HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@murat3 hocam cok siirsel bi anlatiminiz olmus aklima su dizeleri getirdi
Ben beklemedim o da gelmedi ölüm gibi bir seydi ama kimse ölmedi -
@murat3 anlaşılan siz iibfli değilsiniz
-
@hattorihanzo hahahaah
-
@hattorihanzo Aynen öyle.
Ben beklemedim, o da gelmedi
Sonuç gibi bir şeydi ama kimse yerleşemedi -
@ahmetşen İİBF'liyim hocam, maalesef mi diyeyim bilemedim
-
@murat3 A kadro süreç böyle hocam ne ilan tarihi belli ne sonuç tarihi belli ne kadrolar belli hersey belirsiz
-
Arkadaslar halk bankasıyla alakası yok ama sorucam Vakıf bank müfettiş yardımcısı personel alımı hangı il ıcın acaba
-
@maliyeci1 istanbul hocam
-
bugünde olmadı
-
Arkadaslar ziraat servis hakkinda bir duyumunuz var mi?face de bir grupta bir arkadas baharda servisin ilana cikacagini soyledi.o da arkadasinin ziraatte calisan mudur bir akrabasindan duymus..sizce ihtimal var mi? Ziraat 4 yildir alim yapmiyor servise.en son 2014 te almisti o da.
-
@murat3, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@ahmetşen Sallıyorlar tabii ki, ben ararken açıkçası utandım. Çünkü vereceği cevabı tahmin ediyordum, sebepsizce aradım. O da amaçsızca açtı telefonu, üzerine düşen vazifeyi görevini yapıyormuş edasıyla üstlendi ve başından savdı. Verdiği cevap hiçbir amaca hizmet etmiyordu. Ben aramış olmak için aradım, o da cevap vermiş olmak için cevap veriyormuş gibi yaptı. Saçmalık...
Atilla İlhan, sen misin yoksa
-
@marjinalfaydali inşallah açar bende bekliyorum
-
@marjinalfaydali olabilir kardeş Halkbank sınavını ben tanıdık bi şube müdüründen öğrenmiştim ilan açılmadan 10 gün önce
-
@raki kardeş o tanıdık şube müdürüne sorsana son durumu hani 7-8 gündür bir tarih vermediler ya ne olacak bizim akıbetimiz
-
İşin garip tarafı kazandığımı düşünmüyorum, ona rağmen insan merak ediyor işte bekliyorum. Merak duygumla kendi kendime eziyet ediyormuşum gibi hissediyorum. Kazanmayı da hak etmedim ben açıkçası son 4 gün çalıştım sınava o da Halkbank’ın önceki yıllarda sorduğu sorulara bakıp girdim. Ben sadece Halkbank’ın önceki yıllardaki sorularını görüp girdiğim için net bir şekilde şunu gördüm ki pek bi alakası yoktu sınavın geçmiştekilerle. Bu da benim handikapımı daha da arttırdı. Bilmiyorum belki de bana öyle gelmiştir. Genel yetenek fazla basitti, sözel sayısal mantık neden yoktu mesela? Seçici soru koyacaksan bunları kullan. Seçici soru diye genel kültür kısmında saçma sapan sorular sormuşlar. Bedir savaşına bilfiil katılan müşriklere sorsan belki birçoğu bilemez savaşın sonuçlarını.
-
@marjinalfaydali 40 kisi de olsa alim yaptı ya bu yaz
-
@raki evet hocam halkbank açılmadan 1 ay önce de gruplarda yayılmıştı.inşallah ziraat de oyle olur.
-
@marjinalfaydali, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Arkadaslar ziraat servis hakkinda bir duyumunuz var mi?face de bir grupta bir arkadas baharda servisin ilana cikacagini soyledi.o da arkadasinin ziraatte calisan mudur bir akrabasindan duymus..sizce ihtimal var mi? Ziraat 4 yildir alim yapmiyor servise.en son 2014 te almisti o da.
Ziraati bilmemde Vakıf Katılım şubeler için 2018 yılında 350-400 kişilik alıma çıkacağını söyleniyor.Bizzat Genel Müdür açıklamasıymış.
-
@eomer bu haber doğru geçen hafta yapmıştı böyle bir açıklama
-
@bgtr hocam o yanlış hatırlamıyorsam iştirakinindi yani sigorta ve emeklilik içindi sanırım.direkt kendi bünyesine hiç almadı..ayrıca 2014 teki alım bayağı yüklüydü.40 kişi ne ki...