2018 Guy Alımı
-
@3al2öde Esprisine dedim:) olabilir aslında sonucta emeğimizin karsılığını alamamak var
-
Arkadaşlar bugünkü tag VakitİİBFye3000GuyVakti olsun mu ne dersiniz
-
@jellinek ya da Vakit3000GuyVakti
-
Dostlar tag ne??
-
@mataramdatuzlusu biraz bekleyin arkadaşlar yazcam
-
BayramOncesiUcBinGuyİlanı
tag bu
-
Hadi gençler bastırın
-
Arkadaş şu kurum içiciler ayar ediyor beni tam bir bedavacılık örneği.
-
destek!!
-
Haydi yüklenin dostlar en son ki güçlü etkinlikten sonra ilk ağızdan cevap alabilmiştik, şimdi daha güçlü katılımla daha net bilgiler alabiliriz!
-
Haydi gayret arkadaşlar listeye giremedik henüz.
-
Bugün ses çıkmazsa bizden" bunlar uyudu "izlenimi bırakabiliriz. Böyle algı bırakmayalım.
-
Twitter da etkin kişilere mesaj atalım dostlar.
-
-
ya atananlar etkinlikte millet o kadar az ki inanamiyorum. ben de atandim ve ugrasiyorum ilan bekleyenler nerde ya?? tivite gelin
-
Az çok demeyelim az da olsa tivit atalım
-
Attığımız twitlerde goruntulenme sayisi onemli mi? Yeni actim en azından bi ise yarasın
-
öğretmenler yine gundemde deli gibi yagdiriyorlar. bida soylenmesin kimse
-
@mağdurum hocam hemen şevkinizi ve şevkleri kırmayın lütfen, öğretmen grubu kaç yüz binleri bulan bir grup, bugün GUY bekleyen, ya da daha doğrusu A kadro sınav bekleyen kişi sayısı onların sadece bir branşta atama bekleyen kişi sayısına denk diye düşünebiliriz. KPSS A dediğimiz aile gerçekten küçük bir aile o yüzden rica ederim öğretmenler ile kıyaslamayın burayı. Elden gelen ne varsa yapmaya devam. Allah razı olsun burada bu kadar emek veren arkadaşlar var, yaptıkları bir işe yarayacaktır.
-
Gündemde değil arkadaşlar de mi bende mi görünmüyor acaba