İçişleri Bakanlığı Sınav Duyumları 2017
-
@oruçreis yok işte sıkıntı o hocam. O yüzden 2 farklı puan türü diyorum
-
@baumol pardon kardeşim yanlış anlamışım.dediğin gibi olma ihtimalide var.@Antimülakat haberleri bekliyoruz
-
Dostlar dediğim gibi kamu, muhasebe ve hukuk ağırlıklı bir kaç puan türü olacakmış. Sayı ile ilgili netlik yok ama 15'in altında olur yine.
-
Bir kaç zamana dernekler denetçiliği ilanı gelir. Sayı 10 diye duymuştum ben. Yalnız birkaç puan türü olursa sıkıntı olur. Normalde 6-8 katı arasında çağırıyor. Birkaç puan türü olursa şöyle bir 20 katını çağırmaları daha yerinde olucaktır. Yoksa yoğurdun kaymağını sıyıracaklar
-
İlan 17 kişilik olarak geliyor arkadaşlar. Dernekler Denetçi Yard. Hayırlı olsun cümleten.
-
Kaymakam alımı olacak 2018 de hocam
-
Yds şartı mı olacak yoksa kurum kendi sınavında ingilizce mi soracak? Geçmiş yıllarda %10 dil etkili puanlar kullanılmış galiba.
-
@antimülakat
Peki hangi puan turleri olucak ve kac kati cagiricak detay var mi acaba? -
yds şartı olmaz, 6 katı aday çağrılır. son alım 10 kişilikti 60 kişi çağırdı 60. kişinin puanı 91,28'di ki bendim:)
-
@Antimülakat İçimizi ısıtan haber için teşekkürler hocam. Diğer detayları da verebilirseniz kendi adımıza muhasebesini yapabiliriz.
-
@kombassankoma kazandiniz mi hocam puan da baya yuksekmis
-
Tarkan'ın Yolla klibini açtık şimdiden.
-
@antimülakat il göçte gelse keşke
-
@shady1 elediler beni, güzel elediler. 2 soru sordular; normlar hiyerarşisini açıkla. birde belediyelerin eskiden kurduğu dernekler varmış, ruhsat alırken oraya para yatır gel diyorlarmış buradaki para yatırma olayı ne diye sordular bende rüşvet dedim güldüler başka soru sormadan gönderdiler, cevap zorunlu bağışmış:)
-
@kombassankoma hadi ya komikmis hocam inşallah bu sefer olur
-
@antimülakat dostum puan turu de paylassan cok iyi olcak
-
Arkadaşlar puan türünden bahsettim. Bir kaç farklı puan türü olacak gibi. Kamu, muhasebe ve hukuk bunlardan ortaya karışık iki veya üç puan türü olur gibi duruyor.
-
ben p48 olacağını düşünüyorum
-
İl göç bekliyoruz @Antimülakat
-
@antimülakat Yds konusunda net bir bilgiye sahip misin hocam, bu konuda varsa bir bilgin paylaşabilir misin?