2018 Guy Alımı
-
@vural 1000 kişilik guy alımında sıralaması 10000-12000 ümit var diyorum ben o kadar karamsar olmayın çalışın ilan gelmesi önemli ama daha önemlisi yazılı geçmek son sınavda yazılıyı geçememiş zede olarak tavsiyem sadece çalışın
-
@madxd aynen öyle düşünüyorum bende. Ayrıca dereceleri de 9 olmaz.
-
@falanfilan umarım söylediğiniz gibi olur. Dediğiniz gibi sıkıntılı süreç.
-
@yrgnlk meraba bi sorum olcak geçen sene sınava giren biri olarak bilirsiniz ben ilk defa alana hazrlandm dershane dönemi guy sinav soruları çok farklilasti dendi adem kılıç dan çıkmams yani konu soru olarak nasıl çalışalım kpss gibi mi daha mı zorlayıcı olur hiç bi fikrim yok yardımcı olursanz sevinirim
-
@vural kesin konuşsam yalan konuşurum ama puan aralığınızda il sıkıntınız olmaz diye düşünüyorum hocam
-
@ltfye kpss den daha kolay oluyor hocam hakim görüş genel olan herşeyi her konuda bilmeniz gerekiyor eleme şansın yok artı ve şu çok önemli ilan konularıyla bağlı kalmayın (ben öyle yapıyorum)
-
o 1000 kişilik devlet gelir bence bi 4-5 yıla bölünür tek seferde olacagını hiç sanmıyorum
senede 250 kişi alsa 4 seneye yayılır belki karamsarca oldu ama -
Merhaba bir sorum olacak . Dguy alimi diyor guy alımından bahsetmiyor . Guy alimi olacak mi acaba ?
-
@yrgnlk daha önce de bi yerde yazmıştı ilan da olmayan konulardan da cikio diye tskr ederm Allah yardmcmz olsn
-
Bazi konulara aciklik getirelim. 1000 er kisilik kadro ihdaslari kurum içi degil kurum disina yonelik.
Şunu kesin diyebilirim bu alimlar yillara yayilmaz bil hassa vmy alimi. Neden diye sorarsaniz kanun tasarisi ve gerekcelerini okuyun derim. Kdv iadesi sil bastan degisiyor artik 3 ay icinde iade edilmeyen alacagi idare faizle ödeyecek. Ki idare de faizli odemek istemeyecegi icin vdk ya kdv iade inceleme grup baskanligi kuruluyor ve burda calisan mufetisler sadece iade incelemesi yapicak. Kdv iadeleri iki türlü iade edilir mukellefe ymm rapiru veya inceleme raporuna gore ve bu sistem 01 01 2019 tarihin de yururluge girecek bu sebeple de 1000 vmy ihdasi yapılmış gerekcede de bu sekilde yazılı. Yani 1000 vmy alimi yilbasina kadar sonuclandirirlar benim tahminim tek seferde alinacagi.
Dguy ise biraz karisik risk analiz merkezi kurulmasi ile alakali kanunda bi ibare bulamadim. Ama o alimda yillara yayarak almazlar. -
@aslan1453 en mantıklı yorum tamamen katılıyorum
-
@aslan1453 Baya mantıklı ve tutarlı. Hay ağzın bal yesin
-
Alım resmi gazetede yayınlandı hayırlı olsun
-
@lamıcimiyok ne alimi ? link ?
-
1000 kişilik dguy yolda gibi görünüyor.Guy bekliyorduk Dguy gelecek gibi.Guy'un akıbeti ne olacak diye aklımda deli sorular...Ankara planlarım arasında yoktu hayırlısı..
-
@lamıcimiyok Hocam bende baktım ama göremedim link gönderebilir misin?
-
@mbguy yok hocam rg de
-
Hocam 1000 dguy 1000 vmy alimi kesinleşti
-
@lamıcimiyok dostum yok rg de.
-
@lamıcimiyok rg'de yok hocam. duyum mu bu ?