HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@hiktisatci anadolu universitesi yazdim dostum yillsrdir sorunsuz yapiyodu.
-
Merak ettiğim için soruyorum, geçen seneki kazandınız/kazanamadınız durumunda, taban puanlar belli olmadan barajı geçenlere kazandınız yazıp, taban puanlar belli olduktan sonra alınan puanlar taban puanı karşılamadığı için kazanamadınız yazmış olabilir mi ?
-
@akkygsz ilk başta kazandım aynen bu şekilde site çöktü sonra kazanamadım.... var mı daha ötesi
-
@kazm adaylar açığı bulmuş demek istedi.. üniversite kaynaklı bir durum dedi
-
@AKKygsz mübarek senin mulakatindan sonra ayni zamansa guvenlik sorusturmasi yapılıyor sadece sana degil 7 ceddine bakiyorlar anladin mi koçum. Ve evet teknoloji çağındayız sen ne yazikki milattan once yaşıyorsun. Mulakat ve sinav farkli seylerdir. Isteseler diyorum bastira bastira ISTESELER 1 HAFTA SÜRMEZ. Elin degil makine okuyor senin günde 100 tane okuyacağın kagidi binlercr sadece bir makine okuyor. Anlamiyorsan daha at gözlüğünü hic cikarma.
-
Facebook'ta paylaşımı yapan arkadaş ilk sabah görmüş sonucu sonradan paylaşmış açıklandı diye bir şekilde bir açık olmuş o sıra bende gördüm sonucumu daha sonra kapattılar bi dolap çeviriyolar ama hayırlısı
-
@frt14 hocam acaba taban puanlarimi hesaplaniyor ki.
-
@alexdelarge pardon bilgisayarım geride kalmış
-
@mrvstk hahah bu kadar kolay açık bulunuyorsa bunlar bıraksın bu işi
-
Geçen sene de benzer hata olmuş sanırım ama akşam açıklamışlar sınavı duyduğuma göre
-
@monopol 63 puan alan nevşehir
-
@mzffrzyrk ertesi gün açıklandı diye duydum ben de. her kafadan bir ses sanırım
-
Dusunsenize 61000 kisiden toplasaniz 10 kisi sonucunu gormus
-
Gecen seneki sınavda öğleden önce aciklanip, öğleden sonra düzeltilmişti. Ertesi güne kalmadı diye hatırlıyorum
-
@ahmetşen yorumunuzda bahsetmistiniz calis calis nereye kadar sonunda da tekrar basa donuyor cikmaz dongu diye. Iste bu iibf ayni kotu yol gibi girince cikamiyorsun diye dedim.neyse insallah kazanmisizdir bu sefer.
-
@zenginmemur hocam anadolu üniversitesi pirüpak değil...ben 2014 sınavına girdiğimde ve ziraat katılımın 200 kişilik alımına girdiğimde boş sayılarım gözüktü.yani bi pislik olacaksa her türlü oluyor..
-
Bugün eşleşme ihtimali olur muki
-
Netlesme ihtimali. pardon
-
@cigdem aynen kötü yola düştük hepimiz
-
Aciklanma olasiligi bugun durum yok herhal de sanirim yarina kaldi desenize