HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@grundig sınavda bi aksilik yaşamadıysa yoktur bence.
-
-
@bianconeri aman tanrimm..
-
@bendelidegilim ben varım ️
-
@grundig ben varım
-
Sinav sonucu degisen var mi facebookta degistigini iddia edenler olmus
-
@meltem_90 benim aynı sadece sistem dün siyah beyazdı bugün rakamları renklendirmisler yesil kırmızı beyaz olarak
-
Mülakata kalan arkadaşlara başarılar dilerim. Alanım iyi gky beklediğimden kötü geldi mülalakata kalamadım. Yalnız alandan 1 boş bırakmış görünüyorum. Hiç boş bırakmadım diye hatırlıyorum. İtiraz etsem sonuç alabilirmiyim ?
-
@okahraman07 sonucun acıklandıgı yere itiraz kısmı gelmiş ordan bildirin. Birşeyler cıkar belki neden olmasın.
-
@zweigstefan itiraz kısmını gördüm. Tercih ettiğim şehrin taban puanı ile benim puanım arasında 5.5 lik bir fark var. Bişey çıkar mı bilmiyorum ama yinede denemekte fayda var.
-
@okahraman07 belki sistemsel bir hata olmuştur bilinmez siz deneyin. siz ona itiraz ettignizde belki farklı bir sonuç alacaksınız o yüzden iyice peşine düşün.
-
@okahraman07 geçen senede aynı sorun oldu boş bıraktık görünüyodu ama sonradan düzeldi mi bilmiyorum.
-
Benim de osym sinavlarinda bos birakmadigim halde boslarim cikiyodu ben optigi yeterli sekilde isaretlemememe bagladim daha iyi karalayin arkadaslar optik okuyucular hassas olabilir bu da benim nacizane yorumum
-
tam olarak aynı şeyi yaşadım, tahminimden cok cok fazla yanlış geldi gk gy kısmında ve alanda boşum yok 1 boş görünüyor. durumu belirtip itiraz şeysini doldurdum ben @okahraman07
-
@zweigstefan dediğiniz gibi sistemsel olabilir itiraz hakkımı kullanacağım.
-
@bgtr hocam tamda sizin söylediğiniz gibi gky kısmında cok yanlış var. Alanda bir boş görünüyor. İngilizce de hepsini aynı yapmıştım onda sıkıntı yok. Sınavdan sonra baktığım da bu kadar yanlışım yoktu. İtiraz edeceğim bende
-
@grundig var aga arkadaşım 86 puan almıştı p48 ten kazanamadı ne yazık ki
-
@okahraman07 bu gk gy nedir ya herkesin 24-26 bandında çok çelişkili geldi bana ayrıca Ankara’yı küsüratla kaybettim sıkıntılıyım
-
@lysippe04 bende anlamadım. Beklediğimden çok fazla yanlışım çıktı. İtiraz edeceğim.
-
@lysippe04 yapılabilecek net o kadardı bence gk gy için fazla yapanlara helal olsun