HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
ilanda belirtilmemiş ki ikametgah şartı eğer öyle bir durum varsa bende değiştirecem
-
@bonus kac kati mulakta kaliyo ki bu nasil bir sistem anlamsiz hicbir sey belli degil tek belli olan 75 tl sinav ucretini yatirmak.60 alan mulakata kalabiliyiken 70 alan bu sistemde kalamyabilir haksizlik
-
Ben kararsiz kaldim ikamet il disi yazcaktim
-
Arkadaşlar zorunluluk kısmını bilemem ama tavsiyen oturduğunuz ili yazın hani evlilik nişanlı olma okul durumu vs... varsa inandırıcı olur eyvallah ama onun dışında yazmayın ben Ziraat bankasında girdim mülakata daha geçen hafta oturduğum ili yazmama rağmen nerdeyse mülakat boyunca işe kaç dk’da gider gelirim onu konuştuk bir kardeşiniz olarak ben de tavsiye zorunlu olmadıkça oturduğunuz ili yazın.
-
arkadaslar facebookta iş hukukuyla ilgili pdf bulabilir miyim? ya da önerebileceğiniz bir sayfa var mı?
-
@gökhan ben iki şehrin tam ortasındayım iki şehirde aynı mesafede
-
Arkadaşlar Bildiğim Kadarıyla Yaşadığınız İli Yazacaksınız Diye Bir Zorunluluk Yok Ancak Verdikleri Maaş Ortada Çok Uzak Ve Büyük Bir Şehirde O Maaşla Çalışmak Zor Olur.
-
@gökhan, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Arkadaşlar zorunluluk kısmını bilemem ama tavsiyen oturduğunuz ili yazın hani evlilik nişanlı olma okul durumu vs... varsa inandırıcı olur eyvallah ama onun dışında yazmayın ben Ziraat bankasında girdim mülakata daha geçen hafta oturduğum ili yazmama rağmen nerdeyse mülakat boyunca işe kaç dk’da gider gelirim onu konuştuk bir kardeşiniz olarak ben de tavsiye zorunlu olmadıkça oturduğunuz ili yazın.
Bu arkadaşı dinleyin. Naçizane benim de önerim budur. Son dönemlerde popüler hale geldi ikametdışı ili mülakatlarda elemek. Yani kazanmak bir yana, mülakatta bu sebepten elenme şansınız yüksek. Mümkün olduğunca kendi ilinizi yazın. Hele İstanbul'u aklınızdan bile geçirmeyin bence. En büyük eleminasyon orada yaşanıyor bu sebepten. Anadoluda yaşıyorsanız Ege ya da Akdeniz tercih edin. Size bir tecrübeli personel tavsiyesi olsun bu da.
-
Merhaba arkadaşlar. Sınava çok az bi süre var şimdi çalışmaya başlasak ne kadar doğru bi karar olur. ( İstanbulda oturuyorum.) Sonuçta sınava girenlerin çoğu kpss'de iyi alıp atanamayanlar oluyor. Yarışmamız ne kadar doğru bi karar olur? Cevaplarınız çok kıymetli olacaktır. Çok teşekkür ederim.
-
@bonus içinden hangisi geçiyorsa onu yaz kardeşim oturduğum il açılmadı diye mantıklı bir nedeni var en azından hakkında hayırlısı olsun
-
@zeyceeey İktisat,hukuk,maliye,muhasebe bilginiz yoksa işiniz ne yazıkki biraz zor.Servisin bildigim kadariyla %50 puanı alandan,%40 genel kultur genel yetenekten %10 ingilizceden geliyor.Ama gkgyden olabildigince yuksek yapip alandan da ortalama yaparak listeye girilebilir.İstanbul icin gecmis alimlarda cok yuksek kapatmamis cunku.
-
@byteks1 @friedman98 askeriyeye gittim 30 Eylül 2018 tarihinde biten tecil belgesi verdiler "e devlet mezun olduğun tarihten itibaren 2 yıl gosteriyor önemli olan bizdeki tarih" dedi.
2016 mezunu olup bu durumdan sıkıntı çekenlere duyurulur tecil belgesini askeriyeden almak faydamıza...
-
@fs muhtemel sevk tarihi yazan kısım mı hocam bende de o 30.09.2018 ve baştaki paragrafta ya o tarih yazıyor ?
-
Dostlar simdi halkbank insan kaynaklarini aradim.Gorevli ikametgah disi il yazabilirsiniz dedi.Mulakatta bi sikinti olmaz falan dedide ne kadar dogru bilmiyorum.Calismak istedihiniz ili yazin dedi
-
@bankaci peki hocam şu durum elenme sebebi olur mu?
biz doğuda yaşıyoruz.ben eşimin memleketi olan ili yazmak istiyorum(iç anadoluda bir il) ki o da yanıma gelebilsin.
bu durum riskli mi? -
@bankaci hocam istanbul 60 Antalya 75le kapatirsa bnde 70 alip antalyayi yazarsam bunun sorumlusu kim olcak?
-
@marjinalfaydali Hayır. Söylenilen şeyler tamamen İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük illeri yazacak arkadaşlar için geçerli. Özellikle İstanbul.
Yani sizin durumunuzda engel teşkil edecek bir durum göremiyorum. Problem yaratacaklarını sanmam. -
@luthor öncelikle cevabınınız için teşekkür ederim. Alan konusunda bilgim var az çok derine inmeden tekrar gözden geçirebilirim. GY-GK kpss gibi mi olmaktadır? Birde servis görevlisi için ing şartı yer almıyor değil mi?
-
@zenginmemur Ama şöyle bir detayı atlıyorsun Sınavda kaç alacağını bilmeden il tercihi yapıyorsun. Yani tamamen kapalı kutusun. Sadece mülakat şansını düşürür ya da arttırırsın. İstanbul yazarsan düşer, Antalya yazarsan pozitif etkiler.
-
Dostlat istediginiz segri yazin bence adamlar sorarsa neden buraya başvurdun issizdim kamu bankasi olmasi nedeniyle başvurdum deyin... Türkıye şartlarinda su an icin getirisi iyi bir meslek deyin...