HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@zeyceeey genel yetenekde daha cok sayisal mantik sorulari falan varmis sanirim benimde pek bilgim yok acikcasi.Genel kulturde kpss den biraz daha kolay oluyormus.İngilizce de sinavda var ama belli sayida yapma zorunlulugi yok.
-
Görevden ayrılma durumunda tazminat ödeme gibi bir durum oluyor mu var mı bilgisi olan?
-
@kilici tazminat var ama miktarı bilmiyorum.
-
Arkadaslar nerede yasamak istiyorsaniz orayi yazin , mulakata kalirsaniz da sebebini aciklarsiniz. Bu baslikta guy gibi oldu kimsenin niyetini bilemem ama yonlendirme oluyor gibi bir his olustu bende.
-
@bankaci tesekkurler hocam.insallah sikinti olmaz.
-
@kilici eğitim masrafları filan onları ödersiniz. Fazla bir tutar çıkmaz.
-
@fs çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim.
-
Dusunuyorum sistem nasil isleyecke diye toplam 1000 kisi buyuk illere dagitim yapiyorum en fazla istanbul alsa oda maximum 100 alsa 4 kati mulakata kalsa cok zor degilmi hic bir sarti butun lisans mezunlari girebiliyo.Guyda en azindan bi kpss puani falan var.Bu sartlarda diger iller daha az alir.10 kisi alacak kucuk bi ilde bile yigilma cok olmaz mi?Tam olarak sistemi bilen biri yazabilir mi?
-
@zenginmemur haklısınız kpss şartı vs yok ama konulara baktığınızda alan konuları hep bunuda iibf yada sbf mezunu olmayan bir kişi 50 gün gibi kısa bir sürede mümkün değil halledemez başvuru sırasında bölüm şartı olmaması bankanın kasasına girecek meblayı baya arttırmış oluyor. Bu işsizlikte insanlar bir umut diyerek başvuracaklar işte
-
@zenginmemur kardeşim o sayı 100 olmaz en az 600-700 kişiyi sırf istanbul’a alırlar geri kalanını diğer illere dağıtırlar ayrıca giren herkes kpss temeli olan insanlar olmuyor birçoğu da şansımı deneyeyim bakarsın olur gibi düşünenler de çok oluyor
-
herkes ikametgahında alım olan ili yazsa ya guy muhabbettine çevirdiniz resmen nasipte varsa gelir yemenden çinden
-
Ankara da ikamet etmekteyim. Bu sene P48 71 aldım. Ankara yazmak ne kadar mantıklı? Muhasebe kötü o yüzden puanım bu kadar düşük bu arada.
-
@gökhan O kadar kişiyi bir ile almazlar. 900 küsur şube var olduğunu düşünürsek, 1000 kişi alınacak ve ortalama her şubeye 1 kişi.
İstanbulda Anadolu ayrı Avrupa ayrı olmak üzere toplamda 200 küsur şube var. Yani tahminim maksimum 250 kişi alırlar İstanbula. Varın gerisini siz düşünün.
İsteyen istediği yeri yazmakta özgürdür tabiki. Sadece şansınızı arttırır ya da azaltırsınız. Hepinizin şansı bol olsun. Bankacılık zor meslektir ama işinizi severseniz, çevrenizdeki olumsuz yorumlara kulak tıkarsanız çok mutlu olursunuz. -
@bankaci hocam ankarada kaç şube var tahmini olarak bi bilginiz var mı?
-
@bankaci siz bu konuda daha tecrübelisiniz tabiki de siz de ona göre tahmin yapıyorsunuz ama ben istanbul’un yine söylediğiniz sayıdan bir tık daha fazla alacağını düşünüyorum sadece tek bir gişe sorumlusuyla iş görmeye çalışan şube var halkbank’ta personel açığı çok bakalım görelim tabiki de bu arada her türlü bilgilendirme için de çok teşekkürler
-
@mülkiyeli45 ankara 85 şube var. https:// www. trbanka. com/halk-bank/ adresinden bütün illere bakılabilir.
-
@anyone harika bi paylasim tesekkurler.
-
@anyone çok sağolun
-
@mülkiyeli45 dostum servis sinavinda ceza hukuku var mi?Ilanda ceza yok gibi geldi gozume.
-
@zenginmemur aynen ceza hukuku yok konularda