2018 Guy Alımı
-
@issizmezun keşke herkes senin kadar duyarlı olsa arkadaşım 19.00 da etkinlikte buluşmak üzere
-
Bu akşam sallayalım Twitter’ı dostlar
-
Olabildiğince fazla süre gündemde kalmaliyiz o yüzden twitlerimizi ekonomik kullanalim. Cephane hemen bitmesin bu gece uzun olacak
-
Alın arkadaşalar o kadar söyledik dinlemediniz.... Baskı kurmamız lazım baskı seçim öncesi tiwtter akdar 10 binlerin nabzını kolaylıkla yoklayacak başka bir sosyal medya aracı yok .... Adamlar umurusyolar Twitterı ama anlamadık... sondürün meşaleleri ... şampiyon olduk sanan fenerbahçe gibi olduk... Danışmanın bize dedikleri aşağıda:
''Bakan talimat verdi evet ama seçim öncesi ve bayram öncesi ilanın gelmesi imkansız. En az 2-3 ay sürüyor prosedür demiş 6 ay da cıkacam belki ilana. Dguy ve Vmy sorularını hazırlayanlar aynı kurum. 10 kişiyi sabah akşam çalıştırayım mı O yüzden guy sorularınn hazırlanması zaten vakit alır. O yüzden Sevim öncesi ve bayram öncesi imkansız .'' -
1- ilk 15 dk etiketleme yapmiyoruz
2- mutlaka profil resmimiz olmasi gerekiyor
3- tag karesizse kesinlikle kare kullanmıyoruz
4- tagdan önce veya sonra mutlaka cümle ekliyoruz
5- takipçi sayımızı artırmaya çalişiyoruz ( iibftakip )
Bunlari yaparsak uzun süre gündemde kaliriz .
Son olarak yarin o ilani ALİYORUZ !! -
@mahlaki Vmy ile guy sorularını hazırlayanlar aynı mıymış Güzel denemeydi de ben gaza gelmedim
-
@istatistikçik NEDİYOSUN KARDEŞİM SEN !YA AKLININ SAPINA SENİNİ SÖVDÜRTCEKSİN BANA LAN ADİ HERİF BİZİM DERDİMİZ NE SENİN DERDİN EN GAZIN İÇİNDE KALSIN DİCEM MÜBAREK GÜN OLMICAK .... LAN BUAKDAR MI İNSAFSINZI YA VALAL YAZIKALR OLSUN ....
-
Guy için soru hazırlamak kopyala yapıştırdan ibaret ne 3 ayı,ayrıca ilan hazır diyen de danışman bey değilmiydi.
-
@mahlaki adam gibi konuş ulen densiz. Başlatma danışmanına da sana da. Mantığın alıyor mu yukarda yazdığın şeyleri.
-
@mahlaki bu akşam boşuna mı uğraşacağız kesin gelmeyecek mi ?
-
@istatistikçik Ben telefon konuşmasını aktardım. konuşmanın içinde bazı şeyler karışmış olabilir işleyiş farklıdır belki ama konuşma neredeyse bu şekilde BAYRAM SEÇİM ÖNCESİ OLMAZ. 2 - 3 ay sürüyor . ilana belki 6 AY sonra çıkacam... SEN BUNU TUTUPTA GAZA GELEMDİM GİBİ SAÇMA SAPAN ŞEYLER YAZARAK ADAMLIĞINIDA KONUŞMANIDA DENSİZLİĞİNİDE BELLİ ETTİN...
-
@mahlaki benim kişiliğimi puanlamak senin gibi dingillere düşmez yavaş gel. En sonki alımda tüm prosedürler 1 haftada tamamlanıp ilana çıktı. Sen kaç günlük bebesin burda ahkam kesiyorsun. Milletin moralini bozma iyi de kötü de duyumların sana kalsın yol al.
-
Bence artik top Gelir idaresinde twterdan oraya baskı yapmamiz gerek
-
Arkadaşlar biraz ortamdaki hava güzelleşsin bir duyum daha geldi bayram öncesi İnşallah ilana çıkılacağına yönelik Pareto üstadıda bekleyelim inşallah ondanda güzel haberler gelir bunu 4 gün önce paylaşan da sensin.
-
arkadaşlar sıkıntı yok , sakin olun , ilan zaten sınavdan 50 gün önce geliyor , evet belki bayrama seçime yetişmez ama çok da geç kalmaz. ilanın geleceği kesin sonuçta ama gelse de kazanacağımız kesin değil mülakat denen bi gerçek var. o yüzden sükuneti sağlayıp etkinliklere devam edelim.
-
Danışmanın bilmiyormuydu sen bunu paylaştığında sürecin 3 ay süreceğini?
-
Abi ilan gelecek mesajları göstertmeyin bana denildi millet ümitlendi şimdi de gelmeyecek deniliyor. Hayır bugun etkinlik olsa ne olmasa ne o zaman madem 2 3 ay sürüyor şu saatten sonra kim twit atar.
-
Son guy sinavı kpss den hemen önce geldiginde puanım orta halli oldugu için 1 senedir bekleyen insanların halinden anlamadan üzülmüştüm içten içe.
Bu sene iyi denebilecek bir sıralamayla Guy da beklentilerim içerisinde. Her platformda elimden geleni yaptım. Yapanlardan da Allah razı olsun. Kpss den sonra ilan gelecekse kendi şahsıma hakkımı helal etmiyorum. Çunku gecen sene kaderime razı olup bekledim.
Ha bu arada kim ne derse desin hiçbir etkinlige katılmadan umursamaz umursamaz ders çalışan ve bunları okuyan da varsa içimde kalmadan söyleyeyim Allah sizlere değil; ilan için çaba sarfedenlere başarı nasip etsin. Mutlu olun! -
Benimde anlamak istediğim şu . Bakanin talimatini geri çevirecek güçte birimi bu danişman iyice kafamiz karişiyor.
-
Boş boş konuşuyorlar çalışmaya devam bozmayın moralinizi.