HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Haftaya buyuk ohtimal ben de aciklanmasini bekliyorum .1 ayi geciyo cunku
-
Haftayada açıklanmaz yaz bunu bir kenara
-
@ahmetşen o zaman öbür haftaya kesin yazarım buraya elbet tutacak
-
@ahmetşen sanmıyorum haftaya son bulur bu çile
-
Aklıma geldi bugün. Sınava "mülakat aşamasında mezun olduğuna dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıf öğrencileri" de katılabiliyordu. Acaba mülakat aşamasını genel olarak üniversitelerin dönem arasına falan mı denk getirmeye çalışıyorlar? Yarım dönemde mezun olacak olanlar için.. Binbir tane şey düşünebiliyorum boşlukta :)))
-
@adam-smith adamlar hemen atama yapmıyorlar ya daha bunun mülakat aşaması sonuç aşaması var en az 2 ay daha yani sanmıyorum
-
@adam-smith hocam tek sebebi yılbaşından önce gerek zamlar gerek yetişmesi gereken evraklar vs sebeplerden dolayı bizim işlere öncelik verilmemiştir bu haftada bu yüzden açıklayacaklardı ayrıca tahminimce garip bir şekilde ortalama 1 ay bekletmek hoşlarına gidiyor sanırım buda ayrı bir sınav
-
@ahmetşen mülakat + sonuç 1 ayda bitecektir yani şubatın ortası gibi iş başı olur
-
@muaccelalacaklı o kadar erken olur mu hocam
-
@ddguy olur hocam olsun olsun 10 gün sonra mülakat olur
-
Mülakata kalırsanız 10 günde nasıl hazırlanmayı düşünüyorsunuz? Asıl dert açıklandıktan sonra başlayacak
-
@muaccelalacaklı hadi ya InsAllah kazanırız ya valla ilaç gibi gelcek
-
@adam-smith Ben bu durumdaydım mesela yeni mezun oldum. Beklemeleri için bu bir gerekçe, bunun gibi farklı gerekçeleri de olabilir. Herkesi ilgilendirmiyor sonuçta ama ayın 19'unda açıklamış olsalardı mülakatta mezuniyet durumum belirsiz olurdu. Yine herkesi ilgilendirmeyen farklı gerekçelerle bekletmeleri muhtemel.
-
- Hislerime dayanarak yorum yapmıştım geçen haftalarda sınav aciklanabilir falan diye. Bu sınav çürüttu 6. Hislerimi. oysaki güvenirdim onlara...bir daha tahmin falan yapmam
-
Yalnız olumsuz olursa bu iki aydan da fazla süreyi kim telafi etcekk bilmem . Hayırlısı diyelim arkadaslar
-
@prsnll-adayı-52 Hayatınızın kontrolü sizin elinizde her ihtimali düşünüp ona göre kendinizi hazırlamanız gerekir ben özel sektörde çalışıyorum 2016 da 80 puan yaptım bu sene hedefim 90 ve üstü bu sınava da girdim eğer olursa kpss yi durduracağım alternatifleriniz olmalı ki üzülmeyin sonra . saygılar
-
@chai34 alternatifler hep var hocam. Yalnız onların sahibi olmak için daha çok çabalamam gerekio sanirım. Ya da nasiple alakalı bilemiyorum.
-
@chai34 hayatımızın kontrolünün bizim elimizde olması her zaman mümkün olmuyor, tahmin edemediğimiz sonuçlarla ve haksızlıklarla başa çıkmak zorunda kalıyoruz, üstelik başkalarının hatalarını düzeltmeye çalışırken,kendi haklarımızdan mahrum kalıyoruz,bu denli zor süreçten geçen herkesin,bir noktada haksızlığa uğradığı pekâlâ doğrudur,illa ki herkes yaşamıştır veya çok yakınından şahit olmuştur,özel sektörü tecrübe etmek ya da etmemek sizin seçiminiz lakin bu girilen yol kendi çabandan daha fazlasını istemekte.başarı,liyakat ve hakkaniyet tek çizgide gitmedikten sonra,hayatında bir b planın olsa da isteklerinden ve hak ettiğin yerden çok çok uzak kalıyorsun,bu da hayatın kontrolünün sende olmadığını gösterir,saygılar.
-
Bende bir hata yaptım maalesef ama o hatadan da kendimce önemli dersler çıkardım eğer bende bu sınavı geçip işe başlayabilirsem kpss sürecini durdurcam işime odaklancam belki yüksek lisans falan bir şekilde yapmaya çalışırım ötesi olmaz
-
@adam-smith Sence onların umrundamıyız?