@duryy Tamamdır, teşekkürler
Seramikçi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Guy Alımı
@hoyuelo bugün yarın guy gelmezse tag olarak 300-500 öneriyorum kabul edilemez yazarız, sus payı mı yazarız, kadro mu o biz anlamadık yazarız, herkes 300500 gezerken bizim gençlik ders başında geçti yazarız..
-
@irmak etkinlik nerede oluşturuluyor nasıl destek olabiliriz? Bir de bir iki ay geç gelse de sayı fazla olsa daha iyi değil mi arkadaşlar. Baskı tarihi öne çekip sayıyı azaltmaz mı?? Tarihten ziyade sayı üzerinde durmak gerekiyor gibi etkinliklerde.
-
@guyan-gelmiş Size katılıyorum. Kendileri her halükârda kurtaracaklar bastırıyor. Ben şahsen 2010 mezunuyum. Dört yıl bankacılık yapıp istifa ettim ve iki yıldır da parttime çalışarak sınava hazırlanıyorum(Evli bir bayan olarak) ve ikinci yılımda guy sınavını hayal edecek bir puan aldım. Az sabretmiş biri sayılmam yani. Ama yine de pek çok kişinin şansını dahi deneyemeyeceği bir sekilde olması çok yanlış geliyor. Herkes için hayırlı bir şekilde olmasını dilerim. Bekleyeceğiz ve göreceğiz.
-
@esrarengiz 16 Nisan ilan 3 Haziran sınav da ihtimal dahilinde
-
@paretowilfredo Araştırmalarınız için çok teşekkürler. Facebook sayfaları dguy ve vmy tabloları ile çalkalanıyor, guydan bahseden hiç yok. Umarım hayırlı haberlerle dönersiniz, herkese iyi akşamlar ve kolaylıklar.
-
@mathilda 11-12 ağustosta sayıştay sınavı var konamaz gibi, bugün yarın gelip 5 ağustos da guy olabilir
-
@annaschwartz ingilizce olmadığı için ona hiç bakmadım, ilginç olmuş. Beş ağustos guy için çok makul.
-
@duymhuyguy Bayramdan sonra ilana çıkılıp 18 ağustosa sınav konabilir. Dileğimiz tabi bugün yarın gelmesi.
Seramikçi tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@hakimim_25
Arkadaşlar anayasa değişikliklerine genel olarak nereden çalışıyorsunuz? İdareyle ilgili kısımlarda çok bilgi kirliliği var mesela. Başbakanlığa bağlı kurumlar nereye bağlanacak diye araştırıyorum değişik görüşler buluyorum. İmtiyaz verme gibi BK yetkisinde olan seyleri kim yapacak ya da?? Ne sorsalar CB diyecez galiba Bilgi-belgesi olan var mı? -
@bonus Başa # konmadiginda ise yaramadığı doğru mu? Ben bir kaç ay önce etkinlikler için hesap oluşturdum da pek bilgim yok ttdan.
-
@1umut Şahsi görüşüm arefe pts bayram dört gün hafta doğal olarak kapanıyor. Ekstra bir karar çıkmayabilir ve 18 i için engel teşkil etmeyebilir. Aynı zamanda bugün yarın gelirse 5 ağustosta filan da olabilir öyle değil mi?
-
@duymhuyguy Bayramdan sonra ilana çıkılıp 18 ağustosa sınav konabilir. Dileğimiz tabi bugün yarın gelmesi.
-
@hoyuelo bugün yarın guy gelmezse tag olarak 300-500 öneriyorum kabul edilemez yazarız, sus payı mı yazarız, kadro mu o biz anlamadık yazarız, herkes 300500 gezerken bizim gençlik ders başında geçti yazarız..
-
@altaybozkırlı bugün yarın gelmezse son ihtimal bu tarihler evet.
-
@annaschwartz Önceki yıllarda ing vardı değil mi çok ilginç müsteşarlıkla mı karıştırıyorum acaba??
-
@annaschwartz ingilizce olmadığı için ona hiç bakmadım, ilginç olmuş. Beş ağustos guy için çok makul.
-
@mathilda 11-12 ağustosta sayıştay sınavı var konamaz gibi, bugün yarın gelip 5 ağustos da guy olabilir
-
@seramikçi bir gün sonra guy yapma ihtimalleri çok düşük..O halde daha da ötelenecek guy.