HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Tecrubeli arkadaslar buyuk iller kac kisi alir acaba?
-
Saçmalamayın. Müfettiş Yrd. Uzman Yrd. kitapçığı ayrı olur, Servis Görevlisi kitapçığı ayrı olur. Seviyeler farklı olacak bir defa. İngilizcesi nasıl aynı olsun.
-
@zenginmemur Değişir. Mümkün olduğunca kendi ikamet illerinizi yazmaya bakın. Şayet işe ihtiyacınız varsa... Büyük şehir yazıp sonra elenince üzülmeyin.
-
@bankaci hocam izmirle istanbul arasinda cok puan farki olusmus 2014 yilinda keza Ankarada ayni bu durumda Istanbul yazmak mantikli ama ikametgah tutmuyo.
-
@zenginmemur İkamet neresiyse yakında bir yer tercih edebilirsin. Örneğin İzmirliysen Manisa yazabilirsin, Aydın yazabilirsin misal. Daha mantıklı.
-
@meltemgüler haklisiniz hocam bi an bunu düşünemedim.Aydinlattiginiz icin tesekkur ederim.Alanda devam edeyim ben o zaman.
-
@bankaci sizin yorumunuzu da suan gördüm.Yani ben dogrumu düşündum yukarda ingilizce hakkindaki yorumumda.ben ingilizce seviyesi farkli olur diye dusundum.
-
-
@meltemgüler Evet tabiki İngilizce'nin katsayısı sınavdan sınava değişiklik gösterecektir.
Fakat aynı düzeyde olmasa da sonuç olarak kimse What is your name? gibi bir soru sormayacak sınavda. O yüzden kolaydı/zordu tartışması hele ki ikinci bir dil için ise insandan insana değişebilir. Bu yüzden ingilizcenizden çekinip Uzman Yard sınavına girmemezlik yapmayın. Kendinize güveniyorsanız bir şekilde yaparsınız. -
@bankaci hocam yabanci dilden yana sıkıntım yok ama alanda yapamam korkusu var biraz.İnsallah hakkimizda hayirlisi olur
-
Merhaba en az 01.09.2018 tarihine kadar tecilli olmak denilmiş.
Benim tecilim 22.06.2018 günü sona eriyor ben bu sınava giremiyor muyum acaba?
Giremiyorsam durumu düzeltebilecegim bir yol var mı? -
@fs mülakata kadar o şartı saglaman lazım dostum
-
Arkadaşlar tarihten sadece inkilaptanmı sorumluyuz yoksa bütün tarihten mi sorumluyuz aynı şekilde coğrafya ve türkçe içinde soruyorum genelde maaş konuşulmuş kaynak ve konular hakkında fazla durulmamış
-
@friedman98 cevabınız için teşekkür ederim. şöyle bir durum var askeriyenin verdiği tecil belgesi ××.09.2018 idi ancak o belgeyi bir kuruma verdim iş başvurusu icin ama hangisine hatırlamıyorum.
E-devletten baktım 22.06.2018 diyor acaba askeriyeye gitsem tekrar aynı tarihli mi verecekler yoksa E-devletin aynısı mı olacak bu biliyorsunuzdur e devletle askeriyenin tarihleri genelde tutmuyor... -
@fs hocam tecil tarihlerimiz aynı e devlet te ne yazıyorsa odur sizin söylediğiniz sevk tarihi olabilir bende mülakata kalirsam ara dönemde y.lisans yaparak bunu halletmeyi düşünüyorum. İnsan kaynaklarını aradığımda mülakata kadar o şartı sağlamış olman gerekiyor dedi.
-
@lamıcimiyok bütün tarihten sorumluyuz. bütün türkçeden sorumluyuz bir de bütün coğrafya dan sorumluyuz.
-
@fs bende aynı durumdayım. Elimde ıslak imzalı 30,09,2018 tarihe kadar tecil belgesi var. E devletten bakınca mezun olma tarihi olan 6.6.2018 gösteriyor. Ancak eğer sınavı kazanırsak mülakatta belge götürürken ben ıslak imzalı belgeyi götürürsem sorun olmaz heralde.
-
@byteks1 ikametin oturdugun ilde yazman zorunlu mu facebooktaki sayfalarda merkezi sistem tarafindan kontrol ediliyor diye konusulmus
-
@karamel Zorunlu Değil Diye Biliyorum
-
Birisi goruntusunu almis sistemin kimlik bilgileriniz kontrol edilecek yaziyor emin olamadim farkli bir il yazmakla