2018 Guy Alımı
-
@mahlaki benim içinde geçerli. Eğer bugün de dünkü gibi katılım az olursa kimse kusura bakmasın bende vmy ve dguy sınavlarına tam anlamıyla odaklanmak zorunda kalacağım.
-
@hamidiye bende öyle kardeşim vmy bilmem ama dguya girebilirim diye düşünüyorum. Odaklanırım önüme bakarım.
-
Katılmayanda bizleriz şikayet edende bizleriz, yok katılmam etmem bu çözüm mü yine atanamayan sen ben olacaksın bu etkinliğe katılmıyoruz diye ziraat mğhendisi mi zarar görecek. Benimde puanım iyi şükür am iki hesapla katılıyorum hemde oldukça aktif şekilde merak eden varsa hesap isimlerimi söyleyim baksın, yanı demek istediğim ne yapıyorsak kendimiz için yapıyoruz o ilan gelmezse yine olan bize olacak
-
@maesteo işte bnde bunu diyorum Yüksek puanlı kaç kişi katılırken puanı düşün olanlar haberi alınca çekildi
-
Kaymakamlikta geldi bi sen gelmedin..
-
@shanks Arkadaşlar etkinliklerin devam etceğinden herkesin haberi vardı ve bu etkinlikleri düzenleyen arkadaşlar 2 haftadır uykusuz ve yorgundu( gazete ilanını için para toplama , memurlar.neti ayarlama ,gazeteyi ayarlama ,DHA dan haber alma , etkinlikleri ayarlama ttci yi ucuza iyisini bağlama vs vs.) . Bizim yaptığımız ,etkinlikte yaptığımız baskıyı sonuca dönüştürmek. Diğer arkadaşlar saat 22 deki etkinlikelere katılırken biz gün boyu bürokratları sosyal medyadan maille vs aklınıza ne geliyorsa ulaşmaya çalışıyor darlıyorduk . Etkinlik grubundaki arkadaşlar sağda solda siyasilerle, yetkililerle görüşme yapmaya çalışıyor telefon trafiğine giriyordu. Bakan durduk yere bize msj atmadı ya da dguy vmy ilanı bir gecede durduk yere çıkmadı ... Ara vermek dışarıdan mantıksız olabilir ama bizler yorgunduk.
-
@mahlaki duyumun kaynağı bakanmıydı hocam yanlış mı anlıyorum ?
-
@paretowilfredo guy dan haber var mı? Kaynaklarından bilgi sağlayabildin mi kardeşim. Tüm ilanlar geldi bu kaldı bir tek
-
@bonus @paretowilfredo kaymakamlığı duyurdunuz geldi. Bize de tan vakti yakındır dediniz bekliyoruz haberlerinizi
-
@paretowilfredo hocam tek guy kaldı hiç haber yok mu
-
@grundig aynen hocam ilan hazırlığı var yazdı ama kesin bişey söylemedi zamanı sayısıyla ilgili hazırlık ocakta da bitebilir yani... biliyosunuz dpb de görmedikçe her şey boş baskıyı kesmememiz gerekiyor o yüzden
-
Haber bekliyorum dostlar. Haber alir almaz paylasacagim sizinle.
-
@paretowilfredo Heyecanla bekliyoruz hocam.
-
@seramikçi bu arada akşam 19da etkinlik var. Lütfen tag nasıl verilirse öyle yazın. Karesizse karesiz yazın.kareliyse kareli. Kare yazarsan daha etkili falan filan diye bir şey yok. Her yapacağınız tek şey gündemi acip orda İİBFlilerle ilgili tagi tıklayıp kopyalamak. Lütfen bilgi kirliliği olmasın. Son hakkımızı da böyle yakmayalim dün Twitterda yanlış tag atamalara düzeltme mesajı yazmaktan tweet atamadim
-
@mahlaki bakan mesaj mı attı dostum
-
@paretowilfredo Hocam hayırlı haberler bekliyoruz sizden
-
Bu ilan niye gelmiyor ya kızacam şimdi ha.
-
Alpler kefere avına gidiyoruz hazırlanın.
-
SON MESAJIMDIR. ZAHMET ET OKU
Isteyen uzerine alinsan bizden bir halt olacağı yoktur . Kimse ne kendini ne başkasını kandırmasın ilan öyle istenmez çıkacaksın meydana çıkacaksın CB nın karşına olduğu yere gideceksin pankart gerekirse açacaksın getekirse haber kanallarına çıkacaksın biz bunları yapamadık biz bir TWETTER ETKİNLİĞİ! Bile yapamadık . Öğrenmenlikler ne gerekiyosa yapıyo boşuna onları sıçlamayın 2 duyumcu çıkıyo yok ilan geldi yok balkon konuşması bi taş attı kayboldu gitti hani nerdeler bakın kaymakamlık sınavı şak diye geldi demekki mesele yol bütçe yok süre değilmiş biz beceremedik bunu kabul edin gördük dün gecece ki etkinlikten bizden nolur . Böyle devam edelim bakalım geliyo mu o ilan heee diğer açılanlara girenler puanı yetip başını kuma gömenler elenince gitecek bi sınav kalmayınca sixi de görürüm -
@swezy sadece dün etkinlikte biraz zayıftık ona rağmen 2 saat gündemde kaldik. Geçen hafta çok güzel işler yaptik akşsm yine yapariz karalar bağlamayin lütfen herkes elinden geleni yapiyor