2018 Guy Alımı
-
BASTIRIN TWITTER'A 2.SIRADAYIZ.
-
Güzel bir sesleniş yazıp aklınıza gelen yardımsever sanatçıları da etiketleyin bir rt yapsalar yeter.
-
hastagi kim bulduysa bu kadar da olmaz ya .) benim için iibf’nin de memleketin de umudu ince.
-
10.000 tweet oldu arkadaşlar
Devam #iiBfninUmuduReis -
@duymhuyguy zaten her yerden bitmeseler şaşardım . Yalnız iyi düşünülmüş eğer toplanan paradan kaldıysa bizde böyle bir tag satın alabiliriz.
-
Çok iyi gidiyor
-
@aliveli tag gündemde değil.
-
@grundig hocam ben de üçüncü sırada çıkıyor.
-
17bin olduk devammm
#iiBfninUmuduReis -
Tag gündemden düştü.En yoğun saatte yaklaşık bir buçuk saat kaldı. Gayet iyiydi. Eğer yarında bir tag alabilirsek efsane olur. Rte canlı yayındayken soru sordurabiliriz.
-
Gündemdeyiz devam edelim arkadaşlar
-
@byteks1 öğretmenler her yerden bitiyor ama bugün aldıkları tag çok mantıklıydı. Bizde öyle bir tag alabiliriz.
-
@grundig tekrar 4. sıradan girdik gündemdeyiz devam edelim
-
Arkadaşlar daha önce de yazmıştım öğretmenlerden destek isteyelim. Onlar etkinlik yaptığında biz de destek verelim. Biz etkinlik yaptığınızda onlarda bize destek versin. Bu kadar kişiyle gündem olmamız ilk sıralara yükselmemiz zor.
-
Bu kadar etkinlige cirpinisa sessiz kalmazlar bu hafta ilan geliyor diye aciklama yaparlar umarimm! Gelmemesinin de mantikli hiçbir açıklaması olamaz resmen emek hırsızlığı olur..
-
Merhaba dostlar. Açıkçası süreç iyice tıkanmış gözüküyor. Sınava az bir zaman kaldı ve hala bir ilan hareketliliği yok. Bu açıdan yapılması gereken her şeyi yapıyorsunuz buna kayıtsız kalınmaması gerek. Keza her güruha kadro ve imkan dağıtılırken sizlerin görmezden gelinmeyeceğini umuyorum. Önümüzdeki süreçte 'KPSS evveline yetiştirmeye çalışıyoruz.' diye bilgi veren büyüğümüze bir daha danışmaya çalışacağım. Bir haber olduğu takdirde yazacağım dostlar. Susuyorsam anlayın ki gelişme yok, yoksa görmezden gelmiyorum.
Allah sabrınızı gücünüzü artırsın dostlar.
-
arkadaşlar bence whatsapp gurubu kuralım facebookta filan paylaşalım etkinliklerden anında haberi olur bütün arkadaşların hem ilerde inşallah ilan gelirse soru paylaşımı yapacağımız bi platform olur
-
@paretowilfredo Allah razı olsun üstad
-
@asyasy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Bence Sayın Devlet Bahçeli etiketlenmeli twitter da sonuçta Devlet bahçeli ne derse iktidar partisi onaylıyor. Devlet bahçelinin etiketlenmesi bence daha etkili olacak.
Bence yarın ki etkinlikte Devlet Bahçeli de etikenlenmeli. Yalnış anlaşılmasın hiçbir siyasi partiyi savunmuyorumda işim de olmaz partilerle ama bir kesimin bize destek vermesi lazım.
-
Arkadaslar maliye bakani kayitsiz kaliyorsa sesimize bizde onun yerine baska bi bakandan istesek kadroyu tepki cekmek icin mesela saglik bakanligi o zaman kayitsiz kalmasi imkansiz ne dersiniz