2018 Guy Alımı
-
Fotoğraf nasıl atabilirim
-
@lamıcimiyok link yollayin
-
![0_1519830237828_IMG_20180228_175857.jpg](Yükleniyor 100%)
-
Katma Değer Vergisi Kanununda değişiklik yapan kanunda vmy dguy kadro ihdasına yer verildi sanırım bundan bahsediyorsunuz rg ilanı dediginiz olay bu bunun fotosu bi kaç sayfa önce var . Evet alimlar kesinleşti ama ilan kimbilir ne zaman gelecek .
-
@berceste Nisa’nda gelir büyük ihtimal
-
Dguy gelirse Guy olumsuz etkilenir mi sizce? Ben ikisinden de alacaklarına pek inanmıyorum açıkçası
-
@fernando-reges hocam bence etkilemez niye dersen dguy sadece Ankara’da görev yapıyormuş farklı ildeki guy açığını nasıl kapatacaklar bununla
-
@fernando-reges yani tamamen alakasız bence ikame değil ki meslekler
-
@fernando-reges etkilenir baya bi dguy ihraç oldu yerlerine guylar çalışıyordu gib de şimdi onları geri vergi dairelerine gönderirler
-
Bakanın açıkladığı 1000 kişinin dguy olduğu belli oldu guy değilmiş baştan beri konuşulan @can.mavi nin de dediği 1250 kişilik guy ilanı gelecektir büyük ihtimalle bana göre kesin çok yerde konuşuldu imza aşamasında olduğu bile söylendi bakan bey 1000 kişi guy deyince iptal olmuştu bu duyum ama şimdi tekrar konuşulmaya başlanır
-
@varoufakis Hocam istanbuldan guy yollandı mı Ankara’ya dguy olarak çalıssın diye ?Bence alakalı bir alım değil böyle yüksek alımın sebebide yeni oluşturulacak birime kaydırılacak personeldir ...
-
@varoufakis nerdeki guylar çalışıyordu hocam mesela İstanbul’daki guyu Ankara’ya mı gönderdiler ayrıca kaç dguy ihraç olmuş olabilirki
-
İceriden alım olsa yardımcısı şeklinde yazmaz arkadaşlar.İçeriden alımlarda direkt uzman oluyorlar.Müfettiş zaten içeriden alınmaz.Bahsi geçen guy sayısı olduğu gibi bir kerede ilana çıkar, dguy ve vmy bölünür diye düşünüyorum.
-
@walrass06 Dostum inş dediğin gibi olur ama sen hep olumlu açıdan bakıyorsun.Hiç aleyhe düşünmüyorsun.Ben de öyle bakmayı isterim ama tablo ortada.Dediğin açıdan bakarsak tamam ama süreç "ihtiyaç fazla ama alımlar az" şeklinde olduğundan endişe duymamak elde değil
-
@luthor içeriden alınacak olsa resmi gazete 9. Derece yazmaz.. Dışardan alınacak eminim
-
@reagan Aynen oda var.
-
Arkadaslar bir gelir uzman yardımcısı olarak diyorum. Dguy Guy dan farklıdır . Sadece ankara merkezde çalışır ve merkez uzmandır. Bu açılması düşünülen Guy sınavı ile uzaktan yakından alakası yoktur. Sunu da söyleyim sınav olacak tarih bilemem. Çalıştığım yerde 17 kişilik Yeni sınav icin Guy kadrosu istendi. Çalışın siz sınav gelir.
-
Arkadaşlar dayanamadım bu gündeme geri kalamıyorum
http://www2.tbmm.gov.tr/d26/1/1-0926.pdf
lütfen okuyunuz.En altta ekli belgeler var oradan kadroyu görebilirsiniz,dışarıdan olacağını, 9. derece olması ve yardımcılık unvanı olması açısından anlayabiliriz.
Telefonunuzda yazan sayfa numarası değilde direk pdf dosyasında yazan sayfa numarasına bakıp sayfa 10 a en alta geliniz. (Bazı tellerde farklı oluyor)
'' Ayrıca bu tasarı ile öngörülen katma değer vergisi iade sisteminde, indirim yoluyla giderilemeyen katma değer vergisinin sonraki dönemlere devretmesi ve iade edilmemesi kuralı 1/1/2019 tarihinden itibaren kaldırıldığından, bu tarihten sonra telafi edilmeyen katma değer vergisinin iadesi ile bu tarihten önceki devreden katma değer vergisinin yetki çerçevesinde iade edilmesi durumunda ORTAYA ÇIKACAK İLAVE İŞ VE İŞLEMLERİN HIZLI BİR ŞEKİLDE YAPILABİLMESİNİ TEMİNEN İLAVE VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCISI KADROSU İHDAS EDİLMEKTE VE....'' diye gidiyor.
1000 vmy bir anda garip geliyor bu yoklukta tabi ama emsalleri mevcut. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/3500-vergi-mufettis-yardimcisi-alimi-icin-basvurular-yarin-basliyor-24498278
DGUY hakkında bir şey bulamadım bir tek ekli belgelerde 1000 kişi var ne zaman gelir tahmin edemiyorum. Eskiden bi 75+ son yıllara doğru 80+ puanla almış. https://www.tercihiniyap.net/haber/devlet-gelir-uzman-yardimciligi-dguy-nedir-nasil-olunur
-
İlan kesin rg de yayınlandı vs yazılmış bi an geldi sandım heyecan bastı lütfen dikkatli bir dil kullanalım arkadaşlar 7-8 aydır ilan bekliyoruz.
-
@tyr61 inşallah dediğin gibi olur hocam