tabi ki. Adamın alandan potansiyeli 25, 30 doğrudur, İngilizcesi , gk,gy si iyidir.oradan açığını kapatmak ister. Ama İngilizce ve gy herkesin yapacağı kadar kolaysa, gk'de hiçbir şekilde yapılamayacak kadar zorsa bu açığı kapatamaz. Bunun neresi saçma anlamadım
-
@ahmetşen böyle birşey var mı cidden hocam ?
-
Bn nerden bilcem bnim kagidimla oynanmadigini?
-
@nilayfb nilay önceki yorumlarımı oku gel ondan sonra konuşalım seninle bu başlıktaki
-
@ahmetşen Halkbankta çalışan bir servis görevlisiyle konuştum Ocakta maaşlarda iyileştirme olacak dedi. Bir tek bir çift mevzusunu ben de bilmiyorum.
-
@thorstein-veblen valla hocam çok dönüyordu gruplarda bunun muhabbeti bende merak ediyorum yokmu acaba çalışan bilgi verecek
-
@ahmetşen 1ay tek 1ay çift olayı yok. ama %15 zam geldi maaşlara güzel oldu
-
@ceska inşallah hocam
-
@fact0riel çalışan misiniz hocam ne kadar su acaba net maaş
-
Temettüler kaldırılırsa (öyle bir söylenti var) yerine 1 tek 1 çift sistemine geçilecek. Sebebi varlık fonuna geçirilmiş olduğu için temettü yani karpayı veremezler
-
@adam-smith hocam öyle olursa super olur ya
-
@ahmetşen bence de. keşke olsa. ama bilmiyorum çalışan değilim sadece söylentiyi duydum
-
Bugun de aciklanmadi.
-
Ya beyler onu bunu boşverinde bu sınavın bu kadar uzun sürmesi cidden garip barajlar hakkında ne düşünüyosunuz ?
-
@fact0riel hocam simdi maasi ne kadar?
-
@girift hocam ben 60 ı gecen herkesin mulakata gireceğini dusunuyorum