2018 Guy Alımı
-
@falanfilan merkez olması lazım ben öyle biliyorum, mhuy taşra uzmanlik
-
@friedman98 hocam tasra uzmanlik derken Ankara istanbul gibi iller disinda mi görev yapılıyor
-
@friedman98 mhuy u biliyorum da muy u hiç bilmiyordum, araştırmadim da, o zaman 400 çok ütopik bir sayı merkez için diyebiliriz.
-
@özgesmith sadece Ankara hocam, kurumlarin merkezleri hepsi Ankarada diye biliyorum. Ankara dışı taşra oluyor.
-
@özgesmith Ankara harici tüm iller yani şöyle diyelim bakanlıkların merkez teskilati,başkanlıkları vs harici olan yerler bunlarda Ankara'da olduğu için diğerleri hep taşra
-
Muy tarihinde 400 kişilik alım olmadı kaldı ki bakanlığın ihtiyacı olduğunu sanmıyorum bu kadar muya ha belki 40-50 kişilik ilan gelebilir pek ihtimal vermesem de
-
Mhuy olabilir.Zaten kaç senedir alıma çıkmamış bence epey ihtiyaç vardır.
-
@mhmt7 Hocam imza için çekince nedenmiş bilginiz var mı
-
Sınavın ramazana kalacagını sanmam. 6 mayısta ales var, 29 nisan sınav için uygun bi tarih bence
-
Mhuy 400 kişilik alıma çıkarsa Yine 20 katını mı çağırır sizce ?
-
İlan yaklaştıkça merak ediyorum sırlama kaç kişi geriler acaba ? Yani 2000 guy var yedeklerden gidenler var vmy kaymakamlık var sgk var halihazırda hiç guya başvurma niyetinde olmayan başka kurumlarda çalışanlar var.... var da var hani bu sene ️
-
@gmzankr066 3000 öne çeker ilk 7 binde vardır 3000 kişi guya başvurmayacak
-
@duymhuyguy puan kaç kardeşim gidecek misin Pomeme
-
Arkadaşlar CİMER mektup gönderdi 2018de MHUY sınavı yapılacakmış
-
@i̇lanbekleyenbiri kpss den önce mi sonra mı olur acaba sadece 2018 yılı mı yazıyor
-
@elinor-ostrom yok kardeşim net tarih belli değil ama 2018 yılı içinde yapılması planlıyormus
-
Mhuy hangi puan türünden alır acaba 47-48 mi
-
@i̇lanbekleyenbiri nihayet bi ışık yaktılar
-
@aroma 2015e kadar her yıl ortalama 250-350 kişi alınıyordu. 3 yıldır Mhuy alımı yok bu sene ilan gelecek inşallah
-
@özgesmith Taşra merkez ayrımının ille alakası yok hocam.Kurumların kuruluş kanununda merkez ve taşra teşkilatı ayrı ayrı gösterilir.Kanunda merkez sayılan kadrolar merkezdir,taşra sayılanlar taşra kadrodur.Mesela Ankara’da çalışan guylar taşra uzmanıdır.