HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Bir de soyle bir olay yasadigim icin Antalya Izmir korkutuyor.Gecen yil uzmn yrd girdin halkbanka ingilizce barajini gecmeme ragmen 33/60, 64 puan aldim ve Antalya 65 ile kapatti.Meger 13 uzman aliyormus.Onunda 5i merkez kalani Alanya Manavgat vs. Ilcelere dagilmis..bilseydim 13 kisilik alim yapilacagini hic yazarmiydim yatirdigim paraya yazik su issizlikte..
-
@duranvarlık HOCAM BU 1 KİŞİ HANGİ İL
-
Başvurı yapanlar keşke bana da bi yrdımcı olsa
-
@zeyno5454 arkadasim ben Antalya arastirmasindayimda arkadasim merkez subede.o mudurune sormus kendi subeleri icin 1 kisi demis.il bazinda degil:)) ama her subenin ihtiyaci yokmus 1 kisi iyi rakam dediler:))
-
@friedman98 yok dostum sakinlikten degil ilde yasayanlar icin ilceye gidis gelis zor oluyormus.ustelik antalyanin ilceleri de cok guzel olmasina ragmen durum bu.
-
Ben de nedense tam aksine İstanbul'a alımın beklendiği kadar olmayacağını düşünüyorum. Bu sebepten ötürü diğer illeri yazanlar kazanacak gibi geliyor. Sonuçları merakla bekliyorum
-
@duranvarlık dostum Istanbul tazminati var diyolar maas 2300 olsa 1500 lira kira kalir 800tl o para simdiki halimizdende mi kötü olur.Bakin mayistan beri yüklu bi ilan gelmedi.Gelen ilanlarda ilk 200un yaristgi ilanlar ve sayilari cok az.Ama kontenjanlarin belli olmamasi cok sacma.Her il alim yapiyida Antalya 5 kisi alsa mulakatda 20 kisyi cagirsa basvuranda diyelim 5000 olsun.5000de ilk 20ye girmek cok zor.Yada 60 puani gecenim mulakata almasi daha iyi bu sistemde
-
@zenginmemur valla dostum bende asiri kararsizim..istanbul yazsam bu kuyudan kurtulurum diyorum ama yine para skintisi:( artik isimiz olsun istiyorsak son noktadaysak ders calisma gucumuz kalmadiysa ist servis bize kapilari acar..
-
@zenginmemur bide antalya 5 kisi diyelim mulakata 3 kati kaliyor:( ya adam gbi sayi vererek ciksalar su ilana ayni guya dondu
-
@zenginmemur, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@duranvarlık dostum Istanbul tazminati var diyolar maas 2300 olsa 1500 lira kira kalir 800tl o para simdiki halimizdende mi kötü olur.Bakin mayistan beri yüklu bi ilan gelmedi.Gelen ilanlarda ilk 200un yaristgi ilanlar ve sayilari cok az.Ama kontenjanlarin belli olmamasi cok sacma.Her il alim yapiyida Antalya 5 kisi alsa mulakatda 20 kisyi cagirsa basvuranda diyelim 5000 olsun.5000de ilk 20ye girmek cok zor.Yada 60 puani gecenim mulakata almasi daha iyi bu sistemde
5000'de ilk 20'ye girmek değil mesele.
Antalya'yı tercih edenler arasındaki sıralamada ilk 20'ye girmek. Karıştırmayın. -
ingilizceyi niye bu kadar sıkıntı yapıyosunuz geçen sene uzmanlık sınavında biçok kişi geçti ingilizce barajını. şahsen ben yds den 41 almış insanım yds den 30 alanlar da geçti. istanbul faktörünü de düşünürsek uzmanlık tahminden çok düşük kapatır. Biraz ingilizce temeli varsa yaparsınız.
-
@bankaci dostum 5000 kisi antalyaya basvurursa eger bundan dolayi ilk 20ye girmek lazim
-
P48 85puan alan için antalya zor olmamalı umarim
-
Ticaret hukuku kiymetler hukuku denmis sirketler hukuku varmi acaba
-
@muhalba kiyaslanacak sinavlar degil.servisten gecemeyip kaymakam olan ark var alakasi yok kpss ile banka sinavinin ona gore tercih yapmanizi oneririm
-
İl tercihinde kararsız arkadaşlar var.Nacizane tavsiyem İstanbul'u yazın.Geçen Nisan'da askerden çıktım 3 hafta sonra Guy'a girdim.Eksikleri 3 haftada kapatırız dedim gittim Mersin'i yazım.İstanbul yazsak gelecekmiş.Son derece stratejik bir hata yapmıştım.Kafamda hep İstanbul vergi dairelerindeki iş yükü vardı.Zor yaşam koşulları vs. cabası.Şimdi ne oldu daha mı iyi oldu?
Bence çok iyi dereceniz yoksa şansınızın fazla olduğu İstanbul yazın.Mülakatta dışarıdan İstanbul yazanlar elenebilir diyor bir arkadaş.Dostum kendi ilinde 10 kişi arasına nasıl girecek peki? O 10 kişiden Atı alan Üsküdar'ı geçmiştir bile. Komisyon sorarsa alım sayısı fazla şansım artar diye tercih ettim dersiniz. -
@adam-simith hukukta yok. ama genel muhasebede belki gelebilir. dikkat et.
-
@zeyno5454 hocam sirketler hukuku yok mu?
-
@maliyeci07 bu isin ozeti bu bnce
-
@bolulu ayni soruyu facebookta sordum hocam kiymetli evraki ayri belirttikleri icin bi umut sirketlere bakmam diye (ticaret hukukunu genel olarak hic sevmem) sirketlere ozellikle bakin gecmis yillar sorularinda cok cikmis dendi riske atmamak adina calismak gerekir diye dusunuyorum.