2018 Guy Alımı
-
@shanks ne 500 ü hocam bot 3000 twit atıyor gerisi bize kalıyorki ben 2 3 hesapla çalışıyorum benim gibi olanlarda vardır. İşin vahimliğini sen düşün...
-
@shanks hocam bir duruma açıklık getireyim, ben umutlu olunması, bir şeyler yapılmaya çalışıldığının fark edilmesi ve yanlış kıyaslardan kaçınılması için yazdım. Öğretmenler 200 bin tweet atmıyor neticede, onların da 20 binlerde oluyor bunun nedeni de onların sayıca zaten A kadrodan en az 2 3 kat fazla olmaları ile ilgili. A kadro ile yapılabilecekler sınırlı ve bu sınıra rağmen iyi gidiliyor. Yanlış bir yere çekmeyin lütfen dediğimi, pozitif olmaya devam, ilanın gelme ihtimali de dillendi sonuçta, kimseyi suçlamadan, kimseye kızmadan devam etmek lazım yapılanlara.
Ben tepkileri yapıcı değil yıkıcı buluyorum, tweet atmayan var, kimse umursamıyor, biz boşuna uğraşıyoruz gibi tepkiler verilince gerçekten umursamayan adamlar kazanılmıyor ki aksine negatif bir enerji yayılarak çabalayanın da morali düşüyor. Bunun yanı sıra insan halidir, tepki verilebilir ama anlık kızgınlıkları böyle zamanlarda içimizde tutup bardağın dolu kısmına bakmaya çalışmakta fayda var. Bu yüzden hem yanlış kıyaslardan kaçınalım, hem pozitif olmaya devam edelim gibi iki basit ricada bulunuyorum -
@ronay92 hocam twit atmayanlar gün boyu ders çalışıpta bir sn boşa harcayamam diyip twit atmıyorsa helal olsun. Atanmış işinde gücünde adamıda geçtim ama 30 dk bir nokta koysa.... Aman neyse böyle saçma hesaplarsanda sıkıldım.
-
@agor hocam ben nezaman twitter a girsem öğretmenler tt onlar bu işi her zaman yapıyorlar. Belki bot bile almıyorlardır. Ama şurda bayram öncesi kritik günler kalmışken okadar uyarmışken katılmamak garip gerçekten.Ve bu işi toparlayıp çevirmeye çalışanlar yürübe kardeşim diyordu Yusuf tekin bir paylaşım yapsa 500 beğeni geliyordu bugün 50 beğeni yok o gruptakiler 10 gün uyudu durmadı gezmediği aramadığı yer kalmadı dışardan bir arkadaşın yıkımıyla oradayken yıkımı bir olmuyor. Zaten para bitti bugün son etkinlik katılan katılır
-
Bugün SAAT 19.00'DA " SON" ETKİNLİK VARDIR. tt cinin önerisi üzerine daha çok gündemde kalmak ve üst sıralarda olmak adına 19.00'a aldık.
-
Geleceğimiz için yarın twiterda olsun herkes son kez. Arkadaşlarnızla bi akşam az muhabbet edin az konuşun işiniz varsa aralarda 3 5 beğeni yapın bişey yapın yani. 3 ay boş oturmak istemiyosanız son keez şarjınızı bunun için harcayın. Herkese hayırlı sahurlar
-
Arkadaslar ben her ettkinlige katiliyorum fakat puanim ole ucuk rakam bile deil her etkinlige katildim icin zaten ramazandayiz sabahlari verimli olmuyor aksamlarida etkinlik derken kpss geldi catti bi oturmadi ders duzenim o yuzden etkinlik yapiyoruz son diyoruz son olmuyor baska ne yapacaz bilemiyorum bizde yorulduk kpss geldi adam akilli ramazandan beri calisamadik calismasak ilan kpss sonra gelse o ilana nasil girecegiz degerli arkadaslar
-
Arkadaşlar yarınki etkinlikte herkes kendine bi tweet hedefi koysa nasıl olur ?
mesela minimum 80 tweet yapacağımız rtlerle 100ü bulur olmaz demeyin geçen ben tek başıma 100 ü gördüm madem bir iş yapıyoruz hakkıyla yapalım -
@bg2603 hocam etkinliklere bugüne kadar hiç bir zaman son denilmedi eğer Yusuf tekinin bayrağı devretcem etkinliklere dışardan katılım yapcam demesini kastediyorsanız ozamanda som denilmedi ve insan ramazanda da olsa çalışmaya niyetliyse bir şekilde çalışır hocam ve ders çalışırlen twit atmak gibi basit bir işi yapamayacak değildir kimse. 15 dk da 30 dk da arkadaşına sorı atar gibi bir yudum su içer gibi nokta virgül, illaki msj vermek istiyorsan o kadar görsel hazırladık onu koy etiket hazırladık onu kopyala görsele koy 5 sn işler bunlar.
-
@ck hocam çok tiwit atmaktan ziyade etkinliği arttırmak listede yükselmek adına 3-5 dk aralıklarla twit atmak daha önemli diğer twiti atana kadar gececek 3- 5 dk da rt fav yapmalısın. 2 hesap kullanırsan daha çok twitle etkiliği arttırabilirsin. 1 saatte yaklaşık 15 twit atmak ideal oluyor
-
@mahlaki hocam bunu söylediğiniz çok iyi oldu bn twitterdan cok anlayan biri değilim bir başlıyordum nerdeyse 10 saniyede bir twit atıp devamlı rt ve fav yapıyordum yrn cok sistemli çalışıcam durum böyle oluyorsa
-
Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama Cuma günü herkes barut gibiyken devam edicektik bu etkinliklere
-
@herhangibiri Kesinlikle ara vermek soğutmak oldu ısıt soğut hiçbir zaman iyi bir taktik değil
-
Fakat vakit artık sızlanma vakti değil para durumumuz ne durumda tag satın alabiliyor muyuz eğer alamıyorsak bugünden itibaren para toplama sürecine yeniden girelim ve bu sefer çok daha büyük bir kitle oluşturmamız gerekiyor zaman çok daraldı arkadaşlar birbirimizle Burda tartışmadan birlik olup 1 hafta önce yaptığımız gibi devam edelim istersek neler yapabileceğimizi gördük sonunu getirelim.
-
Bayrama kadar o ilanı getirtmemiz lazım çok yükseldik sevindik ama balon gibi söndü birden . Şu motivasyonu kaybetmememiz lazım etkinliklere tam gaz devam
-
Bugün saat 19.00 da etkinlik var. İlan hala gelmedi. Dünkü katılım hayal kırıklığı oldu bugün herkes etkinlik haberini yayın her yerde. Bir kaç kuralı da belirteyim sizlere. Profil fotoğrafı olmayanlar bir profil fotoğrafı yüklesin. İkinci olarak seri twit rt yapmayın 4 dakika arayla atın.
-
Bu bekleme arasında istediğiniz kadar fav yapabilirsiniz. İlk 30 dakika etiket görsel filan atmayın. 30 dakikadan sonra atabilirsiniz. Bu kurallara uyarsanız zaten etkin oluruz.
-
Son olarak takipçi sayınızı 100 e çıkarmaya çalışın. Güçlü hesaplar etkileşimi artırır. Nasıl yapacaz diyenler iibfli gördüğünüz herkesi takip edin zaten onlarda takip eder.
-
@bonus Başa # konmadiginda ise yaramadığı doğru mu? Ben bir kaç ay önce etkinlikler için hesap oluşturdum da pek bilgim yok ttdan.
-
@seramikçi doğru değil. karesiz de etkili zaten kareli olsa söylenir. Karesiz de kopyala yapıştır yöntemi de etkileşim sağlıyor.