2018 Guy Alımı
-
Dguy la guy farklı farklı alımlar yapıyosa belki guy 1000 in çok üstünde bi alım yapar belki geçen sene gibi 2000 zaten 1000 çok az diyodu herkes
-
-
@guyan-gelmiş
Haber de bahsedilen kanun tasarısı adıyla bu farklı ama hocam.Haberdeki, Katma Değer Vergisi Kanunu ve Bazı Diğer Kanun Hükmündeki Kararnamelerde değişiklik yapılmasına ilişkin kanun tasarısı,
Bu işe Vergi Kanunları vs vs.
-
@guyan-gelmiş hocam bu değil, meclise sevk edilen katma değer vergisi ile ilgili o da henüz meclisin sitesinde mevcut değil.
-
@duryy o zaman çok sevindim
-
Bir haberde okumuştum, merkez nitelikli 1000 personel diye başlık vardı bu Risk Analiz kurumuyla ilgili.
-
Neyse az daha sabır ak ile kara 10 gün içinde belli olur
-
Dostlar Selamın Aleyküm.
Oncelikle tasariya goz atma firsatim oldu kisim kisim ulasti elime. Kadro acik bir sekilde belirtiliyor ancak 1000 dguy 1000 vmy olarak ancak benim net yaklasamadigim bir kac nokta var. Bu kadrolarin tamami aciktan alinir mi ya da alinacak olsa bir kerede alinir mi?
Bakanligin boyle toplu bir alimda daha evvel agzi yandi. Ozellikle vdk bu konuda nasil davranacak kestirmek zor. 500 lük bir tek alima ciksa dahi kadronun ne kadarini dolduracak. Bunlar muamma.
Bu kadrolarin asli amaci Risk Analiz Merkezleri. Oraya kaydirilacak personelin boslugunu doldurmak ve de yeni alinacaklardan da takviye yapmak temel amac. Ancak bu amaca yönelik de olsa bir kerede bu alimlarin yapilacagindan emin degilim. Ozellikle Sn. Ağbal'ın Kaliteli personel alacagiz soylemi puanin cok dusmesini istemedigini dusundurdu bana. Parca parca alinmasi o nedenle daha muhtemel gorunuyor. Bi soralim bakalim nedir tam durum bilgi edinirsek paylasiriz dostlar.
-
Arkadaşlar
-
Devlet gelir adına pek fazla umutlanmamak lazım çünkü bahsi geçen sadece 1000 kişilik bir kadro ihdası, sınav ilanı değil. 1000 kişiyi kim bilir kaç yılda kaç parça halinde alacaklar. geçen yıl il göç kadrosu da ihdas edilmişti avucumuzu yaladık 20 kişilik ilanla...
-
ilgili kanun tasarısı 27.02.2018
-
Bakan bey ilk etapta 1000 kişi olacak diyordu risk analiz için. Acaba kaçı açıktan atama olacak, yeni kurulmuş bir kurum için tamamı yeni olamaz heralde. İnşallah fazla bölmezler şu sayıları.
-
Katma Değer Vergisi Kanunu ile Risk Analizi birimi arasındaki bağlantıyı kuramadım. Anlayanlar varsa yazsa çok makbule geçer
-
Dguy kaç katı çağırıyor
-
@meç Bi sene 10 katı çağırmış bi sene 20 kati. Gelecek sayıya göre değişir. 1000 kişilik ilan olursa -ki bence çok çok zor- 5 katı olur sanırım.
-
Tuğrul Koçer
@tugrulkocer
2 sa.2 saat önce
Daha fazla
Sayin Bekir Bozdağ'ın açıklamasının tercümesi;Gelir İdaresi Başkanlığı için 1000 Devlet Gelir Uzman Yardımcısı kadrosu,
Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı için 1000 Vergi Müfettiş Yardımcısı kadrosu ihdas edilmiştir.
Alımın zamanı ve şekli, kurumların insiyatifindedir.(SERBEST)
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Tuğrul Koçer
@tugrulkocer
2 sa.2 saat önce
Daha fazla
Sayin Bekir Bozdağ'ın açıklamasının tercümesi;Gelir İdaresi Başkanlığı için 1000 Devlet Gelir Uzman Yardımcısı kadrosu,
Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı için 1000 Vergi Müfettiş Yardımcısı kadrosu ihdas edilmiştir.
Alımın zamanı ve şekli, kurumların insiyatifindedir.(SERBEST)
Tuğrul Koçer
@tugrulkocer
20 dk.20 dakika önce
Daha fazla
Bu durum, hemen yakinda 1000 er kişilik alımlar geliyor olarak algilanmamalidir.Hazırlıklı olmak iyidir lakin acele etmek ve sabirsizlanmak can sıkar.
Puanı yüksek olanlar için fırsat kapısı...
Orta seviyede olanlar için rakip eleme adına sevindirici.
Tuğrul Koçer
@tugrulkocer
12 dk.12 dakika önce
Daha fazla
Neden daha önce bu kadrolar Bakanlar Kurulu kararı ile olmuyordu şimdi kanun ile ihdas edildi ?Yeni kurulan Kurum ya da Birimler olduğu zaman kullanilmasi dusunulen kadrolar da kanun ile ihdas edilir.
KDV Kanunu Tasarısı ile GİB ve VDK bünyesine 2 yeni birim kurulmaktadir.
-
@aslan-reyiz Tuğrul hoca boş birşey söylemez ama şunu da unutmayalım ki Bekir bozdağ açıklamasına kurumiçi demişti kesin şekilde ondan bekleyip göreceğiz
-
@aslan-reyiz Biri risk analizi birimi ise diğeri nedir hocam
-
@maesteo kesin olarak kurum içi mi demişti? Nasıl kesin demişi hocam günlerce tartıştık kurum içi mi dışı mı diye hiçbir kesin kanı ortaya çıkmadı.
Bozdağ konuşmasında 2000 yeni personel demişti.