İçişleri Bakanlığı Sınav Duyumları 2017
-
@antimülakat kurumiçi sınav yaptıklarından bizim sınavı yapmazlar mı sizce. Daha önceleri kurumiçi sınavlar olduğu senelerde dışardan da alım yapılmış. öyle olamaz mı sizce
-
Burada arkadaşların duyum aldığı ilanlar geldi genelde içişleri uzman yardımcılığı hakkında bir şey duyan var mı acaba?
-
@uzmanyrdd Geçen sene vardı dostum. Duyurmuştum ancak bunlar bile sarka sarka geldi. Onun akıbetine bir şey diyemiyorum o nedenle.
-
@bonus etkisi kesin olur. En azından ötelenmesine sebep olur. Mahalli idareler içinde bende net bir duyum yok şimdilik dostlar.
-
Arkadaşlar sözlü sınav hakkını kazanan kişiler belgelerini kuruma şahsen mi teslim etmek zorunda yoksa başka birisi de teslim edebilir mi bilginiz var mı?
-
İl göç avukatlık ilanına çıktığına göre doğru iz üstündeyiz. Sayı sanırım yine bekledigimiz kadar olmayacak ama ilan yakın diye düşüncelerimiz doğru gibi.
-
@antimülakat inşallah minimum 250 gibidir ya. Daha düşük olmasın. Fazlasına zaten duacıyız.
-
@antimülakat il göçte alınacak kadro sayısının 2 ilana bölünecegine dair bir söylenti var sizin öngörünüz nedir bu duyuma dair
-
@ilyadaaa hocam 2018 de tek bir sınav olur, sanmıyorum iki sınav olacağını.
-
Merkez de alsa keşke kamu puan türünden vs
-
Bugün ilgoc ilanı gelir mi dostlar zannedersem geçen yıl kurum avukat ilanı ardından ilana çıkmış uzmanlik için:)
-
@friedrich-hayek inşallah inşallah