HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@bisisorucam Kolaylıklar dilerim inşallah en kısa sürede iş yükünüz hafifler yeni alımlarla birlikte.
-
@bisisorucam sence ne zaman açıklanır bu sınav
-
@ddguy Bence Salı günü açıklanacak. İtiraz süresi olan 3 gün ile birlikte haftaya süreç tamamen bitirilecek.
-
@bisisorucam 4 gün daha dayanın diyon yani e napalim o zaman delirmecelere devam
-
İstanbul'da yalnız yaşayacak olanlar biraz sıkıntı çekebilir onun dışında maaş tatmin edici bence. Ama ona rağmen uzman yardımcısı olanların bile aklı hâlâ KPSS puaniyla alım yapan yerlerde ve arkadaşın söylediği gibi çok sayıda işten ayrılan varmış. Geçen sene 475 uzman yardımcısı alınmasına ve mulakattan elenenlerin servis görevlisi yapılmasına rağmen bu sene bu kadar alım yapılması bunu gösteriyo zaten.maas dışında da sebepler var belli ki
-
@bisisorucam daha önceki sınavları cuma açıkladıkları oldu onu düşünmezler bence
-
@zenginmemur ya bişi bildiğin yok bide üstüne saçma saçma yorum yapıyosun arkadaşım benim bilgilerim net teyite gerek yok neden dersen senin girmye uğraştığın yerden istifa ettim bu kadarı yeter sanırım insan gibi giricek arkadaşları bilgilendirmeye çalışıyorum ama anlamakta zorlanıyosun
-
Bu zor günlerde elbet geçer bir gün, Herkes sabırsız herkes nasıl üzgün... İnsan bir sınav olsun kazanmaz mı, mülakata kalmaz mı er geç yanardağ gibi kazık kazık geçmezki bu sinsi sınav.... Vaaay yine mi keder ama artık yeter yine kapıda kara geceler
-
@kayseri6638 anladim hocam.hayirlisi olsun.gonlunjzce olur insallah
-
Bankayı arayan soran arkadaşlar burdan yazarsa uygun olur
-
Bugün açıklanır inş
-
Nerden cikti bu sali gunu aciklancak muhabbeti
-
Facebook'ta gördüm. Biri aramış haftaya sarkacağını söylemişler.
-
@nilayfb yok artik yaa ne bu oyuncak ettiler sakadir umarim
-
Hayırlı uğurlu haberler alacagimiz bir cuma olur inşallah bugün.
-
Bencede haftaya sarkacak ama haftaya kesin açıklanır hatta haftaya cuma mesai bitimine açıklarlar ki aranmamak için
-
Açıklamasınlar ya bu ne insanı salak yerine koyuyorlar Yok bu hafta Yok şöyle ziraat 3. Haftada işi bitirmişti
-
Artık tek gün tahmini daha yapan olursa ağır kulağını çınlatırım söyleyim.Milletin beklentileriyle dalga geçmeyin çoğu kişi sonuçları beklerken bir yandan da ders çalışıyor.Sizin tahminlerinize inanıp dakika başı telefona bakıp gününden olanlar olabilir tahminlerinizi bi kenara bırakıp duyumlarınız kesinse konuşun bence...
-
Merhaba arkadaşlar,
Halkbankasında uzman bir arkadaşımdan aldığım bilgiye göre 1 ayın tamamlanacağı ve haftaya açıklanacağıdır. Dersinizi çalışın arada da bakın siteye. Tabi ki daha kısa sürede açıklanmasını isterim ama haftaya ise de kendinizi ona göre hazırlayın. Sürekli siteye baktıkça daha çok stres oluyorsunuz. Daha rahat davranın. Hayırlı sonuçlar herkese -
hayırlı cumalar 1 ay mevzuu nedir