HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@smry benim de 72 ile oldu hocam mülakat önemli hakkımızda hayırlsı
-
Arkadaşlar mülakat
İstanbulda mı yoksa herkes kendi şehrinde mi girecek? -
@yasemen teşekkür ederim hayırlı olsun
-
59.4 alip yerlesememek mi kötü bir kusur puanla antalya yi kacirmak mi kötü hala anlayamadim... 1 tercihle resmen kumar oynatiyorlar sistemleri zaten sacma ama olmadigi icin üzülüyoruz... inşallah kendini denemek için girip çalismayi düsunmeyenler yoktur...
-
@sahnr herkes kendi sehrinde giremez buyuk ihtimalle istanbulda olur genel mudurluk orda oldugu icin. Gelen kutunuza bakar misiniz hocam
-
Ankara mülakata kalanlar kimler görelim !
-
@hopefull rica ederim hocam sağol
-
Adanayı 58le kazanamadim 60i gecen kazanmis midir acaba
-
69 erzurum kazananları tebrik ederim.Kazanamayan arkadaşların bişey kaybettiğini düşünmüyorum.
-
05 puanla aydını kacırdım ıtıraz etsek bısey olur mu acaba
-
Oooyeee . 61.21 le aksaray i kazandım arkadaşlar. 2 saat sisteme giremedim ve bir hayır varmış. Ben daha önce hcbc kazanamamistum çok üzülmüştüm . Olmayan arkadaşlar hiç üzülmesin. Olmadıysa daha iyisi olacagi içindir belkide
-
@hopefull hocam 2017 çıkışlıyım okulla birlikte KPSS'yi götürmeye çalıştım KPSS 85 ama gk-gyden bir soru bile çözmedim alandan 99 netle aldım puanı. Halkbank için özel bişiy yapmadım KPSS kaynaklarından devam ettim ama süreçten toplasan 1 ay kopmuşumdur. Hocam en önemli kaynak pes etmemek ve inanmak.
-
Sınav ilanında başvuru şartlarının e şıkkında parantez içinde mülakatların Ocak ayında yapılması planlanıyor yazıyormuş. Dikkat eden oldu mu ?
-
@ceska ankara ben varım hayırlı olsun
-
En yüksek kapatan il Karabük 68. Ona en yakın iller 63,64. İzmir 62 ankara 61. İllerin çoğu 60'in altında kapatmış. Burda sınavın zor olduğunu puanların 2014 e göre farklı olacağını söyleyenlerle dalga geçenler olmuştu. Yorum sizin
-
İşe başlarsak ikametgahımıza yakın şubelerimi teklif ederler?
-
@bcbc3434 İnşallah öyle olur.Benim yürüme mesafesinde var
-
@ceska bnde varim
-
Ankara'nın İstanbul'dan daha düşük kapattığı bi banka sınavına da tanıklık etmiş olduk
-
Arkadaşlar bende diyarbakır i kazandim 60.5 ile maaş durumu nedir tam olarak bilgi alabilir miyim