HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@zenginmemur sağolasın kardeşim yanılmıyorsam 29-30’u istanbuldu diğer 10-12 kişi farklı iller
-
@gökhan ingilizcenin etkisi kacti.Kac dogru yapmistiniz
-
@zenginmemur ziraat de en az yarısını yapmak gibi bir şart yoktu her sorunun karşılığı 1 puandı yani ekstrası yoktu 20 ingilizce sorusunda 4 doğrum vardı 100 soruda da toplamda 75 doğrum vardı mülakata kalırken
-
@snc61 Teftişi kazananları pek zorlamadılar mülakatlarda ama banka yabancı dile önem veriyor.Bir görev için iki kişi kalsa yabancı dil bileni alırlar.
-
@falanfilan Her birimde çalışabilir.Kurumsal iletişimden tutunda destek hizmetlerine değin her birimde istihdam edilen arkadaşlarım mevcut.Genel müdürlükte müşterilerle iletişim sağlayan birim çok az ve bunlardan birisi hazine belki başka birim dahi yoktur:)
-
arkadaşşlar tercih konusunu guy muhabbetine çevirmeyin. !
-
@jamiryoo Yani bankanın dikkate aldıgı bir durum olabilir ama bir çok arkadasım sehir dısından oldugu halde istanbul da uzman yardımcısı oldu.
-
@estilografica anladim yüksek lisans a nasil bakılıyor,mezun olunan yer vs
-
@jamiryoo, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@estilografica anladim yüksek lisans a nasil bakılıyor,mezun olunan yer vs
Okul ve dil puanı önemli diyebilirim.
-
@estilografica 170 kişinin në kadari GM e alinir acaba
-
@jamiryoo, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
kadari GM e alinir acaba
Ona bir şey diyemem ama 30 u geçmez bence
-
@estilografica peki şubede müşterilerle hiç iletişimi olmadan hangi pozisyonda çalışabilir ya da mümkün mü? Muhasebe departmanı gibi varsa tabi
-
@estilografica uzman yardimciliginda basvuruda lisans bölüm belirtmemiş biyoloji mezunuyum acaba farkli bolumlerden alim oluyor mu?
-
@şule tesekkur ederim en azindan sansimi zorlyacagim bu sefer
-
@duranvarlık Selamlar. Öncelikle benim girdiğim yıl ekonomi bu kadar kötü değil, kiralar bu denli fazla değildi. Şu an farkında mısın bilmiyorum döviz kuru arttıkça gayrimenkul sahipleri avuçlarını kaşıyor.
Yaşam zorlaştı. Ben memnun muyum buradan? Tabiki değilim. Ancak bir kızım var ve onunla görüşebilmek için burada kalmak zorundayım.
Daha fazla detaya girmeme gerek yok zannediyorum.İkincisi, artık şu il mevzusunu kapatsanız diyorum. 2 gün önce yazılan mesajları gelip burada tekrar önplana çıkartıyormuş gibi davranmanız hoş değil. Kim nereyi isterse orayı yazmakta özgür. Herkesin akıl melakeleri yerinde ve seçim yapabilme/ayırt edebilme kabiliyetine sahip.
Bu sebepten ötürü X burayı yazsın, Y şurayı yazsın demedim kimseye. İsteyen istediği yeri yazsın. Sonuç olarak her koyun kendi bacağından asılır.
Yüksek kapatacaksa da "çalışan" kazanır zaten ki bu bir gerçektir.
O yüzden ne benim söylediklerim ne de sizin söyledikleriniz bir olgu değildir henüz. Aksi ispatlanabilir çünkü zaman içerisinde. Bunu ancak 10 Ocak günü görebiliriz. Sonuçlar açıklansın, herkes için en iyisi neyse o olsun.
Burada artık şu il bu il mevzusu yapmak boş geliyor, tadı kaçıyor bir süreden sonra.Son olarak kimse size "Mülakatta ikametdışı kesinlikle(!) elerler " gibi bir ibare kullanmadı. Sadece başka kurumların mülakatlarında tecrübeleri olan arkadaşlar, kulaktan dolma bilgileri burada sizinle paylaştılar ki ben dahil.
İK'yı arayıp sorduk, yok öyle bir şey diyorlar. E yani. Aksini demelerini bekleyen varsa boşuna 75-TL verip sınava girmesin bence. Yazık yani.
Zaten hukuken sizi ikametdışı tercih ettin diye eledik deme şansları yok.
Sadece bu bir kulaktan dolma bilgi arkadaşlar. Kesinkez böyle olacak diye bir iddiada bulunmadı kimse.
Kendini bu kadar şartlandırmayın. Çalışın sınavınızı, kazanın. İnşallah da kazanırsınız hepiniz. Daha sonra mülakat başlığı açılır. Orada konuşulur geri kalanlar.
Hepinize sevgiler. -
@duranvarlık, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@colinclark55 ya dostum yok oyle bisey.Ikameti Izmir olup Istnbulda servis olan arkadasim var bakmayin siz.Guya dondu bu is aynen.
Ben olayin farkindayim kardesim sknti yok. Anlamadigim olay arkadasin kendiside disardan gelmis istanbula bi yazisinda bende disardan geldim yazmis orda fark ettim.e.madem.sende geldin disardan peki seni neden elemediler mulakatta : ) istanbulun zorluklarino elbette biliyoruz ama sanki ölum kalim savasi vercez istanbulda kardesim ayagini yorganina gore uzatirsin yarin bi gun baska yerlere gecmeye calisrsn eger kafana koyarsan yaparsin yani dedigin gibi gina geldi artik istanbulu kotuleme olayindan
-
Sadece şunu diorum şayet istanbul yine en düşük puandan kapanan ilden en az 2-3 puan aşağı kapatmazsa keserim bileklerimi. 1000 kişinin en aa 500”ü istanbuldur muhtemel çarpı3=1500 kişi istanbul için mülakata çağrılacak kişi sayısı, yazın abi yazın istanbulu yazın.
-
@colinclark55 Bu ülkede yaklaşık 6.5 -7milyon arası insan asgari ücretle çalışıp geçimi sağlıyo bu unutulmamalı Istanbul alımların en 300 350 kişini kapsayacak ve puanlama da yine diğer illere nazaran düşük kapatacak
-
arkdaşlar 300 500 gibi rakamlar biraz uçuk 2000 kişi alındığında bile sayı 250 kadardı anca neye dayanarak söyllüyorsunuz bu rakamları 81 ilin hpsini kapsıyor alım istanbul o kadar olması zor gibi.
-
Arkadaşlar diyarbakır yazan oldumu bu grupta ve geçen yıl hangi il kacla kapattı nasıl ogrenebiliriz?