KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
-
Ben Ankaradayım arkadaşlar dilekçeyi elden de verebiliyor muyuz araştırdım bir bilgiye ulaşamadım.Sadece faksın kabul edilmeyeceğini görebildim
-
geçen yıl kaç doğru ile kapattığını bilen var mı?
-
@ofa alamıyorsun oraya sınava nasıl giriyorsan öyle alıyorlar seni saatine kadar çıkaryrlar yani sadece kağıdına bkıysn soru sormak yok cevap yok adamlar biz sadece kağıt göstercez diyrlar sonrasnda dava açma hakkın var diyrlar dava açarsın bizde evrakları mahkemeye göndeririz değerlendirme yalır. Sınav sonucuna ayrı itiraz ediysn zaten değerlendiriliyor değişim olduğu veya olmadığı postayla yazı ile bildiriliyor.
-
İtiraz eden ve kağıdını gören arkadaşlar hangi cevabın kabul gördüğünü yazarlarsa çok seviniriz..sonraki sınava daha dikkatli oluruz . Şimdiden teşekkürler dostlar ..
-
@ofa Geçen sene 401. olan arkadaş 25 demişti yanlış hatırlamıyorsam
-
@nizâmülmülk ben varım hocam
-
@beratkarahanlı teşekkürler arkadaşım. O zaman bize kağıda çok dikkatli bakmak düşüyor. Arkadaşlar ben doğru yapmadım ama içinizde KURUMSAL OLMAYAN SİVİL NUFÜS ve ESNEK KUR yazan arkadaşların ekstradan dikkat etmesi gerekiyor eğer yanlış kabul edilmişse bunlara itiraz edebilirler bunları doğru kabul eden kaynaklar var ama ösym ne kadar kabul ediyor bilmiyorum. AYRICA idari yargıda dava açarken DİLEKÇE de soru numarası hangi test olduğunu falan yazıyor muyuz? Bunları bilen arkadaşlar bizi aydınlatabilir mi?
-
@fablo hocam eğer dilekçeyi elden verebiliyorsak postayla vakit kaybetmeden direk bilkente gidebiliriz
-
@nizâmülmülk, içinde söyledi: KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
@ofa Geçen sene 401. olan arkadaş 25 demişti yanlış hatırlamıyorsam
hocam sıkıntı bu zaten tahmini olunca hep soru işaretleri çıkıyor arkadaş kağıdını inceleyip mi 25 dedi yoksa tahminlerine göre mi orası önemli. Kağıdını inceledi mi bilginiz var mı hocam ?
-
@nizâmülmülk hıcam ben operasyon gecirdim salı günü ayaga kalkabilirim ancak hfta içi yaparım ben işlemleri
-
@nizâmülmülk hocam ben bi operasyon gecirdim salı günü kalkabilirim ayaga ben hafta içi yapabilirim işlemleri
-
@fablo geçmiş olsun
-
@fablo geçmiş olsun hocam
-
@fablo Allah şifa versin geçmiş olsun hocam.Pazartesi dilekçeyi dekontu hazırlayıp itiraz edeceğim sanırım ben.Geçen senelerde de büyük hatalar yapıldı bir sorusu "okunmayan" arkadaş çiktı hatta daha sonra sıralama değişti o sebeple.Aklında soru işareti olan kim varsa muhakkak itirazını yapsın arkadaşlar.Sonuç değişir değişmez bilmem ama verilen emeği kimsenin çalmasına izin vermeyin
-
@ofa Kağıdını incelediğini söyledi hocam ama ne kadar doğru ne kadar yalan bilemiyorum.Zaten sıralamada olup dışarıda kalan kim olursa olsun inceler bence kağıdını.
-
@schumpeter teşekkür ederim dostum
-
@ofa teşekkür ederim dostum
-
@nizâmülmülk sagolasın hocam bende salı carsmba halledicem hiç içime sinmedi sonuçlarım
-
Arkadaşlar yeni sınav en erken ne zamana açılır tahmininizce
-
@ofa kardeşim benimde puan 79 kusur ve 481. sıradayım