HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Not: Dava sonuçlandı. Hakan Atilla 6 suçun 5'inden suçlu bulundu. Halkbank'a bir ceza kesilir mi bilmiyorum umarım bu alıma etkisi olmaz..
-
@pantheon1 literatürde dönen paranın 1/4 kadar ceza kesiliyor yaklaşık 30 milyar gibi ceza bekleniyor ama umarım olmaz böyle bişey
-
@jamiryoo adam yapmış ne yaptıysa bankanın suçu ne
-
haklısın sadece banka degil ülke de olumsuz etkilenebilir
-
Öncelikle görülmekte olan Hakan Atilla davası ile Halkbank birbirine karıştırılmamalı.Hakan Atilla bireysel olarak yargılanmaktadır.Halkbank bu davanın tarafı değildir.Sadece Hakan Atilla nın çalıştığı banka sıfatıyla davada adı geçmektedir.
-
Halkbank a bir cezai yaptırım uygulanması için öncelikle ABD hazine bakanlığı tarafından Halkbank a dava açılması gerekmektedir.Açılmış bir dava yoktur.ABD hazinesi T.C den Halkbank iran işlemleri ile ilgili bilgi istemiştir resmi yoldan fakat henüz bir dava açılmamıştır+ Bu dava açılacaksa ki bence açılacaktır en az 1-1.5 yıl sürecek bir davadır.
-
Yarın kaça kadar beklemek lazım
-
Halkbank yargılanmasa bile adı geçiyor bu da borsa değerini ve mevduat durumunu etkileyecektir. Tüm bunlar para demek
-
@busus adamın bi suçu yok. Reza denen it bile söyledi ona rüşvet vermedim diye. Umarım temyizde kurtulur.
-
Hepimizin hakkında herşeyin en hayırlısı ne ise o olsun. Bazen isyanın sınırına geliyorum. Girdiğim her sınavda mı bir sıkıntı çıkar. Sakin kalmaya çalışıyorum. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız. Kötü düşünmeyin . İyi düşünün iyi şeyler olsun . Allah yardımcımız olsun. Bundan sonrası daha sıkıntılı , mülakat aşaması var onun açıklanması. Ki bunda bu hale geldiysek o zaman ne olacağız Allah bilir ?
-
Mülakat tin açıklanmasi ne kadar suruyo ya
-
@haytanınbiri neden adama küfrediyorsun o adam senin bakanının elinden ihracat ödülü almış başarılı bir iş adamı senin mahkemende aklanmış birisine hakaret edemezsin. hepsini geçtim suçlu bile olsa neden küfrediyorsun adama
-
Sakin olun gençler bu Ülke Jet Fadıl'ı millet vekili seçmiş bi ülkedir
-
@kazm canın mı sıkkın senin hayrola?
-
@kazm kafan güzelmiş hayırlı olsun.
-
@göçmeniibfli sağol
-
@haytanınbiri sıkkın biraz hem bu açıklanamadı hem de diğer bir kaç mülakatı bekliyorum onlar açıklanmadı. ders de çalışamıyoruz dolayısıyla sıkkınım kardeşim
-
@kazm anlaşılıyor fakat sıkıntını başka mecrada at. Ha illa ki burada diyosan o zaman az öte dur. Beni de germe.
-
@haytanınbiri seni geren yok forumda küfür hakaret görmek istemiyorum git küfürünü kendi mahallende et
-
@kazm hmmm banlanma korkusuyla geri vites yaptın diye düşünmüştüm ama. Rezayi çok mu seviyorsun? Yahut Fetöcü müsün? Ülkenin 3 4 bankasının ve CB'nin abd'deki uyduruk mahkemede adının geçmesinden memnun musun? Abd'nin koyduğu sınırlarda ticaret yapacak kadar mı düşkünsün bunlara? Yahut ülkesinin çıkarlarını hiçe sayacak kadar muhalif bi vatandaş mısın? Hangisi?