HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@yasar1234 Dostum kesinlikle yalan haber Insanları kandırmayı kendisine amaç edinmiş bir gurup insan var forumda face de şunada inanmıyorum bazı arkadaşlar güya sonuçlarını görmüş kesinlikle itibar edilmemesi gerekiyo Sonuçlar hazır olsa Banka Neden beklesin ki açıklamak içün
-
@Raki inan veyahut inanma kendi bildiğinle yaşa. Gorenlerden biri de benim. Böyle sistemsel açıkların olmayacağını mi düşünüyorsun. Veyahut bankanın sonuçları yayimlamamasinin sebebini bitirmedigine mi bağlıyorsun. Yoksa prosedür denen bir şey yok mu? Yarin obur gun sonuclar aciklanir yok bu sahte buna da inanmıyorum de.
-
@Raki bu forumda olup 2 3 kisi daha var goren. Sahsim adima konusayim sizi kandirma gibi niyetim veya dalga geçmek için neyim olabilir? Öyle olsa hala yazıyor olmazdım. Yargısız infaz yapmadan önce sormasini öğren. Böyle kafatasçı düşünceyle olmaz bu işler.
-
Arayan var mi arkadaslar?
-
@mills polemik yaşamak adına yazmadım şahsi fikrimi belirttim sadece eminin sizde biliyorsunuzdur birçok kötü niyetli insan var spekülasyon yaratmaya çalışan evet prosedür denen olayla karşı karşıya olsaydık Banka tarafından net bi tarih verilirdi bence
-
@raki ay sonu diye verilen tarihi belirsizdi değil mi ? çünkü hangi ayın sonu olduğunu söylemediler
-
@giewsun Ben şuanki içinde bulunduğumuz durumdan bahsediyorum son 7 8 gündür banka tarafından net bi tarih duymadım
-
@raki prosedür zaten belli her yıl bu banka sinav aciyor ve ortalama 1 ayda acikliyor mu evet. Ancak prosedür denince yayimlamam için gerekli işlemlerden gecmesi veya sisteme acilmasi için onay alinmasi gibi. Polemik yaratmiyorsun Allahtan.
-
Tartışmayın uleynnnnn
-
@ahmetşen dostum adam sorgusuz sualsiz ortaya laf atıyor inanmiyorum diyor. Bir taraflarimdan uydurup niye kendimi avutayım 72 puan Adana kafam rahat benim mulakat akalirim diyip restte cekmedim. Burada çoğu arkadasın mulakata kalmasini istiyorum. Ve onlardan guzel haberler duymak icin bekliyorum. Ama gel gör böyle tuhaf insanlarda var.
-
@giewsun hayır hocam ben hangi ay sonu diye mail attığımda aralık ayı sonu demişlerdi
-
Adam başkasının söylediğini de aktarmıyor doğrudan ben gördüm diyor, bunu birden fazla kişi söylüyor ve hepsi ekran görüntülüsüyle söylediğini destekliyor, adam çıkmış inanmıyorum diyor, hayret.
-
kardeşim gidin Allahınızı severseniz . bu sorumsuzluktan, hiçe saymaktan, değer vermemekten başka bir şey değil . bu insanlar bu bankada çalışacak bir açıklama yapmak bu kadar mı zor ? şimdiden insanları bu duruma sokuyorsun , iş başı yapmadan memnuniyetsizlikler başladı , güven sorunu başladı, iletişim sorunu başladı . ne derseniz deyin artık
-
Konusabilen var mı gençler
-
Be bin küsür yorum oldu, trollemeye çalışan birbirini yiyenler oldu. Artık yazılanları kelime kelime irdeler olduk arkadaşlar biraz daha şakın olmakta fayda var. Sonuçta yorum yazan arkadaşlarımızın çoğu aynı durumda ve bi şeyler duyduğu gördüğü zaman bizimle paylaşmak istiyor. Her Bilgi duyum paylaşana yalancı muamelesi yapmazsak daha iyi olmaz mı
-
Hiçbirinizin olayı anlamaması:))
Adam “bugün için ay sonu açıklanacak” denilen maile inanmadığını söylüyor. yani yeni atılmış gibi göstermişler diyor, boşuna gerilmeyin yahu :)) yanlış mı anladım? -
Oo yine kaos
-
@mülkiyeli45, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@giewsun hayır hocam ben hangi ay sonu diye mail attığımda aralık ayı sonu demişlerdi
Belki Aralık 2018dir o
-
@yasar1234 tamam hocam teşekkürler
-
50 alan 30 kultur yetenek 65 puan yaptigi her aklima geldikce bn hayattan kopuyorum.