2018 Guy Alımı
-
@john-nash kardeşim eyvallah çalışmalara başlanmışta bayram şekeri olarak vercekmi acaaba
-
Bugün 22.00 de hak arama mücadelemiz devam ediyor dostlar ilan gelmeden kimseye inanmayın vakit daralıyor egerki bu ilan secimden sonraya kalırsa kocaman bir belirsizlik bizleri bekliyor zira secimden sonra 'ne olacağı belirsiz bizim çok çabalayıp o ilanı bu hafta cumaya kadar getirmemiz lazım ben bunu bilir bunu söylerim ya hala ben ders çalışayım etkinlikle isim olmaz diyosanda keyfin bilir dostum ilan gelmediği sürece istersen 20 saat çalış
-
Bayrama boynu bükük girmemek için 22 de Twitter dayız. Hesabı olmayan Sahte hesap açıp sabaha kadar twit atsın
-
@slytherin aynen durmak yok
-
Sevgili dostlar merhaba. Burada yazma konusunda çok aktif bulunmasam da günlük ritüelim haline geldi sayfamız. Twitler olsun etkinlikler olsun hep destek tam destek o ilan gelecek inşallah. Haber vermek istedim. Derdimizi anlatan bir mektubu arkadaşım sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ulaştırabiliecek birine vermiş. Haber vermek istedim.
O ilan buraya gelecek arkadaşlar başka yolu yok -
ARKADAŞLAR SAAT 22.00 DA ETKİNLİK VAR LÜTFEN KATILALIM BAYRAM ÖNCESİ BU İLANI İSTİYORSAK YÜKLENMEYE DEVAM ... LÜTFEN BANANE DEMEYİN
-
@paretowilfredo hocam kurumdan bisey öğrenebildiniz mi
-
evet etkinlik için twitter hesabı olmayan dostlar 2 dkda fake de olsa bir hesap açalım akşam yine sallıyoruz twitterı
-
+1 Ben hazırım dostum.
-
Tag ne ?
-
@veliat34 tag önceden söylenmiyor hocam, Türkiye gündemde görünce yazacağız. Zaten gündeme girince buradan da 5 dk sonra falan duyuran olur. Saat 22.00 Türkiye gündemini takip edelim.
-
@falanfilan tamam dostum
-
Millet!!!
Kariyer kurma planlarımızı daha etkin bir twitter etkinliği ile başlatalım.
Bayramı buruk geçirmemek adına parmaklarımız klavyeden dolayı yorulsun diyorum.
Kardeşlerini,arkadaşlarını hatta varsa eşini bu etkinlik icin ikna etmelisin. Onlarda destek olsunlar. Unutma biz bu etkinliklerle büyük isler başardık. Bir söz aldik. Simdi ben diyorum ki bu sefer doğrudan ilanı almak için savaş verelim bu gece. -
Arkadaşlar bu bekleme süresi bizi çok geriye attı bugün çok iyi organize olmalıyız gündemde ilk 3 e girmemiz lazım elinizden geleni ardınıza koymayın
-
22.00 da Twitterda gündemdeyiz.
Tag direkt gözükecek.
Geleceğin için çok ama çok ders çalıştın, şimdi sıra bunların karşılığını almak için çabalamakta!
İlana bu kadar yaklaşmışken gelin koparalım şu ilanı!
-
@duryy Nihat Hatipoğlu her iftar ve sahurda Sultanahmet meydanında dinleyicilere mikrofonu uzatıp söz veriyor,İstanbul’da olan arkadaşlar katılabilirse belki oradan da sesimizi duyurabiliriz?
-
@3al2öde Hocam. Maliye bakanımızın GUY ilanı vermemesinin günahı büyük müdür
-
@i̇lanbekleyenbiri ahahah sorulan birçok sorudan daha makbul bir soru
-
@İlanbekleyenbiri yöneltilen onca capslik sorulardan sonra bizim sorumuz gayet iyi niyetli
-
@i̇lanbekleyenbiri, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@3al2öde Hocam. Maliye bakanımızın GUY ilanı vermemesinin günahı büyük müdür
Sonra da bi selam gonderebilirmiyim deyip twitter da birlikte 3bin GUY istedigimiz tüm arkadaslarima selam gönderiyorum