2018 Guy Alımı
-
Kim ne derse desin herkes az ya da çok elinden geleni yaptı ki sesimiz bir yerlere ulaştı ve ulastirmaya devam ediyoruz. Bayram öncesi gelir mi bilmiyorum ama seçimden önce ilanın geleceğini düşünüyorum ..
-
Bugün gerçekten önemli twitter i salladık salladık sonra araya bayram gircek yine rehavet olcak seçim oncesi zaman daraldi
-
@mahlaki Neden buysa lafım yok ama kadir gecesi diye pazar diye ertelemek doğru değil benim dediğim yorgunluksa başka tabi.
-
@swezy sakin ol, geçmiş yıllarda günlerce uğraşıp gündeme giremiyorduk şimdi gündeme girmek daha zor ( seçim,istekler vs sürekli gündem değişiyor ) ve buna rağmen gündeme girip kalabilmeyi başardık. Pankart-eylem muhabbetine gelince; buradaki herkes kariyer meslek için uğraşıyor öyle basit güvenlik soruşturmalarından geçmiyoruz öğretmenler veya diğerleri gibi dolayısıyla eylem dediğine de öyle kolay katılınmıyor,bırak hak aramayı 29 ekim kutlamalarına katılırsak acaba polise kaydımız düşermi diye düşünenler var. Yazdıklarını yapmayı ben de isterim ama sistem buna izin vermiyor. Moral bozmana gerek yok daha beterlerini de gördük geçmiş senelerde.
-
Akşam çok fena bi etkinlik olacakmiş gibi geliyor öyle bi izlenim var herkes bilenmiş
-
Hilmi yavilioğluna da mesaj atalim gecen sene haber almaya calismisti
-
Akşam 19:00 Da Twitterdayız @esrarengiz bende atıyorum şimdi kendisine mesaj denemekte fayda var
-
İlan gelirse İstanbul için yine 800 850 kişilik ilan mümkün mü arka arkaya bu sayılarda ilan verdiği olmuş mu?
-
@meç istanbul feragati çok oluyor malum ..2000 lik bi alimda neden olmasin
-
Bugün etkinliğe katilmayan ilerde kaynanasiyla problem yaşasin
-
Gençler hadi boş durmayalım 10. Pro sgk yı bakandan başkandan isteyelim. Postların altına atın.
https://mobile.twitter.com/jsarieroglu
https://mobile.twitter.com/msbagli -
@olursaolur inşallah 2000 kişilik ilanı görürüz o zaman
-
İstanbulun olacağını hiç sanmıyorum.Bırakalım 800 ü 150 bile olsa deli gibi sevinirim.
-
@palamut niye hocam
-
Hiç bir etkinliğe katılmayıp öylece bekleyen ders çalışan arkadaşlara 2 çift lafım var etkinliğe katılan arkadaşların okumasına gerek yoktur
Puanı olduğu halde istisna durumlar hariç etkinliğe katılmayan ama guy ilanı bekleyen arkadaslar size şunu söylüyorum günlerdir twitirda bir avuç insan 'ne gecesi kaldı 'ne gündüzü etkinliğe katılmaktan bizlerde ders çalışabilirdik bizler de kpss puanımızı yükseltmek için uğraşabilirdik ama biz bunu yapmadık inandık ve tüm gücümüzle sesimizi duyurmaya çalıştık ama siz kendinizi çok iyi biliyorsunuz hiç bir etkinliğe destek olmadan bizler çabalarken sizler 1 twit bile atmadınız size söylüyorum vicdanınız rahatmı bana onu söyleyin hele
-
Istanbul
2012 ×
2013/1 300kisi
2013/2 1000kisi
2014 ×
2015/1 ×
2015/2 800kisi
2017 850 kişi
açmış 2016 da açtı mi onu bulamadim -
@olursaolur 2016 da sınav yoktu
-
UNUTMA !! Saat 19:00 da son kez sesimiz duyulacak. Hayatinin değişmesi için twit at . Bayrama mutlu girmek istiyorsak bunu yapmaliyiz .
-
Kaç zamandir takip ettigim bir sayfa olarak ilk defa bir ileti yazma geregi duydum bireysellesmenin hat safhada oldugu baska bir mezun grubu var midir bilinmez ben gormedim fakat en cok ders calisip aman derslerden geri kalmayayim da ilan gelmese de olur diyen de görmedim nasil bu kadar vicdanlari rahat olabiliyor ben ve bir cok arkadasim sayisiz twit atiyoruz ve hatta anneannelermz adina bile atiyiruz 300 DGUY 500 VMY geldi diye ilk 5 bin rahatm diyir fakat o bes bin kisiden 800 kisi gidecek geriye kalan ahh keske guy gelseydi diyecek mantiken 300 kisinin arasina mi girmek kolay gelirse en kotu 2000 GUY arasina mi girmek kolay o kadar ders calistinz bu cikarimi yapabilirsnz ve bugun twitterda twit atsam mi muallaginizdan kurtulmaniz dileyigle biz her zaman ki gibi butun twitter etkinliklerine haziriz 19.00 da
-
Whatsapp gruplarinzda paylaşın duyurun arkadaşlar. Etkinlige 108 dakika. Tag ismi secen arkadaşlar isimle ile turnayı gözünden vuracaklar bu sefer inşllah.