KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
-
@mgg a.s. anormal tabiki. Kağıdını bi incele kesinlikle neler doğru kabul edilmiş görürsün. Dediğin gibi olsa en a75 puan gelirdi. Mülakat olmazdı ama sınıra yaklaşırdın. Sanırım 29 30 doğru civarına kaldı mülakat.
-
@bf24 eyvallah dostum. .
Anlaşılan bir çok kişinin kağıdı hakettiği puanı almamış...beklentisi yüksek olan 400-1000 arasında olan kişilerin itiraz etmesi lazım görünüyor. .Allah yardımcınız olsun.. -
@mgg aynen öyle. En azından kağıt incelemesi yapılmalı. Sanırım türkçe belirleyici oldu. Kağıdı inceleyip görücez ama birçok arkadaş gibi benim içinde türkçeden sıkıntı yaşadık gibi duruyor bakalım.
-
@bf24 tamam iyide neye kaç puan verdiğini nereden bilip neye göre itiraz edeceğiz doğru cevaplar yayınlanmıyor ki . Bu konuda detaylı bilgiye sahip olmadığım için bir şey sormak istiyorum tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyoruz şimdi ben itiraz dilekçelerimi yazdım gönderdim diyelim ösym bana 20 gün sonrasına gün verdi ve kağıdımı incelemeye gittim atıyorum dalgalı kur cevabını kabul edip esnek kuru kabul etmemiş veya aktif nüfusu kabul edip kurumsal olmayan sivil nüfusu kabul etmemiş vs vs. ben bunu görüp idari yargıya dava açmak istesem 20 gün sonra kağıdımı gördüğüm için herhangi bir süre kuralından dolayı dava açmış olma hakkımı kaybetmiş oluyor muyum???? Daha önce bu süreci yaşamış arkadaşlar varsa yardımcı olursa seviniriz tsk
-
@ofa aynen öyle kardeşim kaybediyorsundava açma hakkını. Ösym kendi sitesinde belirtmiş bunu bize yapılan hiçbir itiraz idari yargıya açılacak 10 günlük başvuru süresini durdurmaz diye. Durumunu çok kritikse ikisini birden yapın.
-
@bf24 Hocam geçen yıl sıralama nasıl değişti peki?Yani itiraz eden arkadaşlar da süreyi mecburen geçirmişlerdir bu kadar uzun sürüyorsa.Bence bir yanlışlık var çünkü kağıt incelemesinde dava açabilirsin denmiş arkadaşlara
-
@nizâmülmülk hocam resim yüklemeyi bilmiyorum. O yüzden şöyle diyim googla kutluay kararlı twitter yaz sayfasında itiraz etmek isteyenler diye bir resim paylaşmış onu okursan dediğim cümlenin geçtiğini görürsün. İtirazlar süreyi durdurmaz diyor.
-
arkadaşlar konuya hakim daha önce bu süreci yaşamış birilerine sormak lazım diğer forum sitelerine ve whatsapp gruplarınıza da sorun arkadaşlar en kısa sürede işlem yapmalıyız eğer öyleyse zaman daralıyor her geçen gün
-
@ofa hocam kimseye soracak bir konu yok. Ösym hepsini açıklıyor kendi sitesinde. Yanlış yönlendirilme olmasın.
-
@bf24 bakayım hocam etraflıca bir araştıralım.@OFLU61 hocam da bu konuda yardımcı olur belki
-
arkadaşlar araştırdığım kadarıyla dilekçeleri verince bize geri dönüyolar ve biz kağıdımızı incelediğimizde zaten sıkıntı görürsek ordaki yetkililer dava açma hakkımızı söylüyolar ve bizi yönlendiriyolar o şekilde zaten dava açıyoruz
-
http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2017/KYMK/YKILAVUZ13072017.pdf arkadaşlar dikkatlice okumanızda fayda var. Acaba kağıdı incelemeye gittiğimizde ösym deki memurlar düz memur mantığıyla bizleri başından savmak için dava açma hakkınız var diyor olabilir mi ???
-
@ofa aynen öyle kardeşim. Sabahdan beri bunu söylüyorum. Kendi sitesinde yazmış ösym. Şu şöyle söyledi bu böyle söylediyi boşverin.
-
Arkadaşlar hayırlısı ile az önce Ösym merkezine gelip iki dilekçemide verdim. Ordaki görevlinin aynen dediklerini aktarıyorum. " Puanınınizin yeniden incelenmesi talebiniz bakanlığa mülakat listesi gönderilmeden incelenecek ve kitapçığınız en kisa zamanda yeniden okunacak size geri dönüş yapılacak. Kitapçığı görmek için ise size 15 güne kadar bir randevu verilecek o tarihte gelip inceleyebilirsiniz " dedi.
-
@ayran, içinde söyledi: KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
Arkadaşlar hayırlısı ile az önce Ösym merkezine gelip iki dilekçemide verdim. Ordaki görevlinin aynen dediklerini aktarıyorum. " Puanınınizin yeniden incelenmesi talebiniz bakanlığa mülakat listesi gönderilmeden incelenecek ve kitapçığınız en kisa zamanda yeniden okunacak size geri dönüş yapılacak. Kitapçığı görmek için ise size 15 güne kadar bir randevu verilecek o tarihte gelip inceleyebilirsiniz " dedi.
KEŞKE DAVA AÇMA OLAYINI DA SORSAYDINIZ HOCAM :))) -
@ofa kardeşim ben kendi puanımin hesaplanmasında bir hata olduğuna eminim. Eğer düzeltilmezse bile dava açmayı hiç düşünmüyorum. O yüzden hiç aklıma gelmedi malesef. Ancak şunu çok iyi biliyorum ki dava açmamiz bakanlığın gözünde hiç iyi bir durum değil. O süreçte haklı olduğumu bilsem dahi kendimi o uzun süreçle yiprtamyacagim. Yeni Sınav için kolları sivayacagim.
-
@ayran hocam iyi güzel de sınav kağıdına baktınız tamamen atıyorum bu kısımları siz esnek kur yazdınız dalgalı kuru doğru kabul ettiyse siz aktif nüfus yazdınız doğru cevap kurumsal olmayan sivil nüfusu kabul ettiyse siz atıyorum türkçeden yüzeysellik yazdınız ama sizin cevaba sıfır puan verip üstünkörü cevabına tam puan verdiyse o saatten sonra sizin yapacak bir şeyiniz kalmıyor ki şevkinizi kırmak istemem ama zaten o kağıdı defalarca okudular tekrar okumalarından pek bir şey çıkacağını sanmıyorum insallah yanlış okumuşlardır diyelim her şey gönlünüzce olsun. Dava olayında kişi hakkını arayıp kendini savunmuş haklı çıkmış diye özür plaketi verip tebrik edecekleri yerde maalesef farklı gözle bakılabiliyor ilerisi için iyi olmasını dilemekten başka çaremiz yok şimdilik
-
Evet kardeşim seninde dediğin gibi bu saatten sonra değişeceğini pek sanmıyorum. Ancak geçen yıl sonradan böyle bir kaç arkadaş girdi mülakat listesine itirazları sonucu. Kazanan arkadaşlar la karsilstirinca onların cevaplarına da dayanarak yaptım itirazımi. Alan 19 GK gy 8 emin olduğum soru vardı türkçe den ise 7 puan garanti idi. Nasıl olsa kağıdımi inceleyecegim. Varsa bir hatam amenna ama yoksa bunun bu tekrar okuma sonucunda ortaya çıkacağına inanıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizi
-
@ayran kaç puan geldi hocam.
-
@bf24 78.6 hocam