2018 Guy Alımı
-
@duryy yok hocam maalesef öyle eli uzun bir insan değilim ama haberde ek maddesini bile yazmış.
-
@zenginmemur olur mu olur o kadar afaki rakamlar olmasa da 2017 kpsscilerin yüzünü güldürür diye düşünüyorum
-
@guyan-gelmiş sayı bolunmezse daha güzel olur siralamam 5 binde
-
@guyan-gelmiş evet hocam hem 2016 hem 2017 kpssde en cok ezilen puan 80 85 arasi oldu.son 2yildir yuklu alim olmadigi icin guy dısinda
-
Eger ilanlar peş peşe gelip sayılar 500 vmy 500 dguy 1000 guy diye bölünürse her sınava 80 üstü puandaki aynı kişiler başvurur ve puanlar 75 altına zor düşer gibi. Yüklü bi alım olmsı daha iyi olabilirdi belkide. Hayırlısı olsun herkes için
-
Bu haftadan itibaren inşallah güzel haberler alırız
-
@friedman98 cunku bu kadrolar ozluk olarak merkez uzmanlar gibi
-
Bu sayılar risk analizi birimi için konuşulanlar olabilir.İnşallah sayıyı bölmeden alıma çıkarlar.
-
@slytherin sakin yanlis anlama sozum meclisten disari guy ilani 75lik adami kurtarir zaten eger bu ilanlar dguy vmy olursa
-
@luthor evet hatta Maliye Bakanliginin Yenimahallede yeri bile hazır.
-
Insallah kurum dısi olur
-
1000 vmy alınmasının sebebi vdk bünyesinde kdv iade incelemeleri grup başkanlığı kurulmasi.
-
Veya dguy alinmasi çalışma yöntemi ne olacak bilmiyoruz çünkü
-
@guyan-gelmiş yinede bu kadronun ismi vergi müfettiş yardımcısı olmayabilir kanaatindeyim.Cunku en son onumuzde ornek var kurul cok katı durumda
-
300 kiside 183 kisiyi alan bir yapı kendi catisi altinda bu kadar kisiyi barindirmayabilir
-
@zenginmemur yok hocam vmy olur yine de.
-
@guyan-gelmiş olmaz
-
@pareto_wilfredo hocam bir el atsa su karisikliga
-
@pareto_wilfredo hocam yorumla şunu. Açıkçası kanun tasarısını okudum böyle bir alımla alakalı bir şey göremedim
-
@guyan-gelmiş Hocam okuduğun tasarıyı bizle de paylaşır mısın?