2018 Guy Alımı
-
@sad38guy ben izmir İstanbul ankara arasındayım ankara ve İstanbul kesin gelir diye düşünüyorum ama izmirden çekiniyorum. İşsizlik artık bunalttı sınav dışı kalmak da istemiyorum kafam karışık.
-
@fernando-reges öyle de doğru ili bulmak mesele zaten. İstanbul yüklenecek gibi herkes.
-
@vlkrt bende ayni o durumdayim. Ankara dan cekiniyorum sayi olarak yüksek ama mulakatta korkuyorum işte
-
Hani tek il tercihi kalkmıştı duyumcuların yalanı da ortaya çıktı.
-
Mülakatı tamamlanan ilanların olduğu bir tablo vardı. Kaç kişi atandı acaba.?
-
Çoğu il düşük puanlarla kapatacak kimseye itibar etmeyin başvuran herkesin şansı var inanılmaz sarkma olacak önden giden çok kişi var puanlar tek bunları gözardı etmeyin geçen sene burda İstanbul 80 nin altına düşmez diyenlerden geçilmiyordu 11 bin 12 bine şans verilmiyordu gördük herkes gönlünden geçeni yazsın ilk 8 binde başvurmayacak rahat 3 bin kişi vardır daha çok zaman var spekülatörlerden uzak durun
-
Spekülasyon sezonu başlamıştır
-
Kamu Gözetimi Kurumu 15
Merkez Bankası 77
Tarım Kredi Kooperatifleri 10
Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı 300
KOSGEB, 40
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 4 (alım iptal oldu )
Beylikdüzü Belediyesi 3
ÇAYKUR 4
DHMİ, 10
Çalışma Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı 80
Ekonomi Bakanlığı, 30
Türk Eximbank Uzman Yardımcılığı
Türk Eximbank Müfettiş Yardımcılığı 2
Avrupa Birliği Bakanlığı uzman yardımcısı 12
Akdeniz İhracatçı Birlikleri 2
Kredi Yurtlar Kurumu 25
Sanayi ve Teknoloji uzman yardımcısı 20
Gençlik ve Spor Bakanlığı denetçi 15
Dışişleri Bakanlığı aday konsolosluk 20
TCDD 5
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı uzman 50 (15 kişi )
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü 15
EPDK 33
Çevre Bakanlığı 20
Uludağ İhracatçı Birlikleri 5
BDDK 69
Kamu İhale 10
Devlet Demiryolları Taşımacılık A.Ş. 9
Merkez Bankası 12
Savunma Sanayii Müsteşarlığı 3
vmy 183 (2016 puanı)
aile bakanlığı denetçi yardımcısı 7
spk 25
epdk 9
botş 24
rtük 55 (20 iibf)
Rekabet Kurumu, 28
Gelir uzman yardımcısı ,2000 (2016 puanı ) Bu şekilde alım olmuş arkadaşlar eksik illaki vardır başka sayfadan alıntı yaptım ekledimlerim var -
İstanbul’da yığılma olacağı için çok mu yüksek kapatır sizce arkadaşlar
-
@şampiyon saol hocam
-
@şampiyon hocam bundan önce bi sgk daha var KPSS’den sonra açıklandı mülakat onlarda girdi 2017 ye 400 kişi olması lazım
-
@şampiyon İşte aranılan tablo. Sağolun, çok teşekkürler.
-
@şampiyon Hocam bunların mülakat sonuçları açıklandı mı
-
Yeni bir baslik olusturup forumdakilerin kac puanla hangi ili yazacagini olusturan bir tablo yapmaliyiz bence
-
@gökyeleli keşke herkes gerçekten söylese yazacağı yeri
-
@gökyeleli Yapalımda şu milleti 85 puanla şu ili yazacağım diyenlere gün doğsun:-)
-
@walrass06 84 85 ustu alan herkes rahatlikla soyleyebilir. Istedigi yer gelir
-
@gökyeleli arkadaşım sağlıklı bir yol değil o çok kişinin kafasını boşa karıştırıyor. önceki alımlrda defalarca denendi olmadı.
-
@okahraman07 at benimki biraz daha kötü olmakla birlikte siralamamiz yakın. Geçen seneye oranla 78 puana falan denk geliyor bu sıralama. Geçen sene 2000 kişilik alimla en son 17bininci kişi atandı. Bu sefer tam yarısi geldi 1000 kisiyle. Ama bu sene de bizim onumuzden neredeyse atanan herkes (minimum 3bin kişi) gitti. Şu an gerçek siralamamiz 8bin falan gibi 73 74 75 puan grubuna bence 2 3 il gelecek. Ama işte hangi iller bu çok sıkıntı.
-
@sr 5023 siralamam var yalan yok istanbulu yazacam. Ancak ankara gelme ihtimali olursa hic dusunmem