2018 Guy Alımı
-
@issiz hocam guy için sayı nedir?
-
genel olarak yazayim. hem basligi doldurmamis olurum hem de mesaj geliyor, soru soruluyor baslik altinda bu kadar ilgiye alisik degilim
risk analizi aliminin ne yonde yapilacagi kararlastirildiktan sonra guy gelecek. kurum ici alim olursa guy ilanina ekleme yapilacak.
sayi konusunu bilmiyorum.
tarih belli degil. risk analizi alimi belli olduktan hemen sonra guy gelir diye dusunuyorum. eger oncesinde gelirse risk analizini kurumici alim seklinde yapacaklarini anlayabiliriz. tabi ona gore guy sayisi yuksek gelir.
duyumun geldigi kaynak yetkili.
baska da bir sey soylenmedi arkadaslar. forumun yetkili abileri devam etsin artik duyum konusuna
-
@issiz risk analizi inşallah dışardan alım yapar en az 100 iyi gelirdi
-
@issiz Mhuy mu %99 gelmeyecek? Ben CİMER mektubuna göre yazdım 2018 alınacak diyorlar
-
@issiz bu zamana kadar aklıma yatan tek duyum bu diyebiliriz verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
-
Risk analiz içerden de alsa dışardan da alsa avantaj sonuçta içerden alsa da orda bi boşluk olacak bu boşlukta yeni guy alımı ile dolar. Yani umarım
-
@issiz hocam bu yetkili kişi guy alımını KPSS öncesi için mi olacağını söyledi ? KPSS sonrasına sarkmaz umarım.
-
@maliyeciniss aynı fikirdeyim hocam
-
@irmak hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
-
Risk analist denetmeni
-
https:// mevzuatinyeri. com /genel/maliye-bakanligina-1000-er-adet-devlet-gelir-uzman-yard-ve-vergi-mufettis-yard-kadrosu-verilecek.html
-
Arkadaslar bu site maliye içinden yakın bilgiler alan bir site şahsen benim sürekli takip ettigim site. Bu haberin gerceklik payina oldukca fazla inanıyorum ve bu site guy ile dguy'u karistirmayacak kadar konuya vakıf bence hayirli uğurlu olsun
-
D guy merkez teşkilat guy değil mi
-
dguy merkez kadro ve malıye ıcınde dguy kadrosu ımha edılmek uzere ıken boyle bır alım bana göre ımkansız ama inşallah olur
-
Kanunla niye guy kadrosu alinacak diyorduk isin rengi belli oldu guy icin degil dguy icin yuklu alim planlaniyor. Maliye yeni sisteme geçecek çok yakin zamanda ve bu sisten genelde is yükünü merkeze yikan bir sistem o yüzden maliye bakanlığı böyle bir alim planlamakta
-
@guyan-gelmiş 1000 kişilik alım kesin guy alımı değil o zaman değil mi
-
@meç hocam bu forumda herkeste bir kesinlik arama derdi var evet herkes artik inancıni kaybediyor ama kesinlik diye bir sey ilan gelene kadar imkansiz. Kesin değil ama şahsi fikrim bu sene güzel şeyler olacağı 2018 kpss den once 500 vmy 500 dguy 1000 guy bekliyorum ama ben bu siteye güvendiğim için burada paylaştım tahminimce doğrudur bunlarin haricinde guy'da gelecektir
-
@meç bekir bozdağ'in dediği 1000 kişi guy değilmiş hocam sonradan demek istediğinizi anladim kusura bakmayın. Bana göre kesin olarak bakanin dedigi 1000 kişi guy değil.
-
@guyan-gelmiş bu haber doğruysa 2013reki gibi müfettis alımı olabilir.Cünku o zamanda Vdk yeni kurulmustu.Hizlica alimlar oldu.Aynı sürec yasanırsa buralar bayram yeri olur.
-
@guyan-gelmiş
Twitter da Tuğrul Koçer'de şöyle bisey demişti geçen gün.
"Sayin Bekir Bozdağ'ın açıklamış olduğu sayı ve unvanların bu kanun maddesi içinde olmasını bekliyorum."İki bilgi örtüșüyor. Meclisteki kanun tasarısının metnine ulaşma şansımız yok mu şuan?