2018 Guy Alımı
-
Iibfden bi halt olmaz. Birlik yok beraberlik yok dayanisma yok. Kiskanclik var hasetlik var torpil var. Allah sonumuzu hayr etsin
-
@sinek, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Iibfden bi halt olmaz. Birlik yok beraberlik yok dayanisma yok. Kiskanclik var hasetlik var torpil var. Allah sonumuzu hayr etsin
Sonuna kadar katılıyorum.
-
@grundig bakalım bu akşam iibf alımı mı yoksa öğretmen alımı mı soracak Veyis Bey ya da hiç birini sormayıp soruların Cumhurbaşkanının isteğine göre mi hazırlandığını göreceğiz..
-
Gece en son 26.400 twitteyken uyuyakaldım. Son durum nedir. Kaç twitle kapattık etkinliği
-
Sonu kadar katılıyorum kpss alan surecinde bir kaç kisi hariç çoğu tanidigimin sadece birer tanidik olmasiydi kıskançlık haset had safhada malesef...benim bir arkadasim vardi ben kazanmazsam kimsenin kazanmasina sevinemem diyordu simdi b grubun dan hazırlanıyor kazanmak istemesi yetmiyor alan dan ilan gelmeyince ego tatmini yasayanlar var b grubu calisipta biz iyi ettik iyi ettik diye Allah herkesin kalbine gore versin ne diyelim.....
-
Bu akşam da etkinlik var mı
-
@crowell dünkü tag ismi çok iyidi bence. Bugün de yapılacaksa veyis bey e olsun derim. Ama içinde de guy olmalı. Sadece iibf olursa ve iibf için sorarsa ne Cumhurbaşkanının ne de veyis beyin aklına gelir uzman yardımcılığı gelir. Buna dikkat edelim.
-
http://www.haberturk.com/tv/iletisim
Buradan derdimizi bir mesajla açık açık anlatabiliriz. 2 dakikanızı almaz. Habertürk ün genel müdürü Veyis Bey onun insiyatifinde bir çok şey. Bu adamı takip ederim bu tür şeylere kayıtsız kalmıyor ve duygusal bir insan. Bir çok mesaj giderse elbette sesimizi buradan da duyacak. Ama 3 5 mesajla olmaz. Yaymaya çalışalım. Es dost kim varsa. 100 200 mesaj giderse dünkü etkinlikten daha sağlam bile olabilir. ( Derdimizi açık açık anlatırsak etkisi çok fazla olur.Sevmekten korktuğumuzu, zorunlu asosyal kalmak zorunda olduğumuzu, habersiz 14 aydır beklediğimizi,aldığımız puanları , günde kaç saat ders çalıştığımızı ... )
-
Watsapp ihbar hatlarına 20000 mesaj gitse mesela bu akşam gündem oluruz zira öğretmenler böyle gündeme gelebiliyorlar habertürk watsapp ihbar hattı 05383795306
-
GENEL MÜDÜR
izleyicitemsilcisi@haberturk.tvSORUMLU MÜDÜR
kenancelik@haberturk.comHazırladığımız mesajları kopyalayıp buradan da atalım. Bunlar habertürk te en etkili insanları. Soralım dediklerinde bitiren kişiler. Öğretmenlerin buradan saldırmaları çok zor. Bu kanallardan sadece biz girelim arkadaşlar.
Tel: 0 (212) 313 60 00 buda genel merkezin numarası orayadi da arayalım ne olacak ki sanki ne kaybederiz.
Çok az kaldı. Artik bir cok kanaldan sesimizi yükseltmemiz gerekiyor. Lütfen ama lütfen bunu es geçmeyin. Geleceğimizin için ...
-
İibf genç oy demek 900 bin taşerona kadro verildi gençler işsizken ve iibf gençliği hep ihmal ediliyor Ortak bir metin oluştursak faceboktanda üye olduğumuz gruplarada söylesek sesimiz şöyle gür çıksa biraz
-
@hamidiye mesaj attım arkadaşlar yüklenelim .
-
@hamidiye bir de bunu deneyelim bakalım
-
@paretowilfredo hafta içi formu açtığımızda "arkadaşlar olumlu duyumlar aldım kpss den önce ilan gelecekmiş" gıbı umut verici bi gönderıyle karsılarsız inşşş hocam sabırla beklıyoruz..desteğin içinde ayrıca tesekkurler..
-
Abimin ablamın arkadaşım ve benim mail olmak üzere 4 mesaj attım ve ayrı ayri maillere.
Benden 4 mesaj -
@hamidiye +2
-
+1 gönderdim bende inşallah dikkate alırlar.
-
@Hamidiye +1
-
@hamidiye ben yolladım
-
Whatsap grubunda paylaştım oradan 3 mesaj desteği daha geldi. Benden toplam 7 mesaj. Var mi arttıran ? ( içimde bir his nedense bunu dikkate alacaklar gibi ((: )