2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar konuşmalarımızda daha dikkatli davranalım. Birbirimizi tahrik edici sözler sarfetmeyelim.
-
Arada 10-15 gibi bi puan farkı varsa adaletsiz olabilir ama +5 -5 de olmaz hocam kpss de alan neti aynı olup b yapamadağı için 5 puan geri düşenler var kurum sınavı da sadece alan olduğu için adaletsiz olmaz nasibinde varsa olur zaten
-
10 kati adaletsizce olur. Zamaninda calismis almis adam puanini digerleride calisip alsaymis. Sinavdan sonra durumu yoktu belki calismalarini devam ettiremedi. Mac 90 dk sen 90 dk boyunca iyi performans gosterme. Bana bi 45 dk daha zaman taniyin orada kendimi gosterecem demek uygun mu ?
-
bence de kesinlikle 75 alan insan 90 alan insana göre daha çok haketmiştir. kesinlikle 75 alan insan kazanmalı:) ben artık 75 almak için uğraşacam, 2018 de puanımı 15 puan düşürmek için çalışacağım.
-
@asya 70 puan 19 bin 72 puan 12 bin 75 puan 10 bin 78 puan 7000 bin 81 puan 3 bin 85 puan 1500
-
@guylassakartık doğru söylüyorsun da sınavda mülakatta şartlar eşit bu sınavın fıtratında var 75 puan alanın 85 i elemesi
-
@walrass06 sınavın fıtratı ayrı bir konu. oraya girersek çıkamayız. 70lerin bizi elemesine alıştık da 60 lar da elemez bizi umarım.
-
@guylassakartık yok hocam korkma 70 taban puan esas bence adaletsizlik kpss puanı yüksek olanın elenmesi değilde kurumda 90 net üzeri yapanların yapanların 80 net yapanlara elenmesi
-
Hocam sizin demenize göre guy sınavına 85 kpss barajı getirsinler o zaman haksızlık olmasın ne yapsın yani 75 alan adam bilerek kendini elesin mi 90 alana ayıp olmasın diye
-
@walrass06 ya zaten dert etmiyorum artık. sınavlar açıldıkça bizde girip çıkıyoruz. artık özelde yatırım yapıp para kazanacağız inş. vergi alan değil, vergi vereceğiz. memleketin finansmana daha çok ihtiyacı var. yüksek puan alan insanlara çok da ihtiyaç olduğunu zannetmiyorum.(düşüncelerim beni bile bağlamaz ruh halime göre değişebilir.)
-
@meç hepimiz aynı sürede hazırlanıp kpssye girdik , ben ilk hazırlandığım sene hem son sınıftım hem dersaneye gittim çoğu zaman uykusuzdum ama hazırlandım.fazlasıyla emek harcadığımı düşünüyorum. ilk hazırlanmam da 84 aldım , haksızlık efendim , bu konuyu burda kapatalım,uzamasın
-
20 kati olsun ya 70 puan sartini saglayan herkes sinava girmis olur. Sonucta 70 puan almis dime. Hatta kpss kalksin isteyen istedigi kurum sinavina girsin. Puan sartina ne gerek var.
-
Fakirler ölsün bencilliğinizde bogulun
-
Arkadaşlar bu kati mevzusunu cok abartmayin soyle dusunun.10 Kati olayi bence 5 kati olayindan daha adaletli olur.Gecen guyda 82 puan ile antalya yazan kurum sinavina giremedi.Ama 76 puanla guy olan bile oldu.Bu sistemde risk yok.80 alan Kurum sinavina rahatça girecek.Ama 76 alan giremeyecek.Bu sistem daha adil olur.
-
Düşük puanla atanan kardeşlerimi tebrik ediyorum o zaman sağlam rakiplerini geçmişler büyük başarı.
-
@duymhuyguy Aynen hocam kpss kalksın direk kurum sınavı olsun zaten 70 alan adam sınavdan sonra ders çalışıp 85 düzeyi puanlara geliyor ne gerek var kpssye. Ben de epey çalıştım kpss sonrası herhalde 95 düzeylerine gelmişimdir ben de 3-5 kişi alan yerlere sınava gireyim bir de 10 katı 20 katı dillendiriliyor ara ara guy ve başka sınavlar için iyi güzel de mülakata şuan 2 katı giriyor 10 yada 20 katında sınava çağırılırsa 3-4 katı da mülakat olursa hoş mu olacak ? Hem mülakatlardan şikayet edip hem de enteresan şeyler bekleyerek kendimizle çelişiyoruz.
-
Bunlar kendine güvenememekten oluyo ya çok aldırış etmeyin. Arkadaşlar 90 lık adamlarsınız tırsmayın 70 lik adamdan bu kadar yine gecersiniz
-
@ertuğrulbey çok doğru ancak 76 da girer hocam 10 katında şansı daha çok artmış olacak
-
Arkadaşlar üzmeyin birbirinizi bu muhabbette düşük olan atanmayım mı yani diye hissediyor yüksek alanda yüksek aldığı halde elenmesinden şikayet ediyor. Herkes üzülüyor yılları gidiyor sonuçta şuan bunu tartışmanın bi faydası yokki
-
@meç nasıl geçmişler acaba hahahah güldürme beni. sen bence çok yanlış yoldasın.. kpss de kurumda en yüksek puanları onlar aldı sanki. geçtikleri yer mülakat. dostum sen var ya hakikati bir gün görürsün umarım..