2018 Guy Alımı
-
Öğretmenler yine gündem olmuş darısı bizim başımıza
-
@efe06 Bende sizin gibi sınav takvimini esas alıyorum.Yılın ilk yarısı Mayıs ikinci yarısında Kasım veya Aralık'ta sınav yapmayı tercih ediyorlar
-
@elisa, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Kimse de demiyorki bi duyum uydurayim da gençlerin hayatına bir heyecan gelsin:)
Yalanlar istiyosan yalanlar söyleyeyim. İncinirsin. Yinede sen bilirsin. Dört vakte kadar ilan gelecek
-
@ricardo çok iddialı bir duyum ben ikna oldum:)
-
@can-mavi hocam var mi bir gelişme
-
@jakuppp dostum benim mülakat sonuçlandan kimseyle irtibata geçemiyorum , sonuçlanır sonuçlanması bir şeyleri kesinlestirmeye çalışacağım
-
@can-mavi tamam hocam sagolasiniz
-
Vmy ve sgk açıklandıktan sonra guydan 200 300 kişi feragat etcek olsa bunların yerine yedeklerin geçmesi için beklerler mi acaba yoksa ilana çıkıp bu boşalan kadrolar için bu seneden alım mı yaparlar?
-
Sanırım ıkı puan(p48,p22) türünden alcakmıs ankarada olması yuksekmis 500 tane uzman msb geçmis bu bilgilerı aldıgım baskanlıkda çalısıyor bana sovmeyın duydugumu soyluyorum .
-
@kpssiktisat hangi kadrodan bahsediyorusnuz?
-
@duranvarlık guydan
-
@kpssiktisat 500 guy mu alinacakmis
-
@duranvarlık yok hocam milli savunma bakanlıgı bu yıl gelır uzmanında calısan 500 kısıyı kendi bunyesıne gecırmıs.
-
@kpssiktisat guy 2 puan türü olmaz p48 tek olur
-
Beylerim, bacılarım ümitvar olunuz. Her gecenin bir sabahı olduğu gibi, her alımın bir Guyu mutlaka olacaktir.Rızkınızı arayin. Arayan Rızkınida Bulur, Mevlasina ulaşır.Mevlam çalışanı sever.
-
Beylerim, hatunlarım alplerim hele toplanın size diyeceğim vardır.Her gecenin bir sabahı olduğu gibi her Alımın bir Guyu da mutlaka olacaktir.Ümitvar olunuz, çalıšıniz ve Mevlaya dayaniniz.Karacahisarı nasil fethetdiysek elbet Maliye bakanliginin fethide yakindir.
-
@ertuğrulbey bu neci ya
-
Ocakta bitti oldu halen ilan yok ortalıkta şubatta gelse bari
-
Arkadaşlar vazgeçildi heralde etkinlikten. Neden kimse katkıda bulunmuyor. Metin hazırlanma aşamasına geldik ama kimsenin umrunda değil.
-
Ne gerekiyosa yapalım bimer cimer ne gerekiyosa şahsen ben hem psikolojik olarak hem sağlık acısından bitik durumdaym