2018 Guy Alımı
-
@hamidiye Mesele tag'da isteğimizi belirtmek.Hiç alakası olmayan biri bile twittera girdiğinde görsün.Yoksa varolan tagler ile atalım bi anlam ifade etmez.
-
@hamidiye mantıklı,güzel bir sinerji yakalanabilir
-
8.400 TWEET
8. SIRADAYIZKaralar bağlamaya gerek yok arkadaşlar 2 saattir gündemdeyiz
BayramOncesiUcBinGuyİlanı TWEET ATMAYA DEVAM
-
Ben twit atmayı bilmeyecek kadar cahilim hiç kullanmadım yalnız retweet de twet atma yerine geçiyormuş duyduğum kadarıyla. 300 tane seri retweet yaptım blokladı Twitter işleminiz şuan gerçekleştirilmedi diyor.,bloğu kaldırır kaldırmaz devam edecem. Lütfen hakkımız olanı isteyelim biz 30000 değil 20000 değil hakkımızı istiyoruz boştan beleşten kadro değil bir yarışın içine girip yeterliliğimizi kanıtlayacak bir yerlere sınavla gelmek istiyoruz. Biz sınav kaldırılsın bizi gökten gelen bir vahiyle alın değil biz bize sınav açın diyoruz mülakatada sınavada zorluklara da razıyız yeter ki adil bir yarış ortamı oluşturun bize diyoruz. Benim gibi Twitter kullanmayı beceremeyenler en azından retweetleyerek destek olabilir içim acıyor çukur sezon finalini,yok efendim seninleyiz temel reisi falan sıralamada üstte görünce sayı olarak bizi 4 e katlandığını görünce herkes Allah rızası için destek olsun başka çaremiz kalmadı...
-
@casanova seri like yapinca bloklama kalkiyor
-
@casanova acilen tweet atmayı öğrenmelisin:(
-
@i̇lanbekleyenbiri şimdi ben başlığa gönderi girerken # koyup oradan başlığı yazıp koyu şekilde geleni seçip sonrada yazmam mı gerekiyor denedim ama etiket boş çıktı etiketlemedi tagı beceremedim bir türlü.
-
@gökyeleli deneyeceğim teşekkür ederim.
-
Gündemdemiyiz.
-
@casanova # yoktu bunda
-
@i̇lanbekleyenbiri tamamdır bir daha deneyim ama moralim alt üst oldu baktım gündemden düşmüşüz şuan gündemde öğretmenlerin ek 40000 atama isteği var ne deyim defolup gitmek lazım memleketten besbelli çöpcü olmaya razıyım bir İskandinav ülkesinde keşke alsalar...
-
Etkinlik etkinlik dedik ama akşam katılım o kadar azdı ki!
Herkes ders çalışıyor sanırım, birkaç bir şey hatırlatmak istiyorum;
1) GUY ilanı hala G-E-L-M-E-D-İ!
2) Gelen DGUY için sınava giriyor olabilirsiniz fakat unutmayın ki giren 3000 kişiden 2700 kişi finalde dışarıda kalacak!
3)Gelen VMY için 1500 kişi içinde olabilirsiniz fakat 500 kişinin doldurulacağı bile garanti değil!Demem o ki lütfen kalan 2-3 gün daha etkinlik için zaman ayırın. Güzel bağlantılar kurduk, güzel bir birliktelik yakaladık. Bunu bozmadan lütfen biraz daha sabredin o ilanı getirelim.
Bakın bu etkinliklerin organizasyonu için, gazete ilanı için vs koşturan kendi dersinden, zamanından feragat eden bir sürü insan var. Başta kendi emeklerinize sonrada sahnenin arkasındaki kişilerin emeklerine yazık etmeyin.Bizleri yalnız bırakmayacağınıza inanıyoruz. Yarın daha güçlü bir etkinlik için hepinizden de söz istiyorum. Allah yardımcımız olsun!
-
Arkadaşlar etkinlikleri organize eden grubtan olanlar olarak dguydan önceden hanerimiz vardı guy ile ilgili haberi aldık şuan piyasadaki duyumları çabalayıp alan kişiler olarak, biz şuan oturup gönül rahatlığıyla ders çalışamazken ve ETKİNLİK ETKİNLİK diye kemdimizi yırtarken diğer arkadaşlardaki bu rahatlık nerden geliyor anlamak güç... Güzel bi hava yakalamışken, elimizden uçup gitti İNŞALLAH YARIN KATILIM BÖYLE OLMAZ YOKSA KORKARIMKİ SEVİNEN (Dguy-Vmy dahil) 1000-1500 KİŞİ ANCA OLUR OLMAZ. Tercih size kalmış...
-
Ben hem VMY hem DGUY sınavına gireceğim fakat hala oturdum 22:00 den beri tweet atıyorum.İlk 10.000 de olan arkadaşlar etkinlik varken ders çalışıyorlarsa yanlış yapıyorlar.Sevdiğinizle Whatsapptan sabaha kadar konuşursunuz ama bir tweet atmak zor geliyor.Gerçekten ilginç.
-
@mahlaki hocam cuma gecesi öyle bir sinerji oldu ki sanki ilan geldi gibi herkes sevindi ortada ilan dahi yokken. Böyle olunca da millet de heralde demek ki gelecek dersime odaklanayim modunda olabilir. Bence biraz rehavet oldu. Ben hala ciddi ciddi ilanın tehlikede olduğunu düşünüyorum. Ve her geçen gün aleyhimize işliyor. Bayramdan sonraya kalmasın cuma gününe kadar bu ilanı getirmeliyiz.
-
Ben geçen yıl 85 puanım varken Guy mülakatta elendim. Puanın yüksek olunca atanıyorsun diye bir şey yok..
O gelen ilanlara başvuranların beşte biri elenecek , Kimse puanına güvenmesin. Sonra çok üzülürsünüz keşke Guy da geleydi de belki ona girerdik diye.
Şimdi soru çözmeye devam edebilirsiniz -
@agor 4200 tweet 4200 kişi demek değil bunun zaten en az 500 tanesi botlar tarafından atılıyor tweet atan kişide en az 10 tane atar yani katılan 100 kişi belki var
-
Bakanlık eğer taleplerin sesi azalırsa kpss'den sonraya bırakabilir. Kurum içi de gündemde çünkü adamlar içerden baskı yaparken biz dışardayız. Açıkçası ben çok tedirginim sınavın kpss sonrasi olmasından.
-
@ronay92 cuma falan yok artık hocam
Yarın son etkinlil yapılcak katılan katılır... -
Vmy ve dguy'un da gelmesiyle Guy için ses verenlerin bir kısmı da aramızdan ayrıldı şimdi kpss geldi diye yavaş yavaş puanı kritik olanlar ve diğerleri destegini çekecektir. Bu son demler bence destek azalıyor git gide.