HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Sonuçta sınava girenlerin 3 katı mülakata alınacakmış bu durumda sınavda kendine güvenenlerin işine gelecektir hakkımızda hayırlısı olsun hakeden kazansın inşallah
-
@gökhan yani öyle yüklü bir servis görevlisi alımı olmadı yakın zamanda.
-
@akkygsz bildiğim olmadı hocam
-
Sinav tercihi secimi yapamiyorum halkbank icin ayni sorunla karsilasan var mi dostlar yardimci olurmusunuz
-
https://yadi.sk/d/AcGF8GvJ3PSn2K @Elinor-Ostrom arkadaşımız bana yollamış sağolsun, halkbankın sınavlarının soruları linkte vAr gözatmak isteyen dostlar baksın.
-
@iyimser16 çok saol kardeşim.
-
arkadaslar halkbank ıcın mesaj kodu gelmedı sıfrenasıl alabılırız ucretınıde yatırdım acıl yardım
-
@snm0909 https://halkbank.istanbul.edu.tr/login
Buradan şifrem gelmedi butonuna tıkla numaranı tcni gir bi, dene olacaktir büyük ihtimal. Bana mesaj geldi 1 sa sonra gerek kalmadı böyle bi şeye ama bu da olmazsa ilanda iletişim numarası vermişlerdi sanırım ararsin
-
Riske girmeyip İzmir de servis görevlisi için başvurumu yaptım. Acaba kaç kişilik kadro var İzmirde ve kaç kişi başvurdu. Şansım çok düşük gibi geliyor. Hiçbir şekilde öğrenme şansımız yok mu merak ediyorum.
-
Arkadaşlar şu başvuruyu yaparken eğitim bilgileri bölümünde varsa girdiğiniz yabancı dil sınavı bölümüne ne yazdınız ben 2016 yds ilkbahar dönemine girdim yazıyorum her türlü uzun kısa büyük harf küçük harf olmuyor ösym aisden tam adına baktım onuda kabul etmedi kısalttım uzun uzun yazdım her türlü alternatifi denedim hata alıyorum sürekli bi yardımcı olabilirmisiniz hayrına.
-
@casanova YDS - ingilizce
diye yazdım ben. Tarihi de girdim o yüzden sonbahar VS diye belirtmem. -
@falanfilan bi deneyim hocam vallaha ekranda kaldım sinirden elim ayağıma dolaştı
-
@falanfilan *belirtmedim. Tarihi de girersen çok bisi yazmaya gerek yok sanırım.
-
@casanova ben de sadece yds yazdım
-
@falanfilan olmuyor ösymdeki sınav tarihinide girdim gene kabul etmedi Chromeden yapıyorum bide Explorerdan deneyim belki o yüzden yapıyodur ama Allah razı olsun kardeş gönlüne göre versin çok sağol genede ilgilendin.
-
@casanova rica ederim. Ben telefonumdan yaptım. Chrome dan girerek hatta. Sıkıntı olmadı. Az daha uğraş bugün son gün de değil. Halledersin. Kolay gelsin.
-
Oldu kardeş şimdi valla neden öyle yaptı bilmiyorum yds nin yazılabilecek her türlü adını yazdığıma rağmen kabul etmemişti Explorerdan yapınca oldu ama düz uğraştırmadan genede sağolun.
-
Selam arkadaşlar.
Nasıl gidiyor çalışmalar?
Çalışabiliyor musunuz?
Maaş sistemi değişecekmiş diye bir duyum aldım. Bilgilendirme yapılmadı henüz ama Varlık Fonuna geçiş olduğu için birtakım değişiklikler olması mümkünmüş. Aralık ayı içerisinde bilgi verilir diye düşünüyorum. -
@falanfilan valla ben hic bise girmedim orayi atladim zorunlu alan degildi.muthis yds puanimi yazmayim dedim
-
@bankaci olumlu bir degisiklik mi olcak peki