2018 Guy Alımı
-
Dostlar Merkez/Taşra ayrımına dair karmaşa yaşayanlar için şu yazımızı koyayım şuraya. Detayları ile değerlendirmiştik;
-
@paretowilfredo cok teşekkürler hocam, konuyu şimdi daha iyi anladım
-
@i̇lanbekleyenbiri %99 gelmeyecek. umutlanmayin derim
-
@issiz Bu sene bir zahmet gelsin artık
-
@maesteo ben de gelmesini istiyor ve bekliyorum ama bana bekleme dendi. guy ve risk analizi alimi olacakmis ama kesin.
-
@issiz Guy ve risk analizi kesin kurumdışı mı hocam
-
Bence risk analizine tercubesiz personel yerine tecrübeli içerden personel alırlar
-
@maesteo hocam soyle
guy gelecek kesin, girecegiz. risk analizi olayi soyle. 1000 kisi alinacak. ya su an guy olanlarlardan 1000 kisi kaydirilacak ya da onun icin de ayri alim olacak. eger kaydirma durumu olursa guy+1000 olarak gelecek.
diye biliyorum.
-
@issiz hocam mhuy gelmez mi diyorsunuz?
-
@monetarist hocam ben guy ve mhuy'u sordum guy kesin gelecek risk analizi aliminin seklini belirlemeye calisiyorlarmis. mhuy bekleme dendi. ama cimer'den 2018'de sinav olacak cevabi gelmis. belki kpss sonrasina kalir. belki de olur. insallah olur ben de gelmesini istiyorum cunku. forumdaki yetkili kisiler daha iyi bilir tabi
-
@issiz iss çok sagolun hocam teşekkür ederim. Peki 1000kisilik vmy alımı hakkında bildiğiniz var mi?
-
@monetarist vmy sormadim hocam
-
Muy soyle gelebilir Guy ilanından sonra gelir suan ilana çıkma düşünceleri yoksa yanı Mayıs olabilir diye tahmin ediyorum
-
Guy için tahmini bir tarih var mı acaba hocam ?
-
@issiz hocam siz kime sordunuz sorduğunuz kişinin duyumumu var yoksa kendisimi yetkili
-
@lamıcimiyok yetkili
-
@issiz hocam ilan için bir tarih verdi mi en azından mart ayında gelirmi acaba birde bu yetkili genel merkezde mi öyleyse duyum sağlamdır
-
@lamıcimiyok duyumu saglam merak etmeyin. risk analizi icin alim ne sekilde olacak o kararlastirildiktan sonra gelecekmis ilan. o yuzden tarih belli degil.
-
@issiz kardesim duyumlar icin sagolun risk analiz uzmani falan mi olcak kadronun ismi
-
Mart ayı içinde ilan gelirse sınav Nisan sonu gibi mi olur arkadaşlar ?