HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@bankaci hayir. Orada 1.grup olarak gosterilen unvanlar ayni kitapcik.Grup grup ayirma sebepleri bu servis 3.grup tabikide servisle 1.gruptaki uzmn mufts kitapcigi ayri.fakat 1.grup icinde yer alan UZMAN MUFETTIS/IC KNTRLR kitapcigi ayni olur arkadaslar.her yil giriyorum ben bu banka sinavlarina.yanlis bilgi vermeyin.gecen yil sinavdan ciktik ben uzman yrd. Girmistim arkadasim ic kotrolrluge ayni sorulari tartistik sunu naptin bunu naptin diye.3 ayri grup sinav yapilcak 3 ayri kitapcik olur.yani
1.grup: MUFETTIS/IC KONT./UZMAN YRD
2.GRUP :BT
3.GRUP :SERVIS GOREVLISI -
@duranvarlık, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@bankaci hayir. Orada 1.grup olarak gosterilen unvanlar ayni kitapcik.Grup grup ayirma sebepleri bu servis 3.grup tabikide servisle 1.gruptaki uzmn mufts kitapcigi ayri.fakat 1.grup icinde yer alan UZMAN MUFETTIS/IC KNTRLR kitapcigi ayni olur arkadaslar.her yil giriyorum ben bu banka sinavlarina.yanlis bilgi vermeyin.gecen yil sinavdan ciktik ben uzman yrd. Girmistim arkadasim ic kotrolrluge ayni sorulari tartistik sunu naptin bunu naptin diye.3 ayri grup sinav yapilcak 3 ayri kitapcik olur.yani
1.grup: MUFETTIS/IC KONT./UZMAN YRD
2.GRUP :BT
3.GRUP :SERVIS GOREVLISIEvet ben de aksini iddia etmedim zaten, dikkatli okursanız anlarsınız. Ne ingilizce ne de alan sorularında Uzm/Müfettiş/İç Kontrl. sınav soruları aynı olmayacak.
Servis ayrı, diğerleri ayrı.
Zaten Uzm Yrd. ya da Müfettiş Yrd. başvurusu yaparken size tercih siralamasi yaptiriyor sistem. Bu da demek oluyor ki bu iki kariyer grubu aynı sorulardan mensup.
Servis görevlisi soruları ve kitapçığı apayrı bir dava.
Arkadaşın sorduğu soruya dönecek olursak, Uzman Yrd. İngilizce sorularıyla Servis Görevlisi İngilizce soruları aynı mı olur farklı mı olur? diye sormuş. -
@gökhan, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@bankaci siz bu konuda daha tecrübelisiniz tabiki de siz de ona göre tahmin yapıyorsunuz ama ben istanbul’un yine söylediğiniz sayıdan bir tık daha fazla alacağını düşünüyorum sadece tek bir gişe sorumlusuyla iş görmeye çalışan şube var halkbank’ta personel açığı çok bakalım görelim tabiki de bu arada her türlü bilgilendirme için de çok teşekkürler
Rica ederim. Günümüz Türkiyesinde iş sahibi olmak çok zor. Allah herkesin yardımcısı olsun. Ara ara kontrol ediyorum başlığı. Soruları da elimden geldiğince "bilgim dahilinde" cevaplamaya çalışıyorum.
Bu arada kısa bir not düşeyim, dün akşam Ziraat Bankasının son yaptığı sınava giren ve mülakata kalan bir arkadaşımla görüştüm.
Puanı ikamet ettiği şehre yettiği için ikametdışı yazdığı yer yerine "Seni memleketinde istihdam ettirsek bakış açın ne olur?" diye sormuşlar. Bu da ufak bir bilgi olsun. -
merhaba arkadaslar servıs gorevlısı ıcın aım yapılacak illerde kısı sayısı belırtılmemıs sızce aydın ızmır kac kısı olur bıde guy mulakatından elenmıs bırısının sansı sızce ne olur sadece cıkmıs sorular uzerınden calıssak
-
Arkadaslar bu servis cok muamma oldu ya istanbulu yaz diyorlar ya hic neredeyse.gecen alimda halkbanka yerlesen arkadaslarimla konustum ve antalya max 5 kisi olur izmir ona keza.yaz istanbulu kendini garantiye al diyorlar.Bir Samsunlu olarak son alimda Samsun 1kisi almis ya saka gbi sayi verseler adam gibi tercih yapsak bu nedir ya
-
@duranvarlık hayir bilsek 10kisi 20 kisilik yerleri bile yazmayiz bosa 75tl me yazik
-
@snm0909 sube sayisina bak ordan bir cikarim yap arkadasim.ama her subeninde eksigi yok orn. Ben antalya icin merkezde 13sube varmis 5inde bosluk var dedi arkadaslarim geri kalani cakili dolu gecen yil uzmnliktan elenenleri servise cagirdijlari icin ihtiyac yok falan dediler.Istanbula da gidip 2bucukla surunmek mi 1yil daha oturup ders calismak mi karar veremiyorum.Ailem sen para kazanmak icin bu yola girdin rahat yasamak icin ,rahat yasayamicaksan niye calisiyosun madem diye bir istanbul yasagi koydular:(
-
İstanbul büyük taştır, altından kalkamaz herkes. Mülakatlardaki yarattıkları sorun da bu sebepten ötürü zaten. Antalya'ya 3 kişi, İzmir'e 5 kişi diye düşünüyorsunuz ama bir o kadar istifa veren ve askere gitmek için izin bekleyen kişilerle dolu şubeler. Siz içinde olmadığınız için bilmiyorsunuz. Bu alımlar haricinde daha oradaki açıklar var. Onlar da hesaplanarak 1000 Kişi alınacak deniyor ve şehirlere kaç kişi alınacağını şube üzerinden hesap etmek yanlış olur, bu sadece bir öngörüdür. Gerçeği yansıtmaz. Örneğin; İzmirde 20 şube vardır ama 50 kişi alınabilir. Antalya'da 15 şube vardır, 20 tane alım olabilir. Bunların hepsi 1 şubeye gidecek diyemeyiz . 3 kişi bir şubeye, 4 kişi başka bir şubeye gidebilir. Ancak dediğim gibi hepsinden önce İstanbul büyük dert. Dışarıdan tatlıymış gibi görünür ama bu şehir aşırı yoruyor insanı. Aldığınız maaşın elinize yetmeyeceğini onlar da bildiği için "ikamet" davasını ortaya çıkarttılar zaten.
-
@duranvarlık suan 5 kısılık acık oldugunu duydum ıstedıgım ılın fakat sınav asamasından korkmatdayım malum guy mulakatından elendık referansızlıktan dolayı buaradada cok referans ısı donuyor mu hocam bılgınız var mı
-
@bankaci hocam referans olayı hakkında bılgınız varmı malum guy mulakatı gıbıyse hıc ugrasmayalım ,
-
@duranvarlık izmir kaç kişi alır diyorlar ??
-
@busus küçük illere göre ist izmir bursa alım sayısı fazla olan iller arkadaşlar. küçük illerde de 5 .6 kişilik alım olabilir
-
@zeyno5454 izmirde 59 şube gösteriyor 50 kişi bile almazlar bence ama net duyumu olan varsa söylesin
-
@busus izmir in bölge müdür ile görüşün hocam illaki net duyumu bilir
-
ÇANAKKALE YAZANLAR VAR MII
-
@bankaci dogru diyosun dostum.lakin subede calisan arkadasim mudurune sordu buyuk alim Istanbul demis 5 10 kisi diger illere dagilacak demis kendi subesi icin 1 kisi istediklerini soylemis mesela.
-
@snm0909 bende referans muhabbetine elendim hocam guydan.Halkbankta o kadar donecegini dusunmuyorum illaki etkili olur lakin guy gibi tek kriter siyasi ref. Olmaz
-
Serviste il merkezinden ziyade ilcelere atanmak daha buyuk olasilikmis.Cunku ilcede calisanlar illere gecmeye ugrastiklari icin ilceler hep bos kaliyor dedi arkadasim.merkez istiyorsan bi 80 puan alirim demen lazim riske atma yeni guydan elendin diyor.
-
Para yatırdıktqn ne kadar sonra şifre geliyo acaba
-
@duranvarlık il merkezi dahamı sakin oluyo hocam ne farkı var