2018 Guy Alımı
-
@antimülakat hocam bu etkinliğe aile fertlerimizi de dahil edersek sesimiz daha çok duyulacaktir her bir aileden en az 3 kişinin yazdığını varsayarsak durum istedigimizden daha çok ses verecektir . Emegimizin karşılığını istiyorsak ses vermek gerekiyor sesi gerekli olan yerlere toplu olarak duyurmak gerekiyor
-
Arkadaşlar benim bir önerim olacak bence bu etkinliği 1 gün yapmak yerine hergün saat 8 de yapalım zamanla katılım sayısı artacaktır ve basının dikkatini çekecektir diye düşünüyorum.
-
@antimülakat Emeğinize sağlık. Beklediğim gibi daha çok ilan odaklı bir yazı olmuş. İnşallah Twitter da metni yaydıktan sonra Cimer ve diğer kanallardan bunu göndeririz.
-
@fatoss21 hocam size tamamen katılıyorum herkes aile üyelerini de dahil ederse daha çok ses getirir bunu dikkate almakta fayda var
-
Arkadaşlar ümitsiz olmayalım istersek o ilan buraya gelir zaten bizim yapmamız gereken kenarda oturup izlemek olmamalı yapılan etkinliklere katılım sağlanmalıdır birlik olduğumuz sürece her şeyi yaparız başta @paretowilffredo ve @Antimülakat olarak onların önderliğinde İİBF dayanışma sürecini buradan baslatıyorum birbirimize saygı ve sevgi çerçevesinde birlik olmaya çağırıyorum gün birlik olma günüdür ...
-
@lamıcimiyok adminin adını yanlış yazmışım @paretowilfredo olacak
-
@milliirade siz sordunuz mu sorduysanızda bi cevap geldi mi acaba?
-
@antimülakat Hocam merhabalar. Mail için oluşturulan yazı için öncelikle teşekkür ediyorum. Derdimizi anlatan, yerinde ifadeler kullanılmış. Ellerinize sağlık.
Hocam önceki günlerde bir dershane desteği alsak diye belirtmiştim. Gördünüz mü bilmiyorum ama tekrardan sormak istedim. Bizim için tag satın alanlar başta olmak üzere elden geldiğince dershanelerde bu mail olayını duyuramaz mıyız? Malum siteye üye olan kişi sayımız sınırlı. En azından bir dershane kadar etkili olamayız gibime geliyor. Benim şahsi kanaatim bu yönde. Ben yaymak için elimden geleni yapacağım. Keza burada bulunan arkadaşlarımın da ellerinden geleni yapacağına da inanıyorum. Ama dediğim gibi dershanelerin desteği ile hareket edersek daha çok kitleye ulaşırız diye düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir bu konuda? -
@mbguy hocam onu sağlamak kolay değil. Dershanelerle birebir gidip görüşmek gerekiyor. Malum biz zaten Ankara'da değiliz, bu konuda varsa arkadaşlarımızdan ben ayarlayabilirim diyebilecek elbette çok daha iyi olur. Ama ben işleri zorlaştırdıkça gözde büyüyeceği için mütevazı gitme taraftarıyım.
-
Konu dışı bir şey soracam. 2017 p48 puanın 84 mesela 2018 de p48 76 aldın. 2017 ile tercih yapabiliyor muyuz ?
-
@duymhuyguy evet hocam yapabiliyorsunuz.
-
SN. Bekir Bozdağ'ın dünkü açıklamalarını sizler nasıl yorumluyorsunuz arkadaşlar.
Kurum içi mı dışı mı?
1000 denetim elemanının dağılımı nasıl olur? Bu 1000 kişi sadece Risk Analizi kurumu için mi?
İlanlar ne zaman gelecektir bu açıklamadan sonra? -
Çalışıyor mu arkadaşlar ?
-
@aliveli kayma oluyor metin yazarken ama düzeldi ya
-
@aliveli çalışıyor gözüküyor hocam ben bir sıkıntı görmedim şuanda deneme metni olarak atıyorum
-
Dün sabahtantan beri yedi bizi
-
@duryy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
SN. Bekir Bozdağ'ın dünkü açıklamalarını sizler nasıl yorumluyorsunuz arkadaşlar.
Kurum içi mı dışı mı?
1000 denetim elemanının dağılımı nasıl olur? Bu 1000 kişi sadece Risk Analizi kurumu için mi?
İlanlar ne zaman gelecektir bu açıklamadan sonra?Hocam eğer kurum içi olsa idi çıkıp Sn.Bekir Bozdağ gibi bir isim çıkıp bunu söylemezdi diye düşünüyorum.Yüksek mevkiden duyurulduğuna göre bizler için olacaktır.Umarım fazla uzamaz ilanların gelmesi.
-
@aliveli Cidden hayatımızın bir parçası olmuş burası. Evet ben bir bağımlıyım
-
İlan yakın zamanda gelecek gibi görülüyor arkadaşlar ama umarım kurum içi olmaz. Bi de ben şu 1000 sayısına takıldım. 1000 çok az değil mi ya. 1000 kişilik alımda kaça düşme ihtimali var sizce?
-
@aliveli gün bitmedi hocam ben burda ne çok vakit geçiriyormuşum bozuk haline bile düzeldi mi diye saatlerce girdim :))