HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
ve başvuru sayısı olmuş 20200 :))
-
@zeyno5454 nerden öğreniyorsunuz bunu
-
Yeni FED başkanı Joreme Powell oldu. ️
-
şimdi bu başvuru yapan 20.000 kişi içindeki erkek adaylar askerlik tecil şartını taşıyor mu taşımıyor mu? Yoksa yalan yanlış bilgiler yazıp kul hakkına mı girecekler? Allah bilir.
-
@zeyno5454 hepsi servis gorevlisi mi
-
Mulakata kalma nasil oluyo tam bilgisi olan varsa yardimci olabilr mi?En son ilan 2014 servis gorevlisi aliminda yine 1000 kisi ama illerin kac kisi aldigini nerden bulabiliriz?
-
hocalarım banka muhasebesi dersinde nelere bakıyorsunuz ben pek anlamıyorum bişi nelere bakmalı
-
Yalniz servis alimi cok oldugu icin herkes buraya yonelmis.iller cok yuksek kapatacak bu gidisle..dili olup uzmanlik mufettislik tercih edenler gercekten cok avantajli..
-
Istanbulda gorev tazminati var mi servis görevlisi icin?
-
@marjinalfaydali bende senin gibi düşünüyorum kardes ayrica herkes istanbul yazmis.ben uzmanliga basvurcam olmadi oturup ingilizce çalışırım
-
Arkadaşlar yanlış biliyor olmıyım diye soruyorum 9 kasımdı dimi son başvuru tarihi
-
Başvuran kişi sayısına çok takılmayın ziraat’in sınavına da yanılmıyorsam 25 bin kişi başvurdu servis görevlisi için alım sayısı 40 kişi 4 katı mülakata kalacaktı istanbul 70-71 gibi bir puanla kapattı alım çok az olmasına rağmen burada 1000 kişilik bi alımdan söz ediyoruz bakarsın olur şansımı deneyeyim diye giren insan çok fazla rızkı veren Hüda sonuna kadar aramak lazım
-
@gökhan ziraat en son ne zaman servis görevlisi aldı?
-
@akkygsz ağustos ayında sınavı vardı mülakatlar da şu anda devam ediyor servis görevlisi de vardı alımın içinde ancak şube için deği emeklilik ve sigorta içindi alım hocam
-
@tuuba42 hocam banka muhasebesi ne bakmayın bence diğer konuları halledin
-
@zenginmemur İHTİYAC DAHİLİNDE 3 KATI MÜLAKATA DAVET OLUR DİYE OKUMUŞTUM
-
@bolulu ben az kendime güvensem hiç düşünmeden uzmanlık yazarım ama açıkçası kalan süreçte halledebileceğimi düşünmüyorum.serviste çok yığılma oldu.hangi il kaç kişi alacak o da belli değil.bakalım iller kaçla kapatacak.
-
@zeyno5454 bende öle ettim zati
-
@gökhan ziraat toplam 40 kisi mi aldi servis gorevlisi
-
@marjinalfaydali, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@bolulu ben az kendime güvensem hiç düşünmeden uzmanlık yazarım ama açıkçası kalan süreçte halledebileceğimi düşünmüyorum.serviste çok yığılma oldu.hangi il kaç kişi alacak o da belli değil.bakalım iller kaçla kapatacak.
Tam beklediğim gibi. İstanbul yazanlar büyük oynuyor. Bu sayede anadolu düşük kapatacaktır. Hatta memleketi yüksek kapatir diye düşünüp yazmayıp sınavdan aldığı puan ile memleketine yerleşebileceği halde İstanbula yerleşenler, bir süre sonra geçim sıkıntıları başlayınca başını çok taşlara vuracaklar. İşe ihtiyacınız var, en düşük istanbul kapatır diye düşünen onbinler var. Bu da şansınızı düşürüyor yine.
Not: Bakın Ataşehir'den 6:15 de çıktım, evime daha yeni gelebildim.