2018 Guy Alımı
-
@okahraman07 hocam bu yıl bitecekse bu iş 1 sefer de olur bu alım
-
@walrass06 inşallah hocam umudumuz tek seferde alınması ve daha fazla insanın kurum sınavı görmesi. Hayırlısı olsun.
-
@can-mavi hocam guy ile ilgili bir tarih belirdi mi ?
-
@can-mavi hocam guy ile ilgili bir tarih belirdi mi ?
-
@can.mavi hocam guy ilani ile ilgili bir tarih belirlendi mi ?
-
@duymhuyguy hocam yani sayı bölünmezse 1000 kişi topluca alınsa bile mi 10 katı çağırıyor yoksa az sayılarda mı?
-
@1umut güzel soru
-
@mathilda 750 iibf hukuk 250 de mühendislerden alınır büyük ihtimal ve 10 katı 75 puan üstü bekliyorum.
-
Mülakata kaç katı çağırır acaba 4 katı olursa yazılı sınavı kazansak bile elle tutulur birşey olmuyor
-
@duymhuyguy mantıklı en son alımda 75 kişi de 50-25 olmuş
-
@ilanmılano mülakat 2 katı dostum merak etme
-
Dguy guy'dan farklıysa puan türü olarak hangisini alır acaba? 1'den farklı puan türü alınabilir mi?
-
@patakute en son p35 almış guy ile aynı şuan p48 belki p47 de olur
-
@walrass06 sgk denetmenliğinde baya şaşırttılar, p29 veya p19 vs gibi puan türleri gelmesi hiç olasılık dahilinde değil sanırım.
-
YDS C yeterliliği başta isterse ben yokum.( Bu kismi unuttum. İnşallah başta istemez. Bir de bu dguy un guyla görev farklılığını ogrenebilsek iyidir. Ankara'daki guylar dan farklı olarak ne yapıyorlar. Onlar da mı düz memur kıvamında çalışıyorlar.
-
Bir de sinaviyla ilgili tecrübeli varsa özellikle sayın yöneticilerimizin, bilgi verirseniz çok sevinirim. Hukuk ve maliye sıkıntım özellikle hukuk için tavsiyelerinizi almak isterim. Çok detaylı çalışılması gerekli midir hukukta?
-
@okahraman07 hocam dogrudan bakanlikta 5yildir calisan arkadasimla konustum.2018 icinde alinacak bunlar dedi.vergi tek sefer olarak konusuluyor dguy 2 sefer dedi.kulisler bu yonde netlesmedi henuz dedi.ama 2019a sarkmayacak emin olabilirsn dedi
-
Yds yeterlilik sınavından sonra isteniyor grupta ayrıntılı anlatılmış hocam bakabilirsiniz
-
-
Diğer senelerde yeterliliği geçtikten sonra 2 sene içinde en az 70 YDS şartı konulmuş hocam bence başta istemezler yani inşallah